Νυχτερινή privé ξενάγηση τoυ ζεύγους Obama στο μουσείο και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στην χώρα για τη συνάντηση του «Obama Foundation Leaders» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας - Σήμερα θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Αύριο αποχωρεί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Μυστικές» επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στην χώρα για τη συνάντηση του «Obama Foundation Leaders» που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (21/6) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο οι οποίες δεν είχαν ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας.

Πριν ανέβουν στον Ιερό Βράχο, οι Ομπάμα επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης όπου τους έγινε «πριβέ» ξενάγηση. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκε από την πόρτα που βρισκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκδήλωση του Obama Foundation για την Ελλάδα, ο Barack Obama, είπε για την Ελλάδα  ότι πρόκειται για μια μικρή χώρα η οποία ωστόσο πάντα τον εντυπωσιάζει. «Παρά το μέγεθος της αποτελεί πυρήνα γεγονότων που επηρεάζουν όλη την υφήλιο» σημείωσε.

Κατά το παρελθόν, ανέφερε, η Ελλάδα υπήρξε σταυροδρόμι των πολιτισμών που συνδέει την Δύση με την Ανατολή. Κέντρο πολιτισμού αλλά και εμπορίου. Η Ελλάδα τόνισε, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό. 

Σήμερα (Πέμπτη 22 Ιουνίου), ο Barack Obama, συμμετέχει σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τον πρόεδρο του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλο στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Στη συζήτηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρέφει το απόγευμα για δεύτερη φορά στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μετέχοντας στο  SNF Nostos Conference. Κατά την παρουσία του θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο. Παρών στη συζήτηση θα είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η άφιξη του Barack Obama στην Αθήνα έφερε κυκλοφοριακά προβλήματα και αρκετή κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο #HappyDay η οποία βρέθηκε στα νότια προάστια κατά τη διάρκεια της αυτοκινητοπομπής του Barack Obama

«Χθες πηγαίναμε για ένα φαγητό στα νότια προάστια με την κουμπάρα μου, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου για να φάμε με μια παρέα. Στη διαδρομή ήταν κάποιοι τροχονόμοι και δεν μας έδωσαν προτεραιότητα στη στροφή, ενώ άναψε δύο φορές το πράσινο φανάρι. Λέω, παιδιά κάτι γίνεται…

Βλέπουμε μια αυτοκινητοπομπή… δεν έχω ξαναδεί τέτοια στη ζωή μου. Αμάξια, μηχανές, κλούβες, μέχρι και ασθενοφόρο είχε. Ρώτησα τον Θέμη και μου λέει αυτός θα είναι Αμερικανός αξιωματούχος. Λέω… ο Ομπάμα είναι που πηγαίνει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είναι το πρωτόκολλο ασφάλειας», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Φτάνω εκεί και κάνω το ρεπορτάζ μου. Μένει σε ξενοδοχείο στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Είναι πάρα πολύ φιλικός και δεν είναι ο άνθρωπος που θα πας το πρωί δίπλα του να βγάλεις μια selife. Προστατεύεται όπου είναι, άλλα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του μου είπαν πως ήταν αρκετά φιλικός, χαμογελαστός και πάρα πολύ ευγενής», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του #HappyDay. 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»