O Luc Besson απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό από το γαλλικό εφετείο

Το δικαστήριο του Παρισιού απέρριψε τους ισχυρισμούς της ηθοποιού Sand Van Roy ότι ο διάσημος σκηνοθέτης της επιτέθηκε σεξουαλικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ανώτατο εφετείο της Γαλλίας απέρριψε την Τετάρτη τις κατηγορίες για βιασμό που είχε διατυπώσει κατά του σκηνοθέτη και παραγωγού Luc Besson η Βελγο-Ολλανδή ηθοποιός Sand Van Roy. Ο Γάλλος σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει, ανάμεσα σε άλλα, το #Lucy, το #FifthElement και το #Leon:The Professional.

Το δικαστήριο του Παρισιού απέρριψε την έφεση που άσκησε η Sand Van Roy μετά την απόρριψη της αρχικής της αγωγής που υποστήριζε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον Luc Besson το 2021. Τον Μάιο του 2018, η Sand Van Roy ισχυρίστηκε ότι είχε βιαστεί από τον Besson στο πολυτελές ξενοδοχείο «Le Bristol» στο Παρίσι. Η Βελγο-Ολλανδή ηθοποιός είχε μικρούς ρόλους στις ταινίες του Luc Besson #Taxi5 και #ValerianandtheCityofaThousandPlanets, ενώ διατηρούσε στενή σχέση με τον σκηνοθέτη εδώ και δύο χρόνια.

Σε δήλωση που απέστειλε στο #HollywoodReporter, ο δικηγόρος του Besson, δήλωσε ότι η απόφαση «επιβεβαιώνει την απόλυση υπέρ του Luc Besson και επιβεβαιώνει όλες τις αποφάσεις των τελευταίων πέντε ετών που τον έκριναν αθώο. Ως εκ τούτου, θέτει οριστικό τέλος σε αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Luc Besson αθωώθηκε συστηματικά από όλους τους δικαστές που εξέτασαν την υπόθεση. Ως δικηγόρος, χαιρετίζω αυτή την υποδειγματική διαδικασία, η οποία επέτρεψε την εκδήλωση της αλήθειας, η οποία είναι ότι ο Luc Besson είναι αθώος».

Ο Luc Besson υποστήριζε πάντα την αθωότητά του. Ο σκηνοθέτης είχε ανακριθεί από την αστυνομία στις 2 Οκτωβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου του 2018 σε σχέση με την υπόθεση, αλλά οι εισαγγελείς απέσυραν την αρχική τους έρευνα τον Φεβρουάριο του 2019 επικαλούμενοι έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων. Μετά την αρχική καταγγελία της Sand Van Roy, οκτώ επιπλέον γυναίκες εμφανίστηκαν λέγοντας ότι είχαν δεχθεί επίθεση ή παρενόχληση από τον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των ετών. Τον Οκτώβριο του 2019, δικαστής διέταξε δεύτερη έρευνα για την υπόθεση της Sand Van Roy, αλλά το 2021 ο σκηνοθέτης απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»