#Open: Μαγγίρα και Τσολάκη παραμένουν - Η Μιχελιδάκη αποχωρεί - Ζαρίφη και Μαλέσκου έρχονται

Ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές φαίνεται πως βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Ζαρίφη και Ιωάννα Μαλέσκου σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη - Η Σπυροπούλου μένει εκτός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την ψυχαγωγική του ζώνη θέλει να ανανεώσει το OPEN και όλα παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με το αν θα δούμε αλλαγές στην πρωινή ζώνη τόσο τις καθημερινές, όσο και το σαββατοκύριακο.

Πολλά ονόματα, παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχουν ακουστεί ότι περνάνε από ραντεβού με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Ενα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές φαίνεται πως βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη.

Και μπορεί φέτος να έχουν περάσει από 40 κύματα και διάφορες προτάσεις από κανάλια αλλά όλα δείχνουν ότι το θρίλερ της ανανέωσης στο OPEN λήγει και μάλιστα χωρίς εκπλήξεις και αλλαγές για τις δυο παρουσιάστριες. Κι αυτό γιατί η μεν Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει στην καθημερινή ζώνη και στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» καθώς οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να διαταράξει την ισορροπία ανάμεσα στις υπόλοιπες εκπομπές της #BarkingWell media σε ανταγωνιστικά κανάλια και η δε Ελένη Τσολάκη συνεχίζει με το #OPENWeekend το Σαββατοκύριακο αν και πολύ θα ήθελε να μεταπηδήσει τις καθημερινές.

Παράλληλα, προχωρούν οι συζητήσεις για την μεσημεριανή ζώνη και την εκπομπή που θα πάρει τη θέση της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη και όχι δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή που θα αναλάβει τελικά την μεσημεριανή εκπομπή. Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά ένα νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο και μάλιστα νεόκοπη μανούλα σαν την Κωνσταντίνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην συμφωνία για την εν λόγω ζώνη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει συζητήσεις με την Ιζαμπέλλα Σασλόγλου και συνεπώς με τον Νίκο Κοκλώνη για να επιστρέψει στα τηλεοπτικά μετά από έναν χρόνο αποχής με μια μεσημεριανή, ψυχαγωγική εκπομπή.

Μπορεί η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα να έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της, ωστόσο από Σεπτέμβρη φαίνεται ότι θα ήθελε να γυρίσει στη δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο #HappyDay, η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής #BarkingWell και τον Νίκο Κοκλώνη, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Open.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου συζητά με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής και την Ιζαμπέλα Σασλόγλου για να επιστρέψει στη μεσημεριανή ζώνη του Open στη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη μιας και η εκπομπή της τελειώνει και δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Ψάχνουν μια εναλλακτική λύση και έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο #StarBreakfast, ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και την #BarkingWell, είναι η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Τη Δευτέρα που μας πέρασε, η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής #BarkingWell. Ο Νίκος Κοκλώνης εκτιμά ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, καθώς έχουν συνεργαστεί, όχι μόνο στο J2US, αλλά έχουν κάνει κι ένα ντουέτο μαζί, το “Καίγομαι”. Αρχικά, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της συνεργασίας ακόμα και τώρα στην καλοκαιρινή εκπομπή που ετοιμάζεται στο Open. Πρωινή εκπομπή, 10 με 1.

Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω με σιγουριά είναι ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πρόσωπο πρώτης γραμμής, το οποίο επιθυμεί ο Νίκος Κοκλώνης να εντάξει στο δυναμικό του OPEN και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σκοπός είναι να της δώσει μία εκπομπή στο σλοτ 3 με 5, εκεί που είναι τώρα η Μάριον Μιχελιδάκη»

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της