#Sasmos: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική – Σοκαριστική ανατροπή - Συγκλονιστικές εξελίξεις

#Sasmos: Κι όμως η μάνα, είναι η απόλυτη πηγή δυστυχίας, όχι μόνο για ολόκληρη τη δική της οικογένεια, αλλά και του περίγυρου τους - Οριστικό τέλος για δύο ζευγάρια και μία αυτοχειρία που φέρνει ταραχή - Πάλι «έλιωσε» το twitter με τους #ΑΑ - Η ατάκα «Κοιμήσου αγάπη μου, είμαστε οι τρεις μας τώρα» «έγραψε» στα social media

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς #Sasmos, αφού, όπως γράφει στο #MYtv η Μάρα Σαρρή, η Βασιλική πάνω στην απελπισία της εκλιπαρεί τον Φαρμάκη να μην καταδώσει στις Αρχές τον Μαθιό. Από την άλλη, η Καλλιόπη εξαιτίας μιας παρεξήγησης θεωρεί πως η Βασιλική είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Μαθιό στην Αστυνομία και τυφλωμένη από μίσος αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση.

Η μοιραία παρεξήγηση

Η Βασιλική επισκέπτεται τον Φαρμάκη και με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρεί να δείξει οίκτο και να μην καταδώσει τον Μαθιό στην Αστυνομία. Ο άντρας κατόπιν σκέψης, αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της προκειμένου ο Μαθιός να παραμείνει ελεύθερος και έτσι σβήνει μπροστά της το ηχητικό ντοκουμέντο με την ομολογία του.

Παρότι αισθάνεται ανακουφισμένη η Βασιλική, η ψυχή της δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή. Γνωρίζοντας ότι η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή αισθάνεται τύψεις και ενοχές απέναντί της. Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί τους προβληματισμούς της με τον Αντώνη και τον καλεί στο τηλέφωνο ζητώντας του να συναντηθούν. Όμως, ο Μαθιός ακούγοντας τυχαία τη συνομιλία της, παρεξηγεί την κατάσταση και θεωρεί ότι η Βασιλική θέλει να συναντηθεί με τον Φραγκιαδάκη για να τον καταδώσει σχετικά με τον φόνο του Στεφανή.

Η Καλλιόπη βλέποντάς τον στενοχωρημένο τον ρωτά τι συμβαίνει κι εκείνος της εξομολογείται τις υποψίες του. Θεωρώντας πως η Βασιλική θα είναι η αιτία που ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή, η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη. Κυριευμένη από θυμό και οργή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, δείχνοντας αποφασισμένη να σταματήσει πάση θυσία τη γυναίκα πριν πει το παραμικρό στις Αρχές. Έτσι, την παρακολουθεί και λίγο πριν η Βασιλική μπει στο τμήμα, η Καλλιόπη της επιτίθεται.

«Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν»

Με τα μάτια της να πετάνε σπίθες, την αρπάζει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει. «Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν», της λέει, πιέζοντάς την με μανία. Τα δευτερόλεπτα κυλούν μαρτυρικά και η Βασιλική, παρότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει, σφίγγει τα δόντια και παλεύει για τη ζωή της…

Το τέλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στον #Sasmo αλλά και το τελικό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και βεντέτες. 

Στην τελική ευθεία του Σασμού δεν έχουμε μόνο χαρές με την εγκυμοσύνη της Θοδώρας ή με τον επικείμενο γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. Έχουμε και μία αυτοκτονία και δύο αναγκαίους χωρισμούς.

Ο Μαθιός αλλά και ο Ευθύμης για δύο διαφορετικούς λόγους δε θα πρέπει να αισθάνονται στα καλύτερά τους στον Σασμό.

Ο πρώτος είναι χωρισμένος και ένα βήμα πριν τη φυλακή για τον φόνο του Στεφανή. Υπερβολικά κοντά του φτάνει ο Λευτέρης γιατί καταλαβαίνει από τις αντιδράσεις του Μανώλη πως γνωρίζει τι έχει συμβεί με Μαθιό και Στεφανή. Γνωρίζει πια πως είναι ύποπτος, απλά ψάχνει αποδείξεις. Πιέζοντας τον αδελφό της μελλοντικής συζύγου του όσο μπορεί.

Ο δεύτερος, δηλαδή ο Ευθύμης, είναι το μεγάλο challenge του Αντώνη. Έξαλλος θα γίνει σήμερα όταν μάθει πως η Έλενα (που μπορούσε να τον στοχοποιήσει) έχει φύγει από την Κρήτη και δεν μπορεί προς το παρόν, να παγιδέψει τον μεγάλο του εχθρό.

Στα αντικρουόμενα spoilers των τελευταίων ημερών πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που θα σκοτώσει τον παιδικό του φίλο για να εκδικηθεί για την απειλή κατά της ζωής της Μαρίνας και τον τραυματισμό του Αντώνη, ήρθε να προστεθεί και μία πιο βάσιμη πληροφορία.

Πως τελικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως Ευθύμης, θα κάνει μόνος το μεγάλο του φινάλε και θα αποχωρήσει από τη σειρά. Χωρίς να έχει πια συμμάχους, αφού τελικά ο Βαγγέλης συλλαμβάνεται για τον φόνο που έχει κάνει και με την αστυνομία κυριολεκτικά στο κατώφλι του, θα βάλει τέλος τη ζωή του.

Φινάλε και αναγκαίους σεναριακούς χωρισμούς έχουμε και για την Βέρα Μακρομαρίδου την Άσπα δηλαδή και τον Μύρωνα, αφού η ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη σειρά.

Χωρισμό έχουμε και για τους γονείς της Στέλλας - Ευγενίας Σαμαρά , αφού εδώ και αρκετό καιρό η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τη σειρά, μετά από δύο σεζόν.

Το Twitter αγαπάει τρελά τους #ΑΑ στο #Sasmo και «έλιωσε» με μια συγκεκριμένη ατάκα αλλά και με την αγάπη που βλέπει στα μάτια τους.

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις οικογενειακές στιγμές της Αργυρώς και του Αστέρη με τον γιο τους. Η τρυφερότητα του ζευγαριού κάνει τους τηλεθεατές να λιώσουν και να κολλήσουν με τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Πλέον όλα τα μυστικά τους έχουν φανερωθεί και οι τρεις τους, μαζι με τον μικρό τους Παυλή έχουν γίνει μια κανονική οικογένεια έχοντας στο πλευρό τους και την Καλλιόπη και τον Παυλή.

Το ζευγάρι δεν σταματά να αγωνιά γιατί δεν θέλουν να χαλάσει το όνειρο που ζουν.

«Κοιμήσου αγάπη μου, είμαστε οι τρεις μας τώρα», είπε η Αργυρώ έχοντας στην αγκαλιά της τον Αστέρη.

Οι χρήστες του twitter «έλιωσαν» με την συγκεκριμένη ατάκα και «έδωσαν πόνο»!

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί τις αναρτήσεις τους

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100321-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100534-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100435-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100347-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100504-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100258-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100121-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100410-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100149-mm
Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100321-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100534-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100435-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100347-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100504-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100258-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100121-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100410-mm Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-100149-mm

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»