Τα χειρόγραφα των Οbama στον σεφ στην Αντίπαρο, το ευχαριστώ του Tom Hanks & η γυμνή Rosalia και η Ακρόπολη

Τα μηνύματα που άφησαν oι Obama στον σεφ που τους μαγείρεψε στην Αντίπαρο. Σήμερα την Αθήνα – Αυτό είναι το πρόγραμμά του - Η Rosalia μίλησε άπταιστα ελληνικά στη συναυλία της στην Αθήνα και αποθεώθηκε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Τom Hanks εξέφρασε και αυτός τις ευχαριστίες του - Δείτε την ανάρτηση του σεφ

Ο Luca Furini είναι ένας Ιταλός ιδιωτικός σεφ που εργάζεται στην Αντίπαρο, ο οποίος είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama και τη γυναίκα του, Michele οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί ως καλεσμένοι του Tom Hanks και της Rita Wilson

Συγκεκριμένα, τόσο το ζεύγος Obama όσο και ο διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησαν με χειρόγραφα σημειώματα τον σεφ, τα οποία ο Luca Furini δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε στο σημείωμα η Μichele Obama.

Ο πρώην πλανητάρχης ευχαρίστησε με τη σειρά του για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

Τέλος, ο Τom Hanks έγραψε τη λέξη «ευτυχία».

chef_-_michelle_obama chef_1 chef_2 chef_2342 118472464_121896496047416_1558447120992899649_n
chef_-_michelle_obama chef_1 chef_2 chef_2342 118472464_121896496047416_1558447120992899649_n

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, όπου σήμερα θα συναντήσει 105 υποτρόφους του προγράμματος Obama Leaders.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η συνάντηση θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα για το 2023. Ο Μπαράκ Ομπάμα θα συνομιλήσει μαζί τους σχετικά με τις δράσεις τους στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και επιτάχυνσης της θετικής και διαρκούς αλλαγής στις κοινότητές τους.

Ανάμεσα στους 105 υποτρόφους του 2023, οι οποίοι προέρχονται από 75 χώρες, βρίσκεται και μια Ελληνίδα, η Ελπίδα Κόκκοτα, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Mexoxo», που στόχο έχει να ενισχύσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Το εξάμηνης διάρκειας πρόγραμμα «Obama Foundation Leaders» εντοπίζει άτομα που εργάζονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στην κοινωνία των πολιτών, τα οποία έχουν επιδείξει έργο στην προώθηση του κοινού καλού δίνοντας έμφαση στις κοινές αξίες και την ηθική ηγεσία, που αποτέλεσαν το όραμα του Barack & Michele Obama

Μέσα από την ενδυνάμωσή τους και την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, το Ίδρυμα επιδιώκει να αναδείξει μια νέα γενιά ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως θετικά πρότυπα και θα δημιουργήσουν απτές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινότητές τους, οι χώρες τους και όλος ο κόσμος. Οι συμμετέχοντες αποτελούν ένα διεθνές δίκτυο ηγετών του Ιδρύματος Οbama, που μετράει περισσότερους από 800 αποφοίτους.

Αύριο, Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί θα συνομιλήσει επί σκηνής με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Νιάρχος έχει υποστηρίξει τόσο την κατασκευή του Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα στο Σικάγο, όσο και την υλοποίηση του προγράμματος «Obama Foundation Leaders». Είναι η δεύτερη φορά που ο Barack Obama επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού, μετά την τελευταία διεθνή επίσκεψή του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του το 2016, οπότε είχε εκφωνήσει από το βήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μια ομιλία – ορόσημο για το ιδεώδες της Δημοκρατίας.

Η επίσκεψη της Rosalia στον Παρθενώνα

Η Ισπανίδα πολυβραβευμένη σούπερ σταρ με τους εκατομμύρια φαν, ξεναγήθηκε στην πρωτεύουσα και μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της μερικά βίντεο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram που μετρά 25 εκατομμύρια ακολούθους, η Rozalia αποθεώνει τον Παρθενώνα. Φορώντας ένα κόκκινο κοντό φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η 30χρονη πολυβραβευμένη ποπ σταρ απολαμβάνει τα αξιοθέατα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρέα με μία άλλη γυναίκα. 

Η ίδια λέει στους διαδικτυακούς φίλους της, πόσο της αρέσει ο Παρθενώνας.

Η τολμηρή φωτογραφία της Ισπανίδας σταρ, λίγο πριν την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα 

Μία μέρα πριν το μεγάλο event, η 30χρονη Rosalia έκανε μία τολμηρή ανάρτηση στο Instagram με τους δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Ισπανίδα ποπ σταρ κάθεται σε μία πολυθρόνα γυμνή, έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδες και φωτογραφίζει τον εαυτό της, με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της. 

Το μόνο που φορά, είναι ένα λευκό εσώρουχο στο κάτω μέρος του σώματός της και λευκά ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η ανάρτησή της πλησιάζει από τις πρώτες 15 ώρες τα 3 εκατομμύρια likes.

354871816_1006479840513559_1051953482522886659_n

Από νωρίς το απόγευμα χθες στη σκηνή του Release ανέβηκαν δεκάδες Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες όπως ο σταρ της αγγλικής ραπ, Central Cee, όμως όταν η Rosalia πάτησε στη σκηνή του Φαλήρου ακολούθησε πανζουρλισμός. Ήταν το βασικό όνομα του φεστιβάλ και το δίχως άλλο απέδειξε περίτρανα την ανταπόκριση που έχει το όνομά της στον κόσμο. 

Αυτή ήταν η πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, ενώ φάνηκε πως απόλαυσε από νωρίς την χώρα με βόλτα στην Ακρόπολη. Όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού βίωσαν ένα μοναδικό σόου από την Καταλανή περφόρμερ που έτρεχε, χόρευε, τραγουδούσε, ξεσήκωνε τον κόσμο, προσπαθούσε να πάρει... ανάσες και γινόταν ένα με τον κόσμο. 

Ήταν τέτοια η υποδοχή που της επιφύλασσε το αθηναϊκό κοινό που η τραγουδίστρια δεν έμεινε ασυγκίνητη. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της έλεγε το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά τα οποία μίλησε άπταιστα. «Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε», είπε στα ελληνικά.

@fipsterr

Μιλάει ελληνικά 🥺

♬ original sound - Fipster

Ενώ σε κάποια φάση του σόου αποφάσισε να πάει προς τον κόσμο και να τραγουδήσει μαζί του. Εκεί ήταν που κάποιος ή κάποια φαν της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει ότι είναι η Rosalia της Ελλάδας («soy Rosalia de Grecia»).

@g_baira Η στιγμή που η @La Rosalia έγινε de Grecia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #greece #concert #live #greektiktok #fyp #foryou #release #releaseathens23 #releasefestival #athensgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - gbaira

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»