#CelebrityAlert: Ο Jonnie Irwin διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο & η Adele με μυκητιασική λοίμωξη

#CelebrityAlert: Dwayne Johnson για τον πατέρα του: «Τσακωθήκαμε έναν μήνα πριν από τον θάνατό του και δεν συμφιλιώθηκα ποτέ μαζί του» - Ο γνωστός παρουσιαστής του BBC θέλησε να μοιραστεί τη δική του συμβουλή: «Θέλω οι άνθρωποι να μάθουν από τα λάθη που έκανα» - O Bruce Willis, αγκαλιά με το πρώτο του εγγόνι μετά την άνοια - Ο άνδρας που τη χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό την Bebe Rexha αποκάλυψε γιατί το έκανε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Ιδρώνω πολύ, και αυτός ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε ουσιαστικά μένω μέσα στον ίδιο μου τον ιδρώτα», είπε η τραγουδίστρια

Η Adele αποκάλυψε ότι έπαθε μια μυκητιασική λοίμωξη μετά την εμφάνισή της κάτω από τα καυτά φώτα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας.

Η τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το δερματικό πρόβλημα που προέκυψε από τον κορσέ που φοράει πάνω στη σκηνή.

«Ιδρώνω πολύ, και αυτός ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε ουσιαστικά μένει πάνω μου. Ο γιατρός μου διέγνωσε μυκητίαση», είπε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, αυτού του είδους η μυκητίαση είναι συχνή τους αθλητές οι οποίοι ιδρώνουν σε υγρές περιοχές του σώματος.

«Φαίνεται ότι είμαι μεγάλη αθλήτρια, σωστά;», είπε αστειευόμενη η Adele στο κοινό της.

Η τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα με μια αλοιφή που της έχει δώσει ο γιατρός της.

«Δεν ξέρω γιατί στο καλό σας τα είπα όλα αυτά», είπε η Adele πριν σημειώσει ότι ήταν σίγουρη πως ο Τύπος θα έπαιρνε χαμπάρι το πρόβλημά της και θα έγραφε: «Η Adele έχει ακμή στο σώμα».

Ο γνωστός παρουσιαστής του #BBC θέλησε να μοιραστεί τη δική του συμβουλή

Ο Jonnie Irwin διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο μετά τα πρώτα συμπτώματα που παρουσίασε το 2020, αλλά ο πρωταγωνιστής του #APlaceintheSun αποκάλυψε ότι έκανε ένα τεράστιο «λάθος» σχετικά με την ασθένειά του, από το οποίο «θέλει να μάθει ο κόσμος».

Ο παρουσιαστής του #Channel4 αποκάλυψε ότι μετανιώνει που δεν έκανε ασφάλεια για κρίσιμη ασθένεια και εξήγησε ότι αναγκάστηκε να «συνεχίσει να εργάζεται» εξαιτίας αυτού του «λάθους».

«Δεν είχα συνάψει ασφάλιση για κρίσιμη ασθένεια και επομένως έπρεπε να συνεχίσω να εργάζομαι», δήλωσε. «Χωρίς δουλειά, δεν έχω κανένα μέσο για να πληρώσω τους λογαριασμούς. Και αν είχα συνάψει την ασφάλεια κρίσιμης ασθένειας, αυτή θα μπορούσε να καλύψει τα έξοδά μου και πιθανώς θα μπορούσα να είχα πει στον κόσμο [για την κατάστασή του] πολύ νωρίτερα».
Ο Jonnie Irwin δήλωσε στο podcast #TheOneChat» της #AIGLife ότι αισθάνεται «γελοίος» που δεν σκέφτηκε αυτό το επίπεδο ασφάλισης αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο.

Και συνέχισε: «Θα μπορούσα να έχω ζήσει δύο χρόνια με έναν πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Και θέλω οι άνθρωποι να μάθουν από αυτό το λάθος. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι μπορώ καλύτερα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα αλλού. Πού δεν ξέρω. Δεν τα σπατάλησα. Ίσως επειδή ξέρω τι οφέλη θα είχε, απλά μου φαίνεται γελοίο που δεν το έκανα».

«Νόμιζα ότι τα πήγαινα καλά με την ασφάλεια ζωής. Είναι ένα θετικό πράγμα και με βοήθησε πολύ στο να αποκτήσω μια οικονομική θέση στη ζωή μου, γνωρίζοντας ότι η γυναίκα μου και τα αγόρια μου είναι πιο ασφαλή. Αλλά πόσο θα ήθελα να είχα κάνει αυτή την επιπλέον κάλυψη», πρόσθεσε.

Ο παρουσιαστής του #APlaceinthesun παραδέχτηκε ότι το «δυσκολότερο πράγμα» που χρειάστηκε να κάνει ποτέ ήταν να πει στη γυναίκα του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο, μόλις δύο μήνες αφότου γέννησε τα δίδυμα.

«Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Και δεν έχω καμία μνήμη από τότε που έκανα ολόκληρη θεραπεία στον εγκέφαλό μου. Αλλά αυτή η αναθεματισμένη ανάμνηση παραμένει στο κεφάλι μου. Και είναι βάναυση. Το μόνο που θυμάμαι είναι να την αγκαλιάζω και απλώς να της λέω "Συγγνώμη"», συμπλήρωσε ο Jonnie Irwin

Ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος έχει πλέον εξαπλωθεί στον εγκέφαλό του μετά τη διάγνωσή του το 2020.

Οι γιατροί του είπαν ότι είχε μόνο έξι μήνες ζωής όταν διαγνώστηκε, αλλά ο Jonnie Irwin αψήφησε τις προβλέψεις.

Ο The Rock μίλησε για έναν από τους μεγαλύτερους καβγάδες της ζωής του με τον πατέρα του, Rocky, λίγους μήνες πριν πεθάνει σε ηλικία 75 ετών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός του #FastandFurious μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τους followers του, στο οποίο μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Dwayne Johnson εξήγησε ότι δεν είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του πριν πεθάνει και ότι θα έδινε τα πάντα για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί του.

«Έπρεπε να απευθυνθώ ξανά σε όλα τα παιδιά μου εκεί έξω που - όπως εγώ - δεν έχουν πλέον τους πατεράδες μας για να τους πούμε "Χρόνια Πολλά". Ο γέρος μου πέθανε ξαφνικά πριν από λίγα χρόνια», ξεκίνησε λέγοντας στην ανάρτησή του.

«Δυστυχώς, τσακωθήκαμε περίπου ένα μήνα νωρίτερα (από τον θάνατό του) και δεν συμφιλιώθηκα ποτέ μαζί του, ούτε είχα την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσω», εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός.

«Έτσι για μένα, κάθε Ημέρα του Πατέρα έχει γίνει πολύ δύσκολη γιατί υπάρχει πολύς πόνος. Αλλά κάθε Ημέρα του Πατέρα είναι επίσης μια από τις πιο όμορφες μέρες μου, επειδή έχω τρεις καταπληκτικές κόρες που μου λένε: "Σ' αγαπώ και Χρόνια Πολλά"», πρόσθεσε.

«Για τα παιδιά μου εκεί έξω, αν ο γέρος σας είναι ακόμα εδώ - θεωρήστε το ευλογία. Ακόμα και αν εσείς και ο μπαμπάς σας δουλεύετε κάποια περίπλοκα πράγματα. Ήμουν εκεί και καταλαβαίνω. Αλλά βάλτε τα δυνατά σας για να συμφιλιωθείτε και να αφήσετε πίσω σας αυτό το δράμα και να τα βρείτε με τον πατέρα σας», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, ο πρώην WWE πρωταθλητής ανέφερε: «Είναι σημαντικό. Γιατί η εναλλακτική λύση είναι να μετανιώσεις και δεν το θέλω αυτό για σένα. Χρόνια πολλά για την Ημέρα των Πατέρων. Είμαστε όλοι τυχερά αγόρια. Θα το φροντίσω εγώ».

Όλο και πιο συχνά ανεβαίνουν στα social media φωτογραφίες του Bruce Willis, μερικούς μήνες μετά την απόσυρσή του από την υποκριτική και τα φώτα της δημοσιότητας λόγω άνοιας. 

Η οικογένεια του ηθοποιού αναρτά συχνά περιεχόμενο από δραστηριότητες μαζί του, συνήθως στο σπίτι του. Πρόσφατα, ο σταρ των #DieHard» ταινιών απέκτησε και το πρώτο του εγγόνι από την κόρη του με την Demi Moore, Ramer Willis

Η Ramer Willis μοιράστηκε και δύο φωτογραφίες του πατέρα της, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του το μωρό. 
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:  «Το να βλέπω τον πατέρα μου να κρατάει την κόρη μου σήμερα ήταν κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η γλυκύτητα και η αγάπη του γι' αυτήν ήταν τόσο αγνή και όμορφη. Μπαμπά, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω και το ίδιο και η Λου. Σ' ευχαριστώ που είσαι ο πιο χαζός, αγαπητός και άνετος μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι. Ο καλύτερος κοριτσομπαμπάς».

354408871_969313560774284_7032546673066351747_n

354482982_963504224932733_284981773236421276_n

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα στις 18 Ιουνίου, ανέβηκαν κι άλλες φωτογραφίες του Γουίλις στo Instagram. την Ημέρα του Πατέρα.

Σε ένα βίντεο που έκανε θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένας άνδρας να πετάει ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο της Bebe Rexha, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Αργότερα, χρειάστηκε να την κατεβάσουν από τη σκηνή και χρειάστηκε μάλιστα να κάνει τρία ράμματα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη για την επίθεση. Ο άγνωστος εργάζεται σε πολυτελές κυνοκομείο σκύλων, είναι 27 χρονών κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και ονομάζεται Νίκολας Μαλβάνια. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αποκάλυψε και τον λόγο που το έκανε που είπε ότι δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι «θα ήταν αστείο». 

Συγκεκριμένα, ο Μαλβάνια εθεάθη να φεύγει από το ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν τη Δευτέρα. Ο Μαλβάνια αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες συνολικά, μία κατηγορία για παρενόχληση, μία κατηγορία για διακεκριμένη παρενόχληση και μία κατηγορία για απόπειρα επίθεσης. Συνελήφθη γύρω στις 23:00 τοπική ώρα το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, ο Μαλβάνια όχι μόνο ομολόγησε το έγκλημα, αλλά σχετικά με τον λόγο που το έκανε είπε: «Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω με το τηλέφωνο στο τέλος της παράστασης, επειδή θα ήταν αστείο».

Το βασικό απόσπασμα του συμβάντος που έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύτηκε από τη λεζάντα: «Αυτή είναι η Bebe Rexha που βγαίνει εσπευσμένα από το συναυλιακό χώρο εδώ στη Νέα Υόρκη, αφού κάποιος πέταξε ένα γ****** τηλέφωνο και τη χτύπησε στο πρόσωπο καθώς έφευγε από τη σκηνή. Περνούσαμε όλοι πολύ ωραία και το ίδιο και η Bebe, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα το έκανε αυτό;;;; Ελπίζουμε να είσαι καλά @BebeRexha».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»