Μελίνα Μεταξά: «Ακούστηκε ότι τον γουστάρω τον Βασάλο. Έλα όμως, που εγώ γουστάρω άλλον στην Κύπρο!»

Δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι ιστορία με τη Σταυρούλα και τις κουβέρτες, ήταν στημένο θεατρικό που ζητήθηκε από την παραγωγή - «Δεν ήταν λανθάνων ερωτισμός το σκάλωμα με τον Κωνσταντίνο, ήταν λανθάνων εκνευρισμός»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μελίνα Μεταξά που εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, #ΚαλόΜεσημεράκι.

Η Μελίνα Μεταξά, αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και γι’ αυτό να βγαίνει αυτή η εμμονή προς το πρόσωπό του με την ίδια όμως να ξεκαθαρίζει πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

«Ακούστηκαν διάφορα, ότι εγώ γουστάρω τον Βασάλο. Έλα όμως, που εγώ γουστάρω άλλον και είναι στην Κύπρο και περιμένει. Τα φιλιά μας στην Κύπρο όλη. Δεν ήταν λανθάνων ερωτισμός το σκάλωμα με τον Κωνσταντίνο, ήταν λανθάνων εκνευρισμός μέσα μου. Ρώτα τους άλλους που θα βγουν αν υπήρχε ερωτισμός μεταξύ τους» είπε η Μελίνα Μεταξά.

Ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι ιστορία με τη Σταυρούλα και τις κουβέρτες ήταν στημένο θεατρικό που ζητήθηκε από την παραγωγή

Η Μελίνα Μεταξά βρέθηκε σήμερα στο #PrwinoMas και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το τι πραγματικά συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία.

Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε.

Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα» είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.

Η Μελίνα Μεταξά σχολιάζει τους εναπομείναντες παίκτες του #SurvivorGR All Star

Δειτε Επισης

«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»