Γιώργος Λιάγκας: «Ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι στη Λίτσα Πατέρα για το αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή»

Λίτσα Πατέρα: Είχε προβλέψει τη λήξη συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με τον ΑΝΤ1;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Λίτσα Πατέρα πήραν θέση για το «τέλος» της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή και τον ΑΝΤ1.

«Εάν μία συμφωνία μεταξύ δυο μερών δεν πήγε καλά δεν θα πάρω θέση εγώ ως προς αυτό», ξεκαθάρισε αρχικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το κανάλι ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου.

«Δεν είναι καλό όταν φεύγουμε από ένα κανάλι να συζητάμε δημοσίως για αυτό. Είναι κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΑΝΤ1 με την Μαρία Κορινθίου, είναι αστείο. Πολλές φορές το θυμικό παρασέρνει τους ανθρώπους και λένε πράγματα που δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας.

Για τη λήξη συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με τον ΑΝΤ1 μίλησε και η αστρολόγος της εκπομπής, Λίτσα Πατέρα. Όπως είπε η ίδια, πάει πιο αργά στην εκπομπή και δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην εκπομπή.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι την περασμένη Παρασκευή η Λίτσα Πατέρα στις αστρολογικές προβλέψεις της είχε αναφέρει ότι η νέα Σελήνη φέρνει παρεξηγήσεις και λάθη.

«Κατάλαβα ότι κάτι έγινε και αποχώρησε η Μαρία, η ζωή συνεχίζεται. Αυτά τα έχουμε ζήσει 40 χρόνια τώρα. Τι να πει το κανάλι, να κάνει κουτσομπολιό για το θέμα της Μαρίας Κορινθίου;», είπε.

Η Λίτσα Πατέρα δεν θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως είναι το αίμα της και αγαπά το κανάλι. Όσο για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε ότι είναι πολύπειρη και θα τα καταφέρει.

Μία… αιφνίδια αναφορά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πριν ξεκινήσει η στήλη των ζωδίων της η Λίτσα Πατέρα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις της αστρολόγου στη ρεπόρτερ αναφορικά με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και το μέλλον της ίδιας στην εκπομπή, την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή είδα χθες ότι έκανες μία δήλωση εξερχόμενη… Έχει γίνει τώρα μία ιστορία από το μυαλό κάποιων… Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν κάποιους άλλους ανθρώπους και ανακαλύπτουν διάφορα πράγματα και κάποια μυθεύματα και ιστορίες για να δημιουργήσουν καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Θέλει λίγο σοβαρότητα. 

Είναι ντροπή –κατά την ταπεινή μου γνώμη- να βάζετε ένα μαρκούτσι μπροστά στη κα Λίτσα Πατέρα αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Ρωτήστε εμένα αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή. Η Λίτσα Πατέρα όσο υπάρχει πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την κουνήσει κανένας. Η Λίτσα είναι θεσμός στην εκπομπή, δεν γίνεται να υπάρχει πρωινό χωρίς Λίτσα.

Είναι για μένα ασέβεια και την βάζετε σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα. Εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι, δεν ξέρω πότε. Η Λίτσα θα είναι. Όταν εκείνη αποφασίσει θα σταματήσει μόνη της. Δεν είναι ωραίο να την ρωτάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα ότι δεν θα είναι, άρα γιατί το κάνουμε θέμα ξαφνικά;».

Στη συνέχεια, η Λίτσα απάντησε: «Εγώ συνήθως μένω να απαντάω. Από τη μία, είναι ορισμένες ερωτήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, από την άλλη τα παιδάκια πρέπει κάτι να πούνε. Δεν πειράζει παιδιά, όλα καλά. Μπερδεμένα είναι τα πράγματα τώρα…».

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση