Όσα γράφει η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτηση της για την ξαφνική αποχώρηση από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Μετά τους Κοκκίδου, Χατζηαγγελάκης και Χάνου τέλος η Κλέλια Ρένεση από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» - Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, το νέο ζευγάρι και τα δύο μεγάλα ερωτηματικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Καίτη Κίτσο, ο ρόλος που ξεχώρισε μέσα από την Κλέλια Ρένεση  στην δημοφιλή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ολοκληρώνεται. Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά, με ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά από πέντε χρόνια που πρωταγωνίστησε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Κλέλια Ρένεση την αποχαιρετά γλυκά για να ακολουθήσει καινούρια μονοπάτια, όπως λέει.

Το κείμενο που έγραψε η Κλέλια Ρένεση για την #Μουρμούρα

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.

Με πολλή αγάπη»

Στο μεταξύ, οι πρώτες νέες αφίξεις στη σειρά είναι γεγονός, ο Στάθης Κόικας και η Εριέτα Μανούρη θα είναι το νέο ζευγάρι, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και της Μαρίας Χάνου.

manouri1

O Τόλης Παπαδημητρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, με κάποιο τρόπο θα έχει εμπλοκή με το νέο ζευγάρι.

tolis-papadimitriou-1-0fqTxZ

Παρ’ όλα αυτά, πλέον υπάρχουν δύο μεγάλα ερωτηματικά που αναζητούν απάντηση στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το πρώτο είναι ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Κοκκίδου και αυτή σίγουρα δεν θα είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

ΜΙΡΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον νέο ρόλο που θα πρέπει να δημιουργηθεί για την ηθοποιό που θα παίξει με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»