Oι εκρηκτικές εμφανίσεις στα #MADVMA2023: Το καυτό ντουέτο Βανδή–Αργυρού & το φιλί Παπαρίζου–Φουρέιρα

#MADVMA2023: Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα, Βίκυ Καγιά ,Καλομοίρα, Κατερίνα Κούκα, Μαίρη Συνατσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αναστασία, Marseaux, Joanne, Τάνια Μπρεάζου, FY, Ανδρομάχη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος & Φοίβος Παπαδάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Mente Fuerte, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αποκαλυπτικές, αμήχανες & ανατρεπτικές δηλώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα «Mad Video Music Awards 2023» επέστρεψαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά. Μαζί του βρέθηκαν στη σκηνή οι Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών. Στη λαμπερή τελετή απονομής των #MADVMA2023 απολαύσαμε βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, εντυπωσιακά live acts από αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις

Στο διαγωνιστικό κομμάτι 17 ήταν οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι καλλιτέχνες. Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν οι εξής:

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης | Adult Λαϊκό: Κωνσταντίνος Αργυρός

Καλύτερο Άλμπουμ: 22 (Κωνσταντίνος Αργυρός)

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Adult Λαϊκό: Έλενα Παπαρίζου

Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Τραγούδι: Λίγο Λίγο (Αναστασία)

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης | Pop: Γιώργος Σαμπάνης

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Pop: Ελένη Φουρέιρα

Καλύτερο Λαϊκό Τραγούδι: Κάνε μας τη Χάρη (Γιώργος Κακοσαίος)

Καλύτερο Urban Τραγούδι: Ακόμη (Sidarta)

Καλύτερη Μπαλάντα: Αν (Χρήστος Μάστορας)

Καλύτερο Pop Τραγούδι: Τηλέφωνο (Josephine)

Βίντεο της Χρονιάς: El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Sidarta

Καλύτερο Ντουέτο: Κάτσε Καλά (Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne)

Τραγούδι της Χρονιάς (Viral): El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Καλύτερο Συγκρότημα: Μέλισσες

Τραγούδι της Χρονιάς (Airplay): Αμαρτίες (Αναστασία)

Viral Hero: Dat Lilly

Η κάμερα του #MEGAΚαλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια των #MADVMA2023

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία έχουν καλή σχέση. Το outfit της τη λαμπερή βραδιά των βραβείων παρέπεμπε στην εμφάνιση που είχε κάνει στην Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως ο σύντροφός της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη για τις εμφανίσεις της.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που έδωσε το βραβείο του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς» στην Ελένη Φουρέιρα. «Την Ελένη την ξέρω από μικρό παιδί. Τα παιδιά μου δεν ακούνε Φουρέιρα, είναι μικρά», αποκάλυψε.

Ακόμη, ανέφερε πως θα της λείψει το #ShoppingStar.

«Είναι η αγάπη μου. Το άφησα πολύ δύσκολα. Σίγουρα αυτόν που θα διαλέξει το κανάλι θα το παρουσιάσει με άλλο τρόπο. Δεν είναι σωστό να πω τη γνώμη μου για τα υποψήφια ονόματα για τη θέση του Shopping Star», είπε.

«Δεν είχα άγχος όταν ήμουν στη σκηνή. Τα παιδιά μου ήθελαν να με δουν να τραγουδάω», είπε η Καλομοίρα.

Με αφορμή την επιστροφή του Fame Story και τα σενάρια που ήθελαν την Καλομοίρα να παίρνει θέση κριτή, η Εύη Δρούτσα δήλωσε στο Open Weekend…

«Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα. Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα… Αφού η Καλομοίρα ακόμα μαθαίνει» είπε η Εύη Δρούτσα.

Σε ερώτηση για την Εύη Δρούτσα η Καλομοίρα ανέφερε: «Η κυρία Δρούτσα ό,τι και να πει την αγαπώ. Δεν θα της πω εγώ τι θα πει και να μην πει. Δεν αφήνω όμως κανέναν να πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Πάω με το ένστικτό μου και σε κάθε ηλικία μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε», είπε η Καλομοίρα κατά την εμφάνισή της στα #MADVMA2023.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαδάκης φάνηκε προβληματισμένος για το εάν θα πάει στα βραβεία Mad ή στο… debate!

«Ευτυχώς που δεν έγιναν ίδια μέρα! Στα #MADVMA2023 έχει τραγούδια, ενώ στο debate παρατράγουδα», σχολίασε.

Μαζί του και ο γιος του, Φοίβος, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει εάν θα τραγουδούσε ποτέ στα #MADVMA2023

«Πηγαίνω στο Pride με τεράστια χαρά. Δεν θα σχολιάσω αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για το Pride», είπε η Τάμτα.

Η Κατερίνα Κούκα αποκάλυψε πως στην αρχή δεν της άρεσε το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ενώ η Μαίρη Συνατσάκη δίνει το παρών στα #MADVMA2023 από το 2000.

«Κοίμισα την μικρή και ήρθα στα Μad, θα δώσω βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου», είπε.

Εκτός από τη Μαίρη Συνατσάκη, και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήγαινε από πιτσιρίκα στα #MADVMA2023

Με τα βραβεία από τη λαμπερή βραδιά θα γυρίσει στο σπίτι της η Κατερίνα Κούκα, Μαίρη Συνατσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αναστασία, αλλά και η Marseaux με την Joanne, οι οποίες έλαβαν το βραβείο «Καλύτερο Ντουέτο».

To γούρι της Τάνιας Μπρεάζου είναι ο FY, ενώ η Ανδρομάχη αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλάζει εύκολα διάθεση.

Φανερή ήταν η αμηχανία του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν ρωτήθηκε για τη συνοδό του στα βραβεία MAD. Στο πλευρό του η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία δήλωσε πως όταν έχεις πολύ ωραία παρέα περνάς και καλά.

«Πολύ δυνατή η σχέση μας και με τον Τάσο και με την Δήμητρα. Δεν με ενοχλεί κάτι, ούτε τα σχόλια ανθρώπων που δεν μας γνωρίζουν. Το να με σχολιάζουν και να με θυμούνται 6 χρόνια μετά στο Survivor είναι τιμή και χαρά», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν βρήκε… σέξι το outfit της, ενώ ξεκαθάρισε πως με τον Mente Fuerte είναι φίλοι και ότι η ίδια είναι ελεύθερη.

«Σε ένα χωρισμό δε ξέρεις τι έχει συμβεί όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμα και αν η όλη κατάσταση είναι υπέρ μου. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο», είπε αναφερόμενη στον Στάθη Σχίζα.

«Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ποτέ δεν ξέρεις…», είπε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του παρουσιαστή, ενώ για το #MyStyleRocks είπε πως το αγαπά περισσότερο από το #ShoppingStar.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως είπε η παρουσιάστρια, της λείπει αρκετά η τηλεόραση, αλλά εάν επιστρέψει νιώθει πως θα της λείπει και το σπίτι της μετά.

«Εάν δεν υπογράψω, δεν μπορώ να πω τίποτα περί συμφωνίας με το Οpen για το σαββατοκύριακο. Δεν θα μπορούσα να ξανακάνω το «Κάτι ψήνεται». Δεν θα με ενοχλούσε να το παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο», είπε.

Ο γιος της θα πάρει το όνομα του πεθερού της, Βλάσης, και η βάφτιση θα γίνει μετά το καλοκαίρι.

«Δεν θα κάνουμε γάμο μαζί με τη βάφτιση. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά εγώ είμαι υπέρ να γίνονται τα μυστήρια ξεχωριστά», τόνισε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως ο σύζυγός της δεν αλλάζει πάνες, αλλά είναι πολύ προστατευτικός.

Όσο για τα σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν δήλωσε πως «έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του. Ειπωθήκαν πολλά για την εποχή που ήμουν στον Alpha, δεν τα θυμάμαι όλα. Τίποτα δεν έχω αφήσει πίσω ούτε υπάρχει κάτι που θέλω να ξεχάσω».

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!