Οι δύο πρώην άσπονδοι εχθροί, Αρναούτογλου & Ουγγαρέζος μίλησαν για την Μενεγάκη: «Με έχει τσαντίσει»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν πρόκειται να ξαναπάω στην εκπομπή της» - Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Μενεγάκη» - H απάντηση του Τάσου Τεργιάκη & του Γιώργου Λιάγκα: «Αν ήμουν η Ελένη σήμερα, θα αισθανόμουν άσχημα με αυτά που είπε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο #The2NightShow.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για τις εξελίξεις στη ραδιοφωνική του εκπομπή #TheMapesShow, με την αποχώρηση του Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούστηκαν στα μέσα της σεζόν για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε ότι συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή του Mega.

«Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου, είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου αλλά δεν θα απαντήσω», τονίζει ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, να είμαι σε μία ομάδα που κάνει μία εκπομπή που είναι «το ιερό έδαφος», εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα.

Η Ελένη είναι η εκπομπή. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν. Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό», ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για την Ελένη Μενεγάκη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει πρώτη φορά το παράπονό του από την παρουσιάστρια του Mega.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια. Της έχω μια μεγάλη εκτίμηση αλλά το μόνο που με έχει τσαντίσει είναι ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Με έχει πειράξει πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν πάω. Και ούτε θα ξαναπάω στην Ελένη αν δεν έρθει. Στον Θέμο Αναστασιάδη τον συγχωρεμένο πήγαινε ανά τακτά διαστήματα» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα όσα ανέφερε χθες 19/6 ο Τάσος Τεργιάκης για τον Γιώργο Παράσχο και το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχολιάστηκαν το πρωί της Τρίτης (20/6) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρχικά, ανέφερε πως καλά έκανε ο Τάσος Τεργιάκης και υπερασπίστηκε, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, τη φάση που είχε δημιουργηθεί, ωστόσο στη συνέχεια, τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του φάνηκαν κάπως επικριτικοί προς τον δημοσιογράφο.

«Ο Τάσος Τεργιάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης, τη φάση. Ήταν και στο πάνελ τότε. Μέχρι εδώ οκ. Αφού από άλλη εκπομπή ένιωσε αυτή την ανάγκη, καλά έκανε και το έκανε. Μετά, άρχισε να αγορεύει για το ποιος είναι ικανός να στην τηλεόραση και ποιος όχι, ο οποίος έχει κάνει 2,5 πάνελ, με την Ελένη, τον Λιάγκα και μισό με την Ελεονώρα.

Άρχισε να λέει ότι πρέπει να διεκδικείς τον λόγο και αν δεν διεκδικείς τον λόγο, δε θα σου τον δώσει κανείς. Άνθρωποι που είναι πολύ πιο έμπειροι, δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν έτσι. Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Αυτή η δουλειά μια δυσκολία έχει, πρέπει να βρεις τον χώρο να μιλήσεις και να πεις στο μικρό διάστημα που έχεις κάτι που να ενδιαφέρει τον τηλεθεατή… Είναι τα τρία μοναδικά προσόντα που πρέπει να έχεις» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Φυσικά αυτό, δεν έμεινε αναπάντητο από τον Τάσο Τεργιάκη αφού θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσα από το #ToPrwino.

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Την κυρία Ιωάννα Λαΐου, ούτε τη ξέρω, ούτε με ξέρει. Θα το ακούσω το απόσπασμα. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου, ότι είμαι ένας κήνσορας στην τηλεόραση και ο φίλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι έχω 2,5 πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση.

Δε θέλω να υπενθυμίσω. Ο καθένας ξέρει τι έχει κάνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δε θα απαντούσα ποτέ αλλά, επειδή είπε “ο κύριος Τεργιάκης”, χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε το δάσος παιδιά. Δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι τον όρο “πανελίστας” δεν τον δέχομαι. 

Είμαστε συνεργάτες δημοσιογράφοι. Πάνελ, είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Δεν υπάρχει πανελίστας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μια πορεία στην τηλεόραση. Αν κάποιος δε θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαΐου, μου έκανε εντύπωση. Ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει. Είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για εμένα» είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Εχθές, σας ξαναλέω, για τον κύριο Παράσχο είπα αυτό που είδα και άκουσα με τα μάτια μου. Δεν έκανα κριτική σε κάτι συγκεκριμένο, σε κάτι διαφορετικό. Τι θα πει αγορεύω; Και από που κι ως που έχω άποψη εγώ; Ενώ ο κύριος Ουγγαρέζος στη τηλεόραση δε μπορεί να έχει άποψη αλλά στο ραδιόφωνο μπορεί να καταχεριάζει όποιον θέλει. 

Δε τα καταλαβαίνω αυτά. Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Ας ρωτήσει εκεί που είναι, στην εκπομπή που εργάζεται, τι είμαι και τι έκανα δέκα χρόνια και μετά θα του πούνε την αλήθεια. Για να τελειώνουμε με αυτό» πρόσθεσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο #The2NightShow και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ανοιχτά, επισημαίνοντας πως αν ο ίδιος ήταν η παρουσιάστρια του Mega θα αισθανόταν άσχημα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος συνεργαζόταν στο παρελθόν με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τις πρωινές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο #ToPrwino, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα: «Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά.

Τα καλά για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω μόνο 1,5 χρονιά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω…»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Κάποιες ημέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Υπήρχε ένα κλίμα. Επειδή τα ξαναβρήκανε, και είναι ουσιαστικό, να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά. Είναι σαν να λέει ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς και όλοι οι άλλοι είναι μαλ@κες. Συγγνώμη. Δεν είναι ωραίο. Σαν να λέει ότι όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, είμαστε εμείς.

Δεν θα ‘θελα μία ημέρα να βγει και να πει ένας συνεργάτης μου, ότι η μόνη εκπομπή που αξίζει είναι του Λιάγκα και όλες οι άλλες είναι για τα σκουπίδια, γιατί δεν ισχύει. Χάνει και την ουσία του αυτό το πράγμα. Για μένα είναι περισσότερο τιμητικό, που βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είπε καλά λόγια για μένα σε μία άλλη εκπομπή.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν το βουλώνει, είναι σαν και μένα. Έχει άποψη και την λέει. Άρα δεν μπορεί να κατηγορεί τους άλλους που έχουν άποψη, όταν αυτό έκανε κι αυτός τόσα χρόνια. Επειδή τώρα πρέπει να πει καλά λόγια για την Ελένη που η Ελένη επιλέγει να κάνει μία άλλη τηλεόραση. Που φέτος και η Ελένη κάνει μία λίγο διαφορετική τηλεόραση, δηλαδή μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό που δεν το έκανε ποτέ αυτό. Δηλαδή έχει κάνει ένα update και καλά κάνει».

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση