Μαρία Κορινθίου: «Συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή #ΤoPrwino έκανε η Μαρία Κορινθίου - Σταματίνα Τσιμτσιλή και Νίκος Μουτσινάς σχολιάζουν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός αποκαλύπτει πως υπήρχαν κάποια θέματα που “βάραιναν” καιρό τώρα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της διοίκησης όσο και τη δική της, δεν κατάφεραν να λυθούν γι’ αυτό και από κοινού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λήξη της συνεργασίας τους

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου καταλήγει στην ανάρτησή της πως αποχαιρετά με αγάπη τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα!

Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.

…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

354513178_227879610048792_7979873585788739943_n

Τη λιτή ανακοίνωση του ANT1 για το τέλος της συνεργασίας με τη Μαρία Κορινθίου σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο #ΚαλόΜεσημεράκι.

Προβάλλοντας στην ενότητα «χρυσή τηλεόραση» τα πρώτα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα μετά την απομάκρυνση της ηθοποιού, ο Νίκος Μουτσινάς αντέδρασε σχετικά με τη λιτή ανακοίνωση του ANT1 για τη Μαρία Κορινθίου.

«Πολύ μικρή η συμμετοχή και η αναφορά. Το λέω τώρα, αλλά ξέρουν τα κανάλια, δεν περιμένουν εμένα. Απλά παιδιά, κάνουμε μεγαλύτερα γράμματα και το μικραίνουμε για να φανούν πέντε σειρές. Τώρα δύο σειρές δεν είναι ωραίο»,  ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και σχολίασε με αφορμή το δικό του φινάλε στον ΣΚΑΪ: «Για μένα έβγαλε ανακοίνωση του κανάλι; Έχω φύγει εδώ και τόσους μήνες», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Την ανάρτηση με την οποία η Μαρία Κορινθίου αποχαιρέτησε #ΤοPrwino του ANT1 σχολίασε η πρωινή παρέα του #HappyDay.

«Μου άρεσε πώς η Μαρία Κορινθίου, παρά τα επικοινωνιακά έτσι λάθη που έκανε, φρόντισε να κλείσει ως όφειλε αυτή τη συνεργασία. Ξεκαθάρισε ότι ήταν κοινή συναινέσει και έκλεισε την όποια κουβέντα. Προφανώς παιδιά δεν ένιωθε καλά», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε για την αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου: «Είμαστε σε μια φάση της ζωής μας πια που και η Μαρία δεν είναι ένα κορίτσι που ξεκινά τώρα… Σέβεται τις κόκκινες γραμμές και εάν δεν περνούσε καλά… απλά ίσως δεν θα έπρεπε να είχε πει στην κάμερα το παράπονό της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις της ηθοποιού λίγο πριν αποχωρήσει από τον ANT1.

Ενώ συμφώνησε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αυτό ήταν το λάθος που ενόχλησε και την άλλη πλευρά του Γιώργου Λιάγκα».

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»