Κωνσταντίνα: «Μου έχει τύχει κακοποίηση. Το πολέμησα, το ξεπέρασα, θα το αναφέρω μόνο στη βιογραφία μου»

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις αισθητικές μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και στις δύσκολες προσωπικές της στιγμές αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην καριέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κωνσταντίνα μίλησε για πολλά και διάφορα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο ελληνικό περιοδικό.

Είστε ερωτευμένη την περίοδο αυτή;

Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου πολύ κοντά μου, με τους οποίους μοιράζομαι πράγματα, νιώθω τη συμπαράσταση τους και τους συμπαραστέκομαι και εγώ. Αρκετά χρόνια είμαι μόνη μου και το θεωρώ πολύ όμορφο το πώς έχω διαμορφώσει τη ζωή μου, που δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Δεν έχω ανάγκη, λοιπόν, από μια σχέση ή κάποιον σύζυγο. Με καλύπτουν άλλα πράγματα. Μπορώ να είμαι με φίλους και να καλύπτω τα πάντα. Αν όμως συμβεί κάτι στη ζωή μου χωρίς να το επιδιώξω, τότε μπορεί να γίνει και αυτό.

Θα ήσασταν ανοιχτή σε έναν νέο γάμο;

Σε γάμο όχι, δεν είναι και στη μόδα (γέλια). Ίσως για συμβίωση, δεν το ξέρω. Ποτέ δεν ήμουν μόνη μου από 18. Έχω ζήσει τον έγγαμο βίο, έχω ζήσει τα πάντα και νομίζω αυτό που περνάω τώρα, μου αρέσει. Αν προκύψει κάτι άλλο και δω ότι μου αρέσει και εκείνο, θα μπορούσα να το δοκιμάσω, δεν έχω πρόβλημα.

Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, οι ρυτίδες σας αγχώνουν;

Δεν κοιτάζομαι και πάρα πολύ σε σχέση με παλαιότερα (γέλια). Η σχέση μου με τον χρόνο είναι πάρα πολύ καλή, μεγαλώνω καλά και δεν έχω βάλει κιλά. Κάνω πράγματα για να κρατιέμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά με τον χρόνο δεν μπορώ να τα βάλω, δεν μπορώ να τον νικήσω. Τον καλοπιάνω...

Καταφύγατε ποτέ σε πλαστικές επεμβάσεις;

Έχω κάνει μικροεπεμβάσεις, αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά θέλουν μέτρο για να μην παραμορφώνεσαι. Μέχρι μια ηλικία μπορείς να κάνεις διορθωτικές επεμβάσεις και εγώ τα έκανα την εποχή που βοηθούσε και το δέρμα μου να γίνουν, είπε η Κωνσταντίνα στο #Λοιπόν.

Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις δύσκολες προσωπικές της στιγμές αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην καριέρα της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Το 2007, που δούλευα κάπου και πέθανε η μητέρα μου. Την πήγαμε στην Κύπρο γιατί ζούσε εδώ μαζί μας, τη θάψαμε και μετά από δυο μέρες ήρθα πίσω και τραγούδησα. Είναι όμως η φύση της δουλειάς μας αυτή. Μπορεί πολλές φορές να δάκρυσα πάνω στη σκηνή τις πρώτες μέρες, αλλά είναι η δουλειά μου και πρέπει να το κάνω. Το βλέπω σαν λειτούργημα, είμαι υποχρεωμένη να είμαι στη δουλειά μου ό,τι και αν συμβεί.

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη με κακοποιητική συμπεριφορά;

Ναι, μου έχει τύχει πολύ παλιότερα. Δεν θέλω όμως να αναφερθώ, ίσως όταν κάνω τη βιογραφία μου, θελήσω να το μοιραστώ. Στους περισσότερους ανθρώπους έχει τύχει ένα περιστατικό στη ζωή τους ή κάτι που έγινε είτε στα παιδικά τους χρόνια, είτε στην εφηβεία τους. Επειδή όμως άλλαξα σελίδα στη ζωή μου, το πολέμησα και το ξεπέρασα, θα αναφερθώ μόνο όταν γράψω τη βιογραφία μου.

konstantina-socialprofile2_11zon-1024x683.width-800

Δειτε Επισης

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»