Η Νia Vardalos ξεκαθάρισε το αν ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Νia Vardalos: «Ατζέντης μου είπε ότι δεν είμαι όμορφη για πρωταγωνίστρια αλλά ούτε εύσωμη για αστείο χαρακτήρα» - «Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός Νia Vardalos, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 βρέθηκε στο συνέδριο που διοργάνωσε το περιοδικό #MarieClaire.

Η Νia Vardalos σε συνέντευξη της στο event, διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες της καριέρας της, ενώ μίλησε και για την στιγμή που ο ατζέντης της είπε πως δεν είναι αρκετά όμορφη για να είναι η πρωταγωνίστρια.

«Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, το μέσα του έχει πόνο. Κάποτε ένας ατζέντης μου είπε “το πρόβλημα με εσένα είναι ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια, ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς κάποιον αστείο χαρακτήρα”. Μου το είπε και έμεινα. Δεν ήταν αστείο όμως», είπε αρχικά η Νia Vardalos. 

«Πρέπει να προσπαθείς. Έχω μια μητέρα η οποία μου έλεγε πάντα “γιατί όχι εσύ;”. Αυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας. Έχω μια κόρη στην εφηβεία και της αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα “γιατί όχι εσύ;”. Αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί να μην μπορείς εσύ; Πρέπει να το λέμε συνέχεια αυτό στους άλλους», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Νia Vardalos. 

Η ίδια ξεκαθάρισε και το αν ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη του 2023.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια», είπε αρχικά η Νia Vardalos, ενώ απαντώντας στο αν στεναχωρήθηκε με τις καταγγελίες σε βάρος του η ίδια εξήγησε ότι «Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα».

Ακόμη η διάσημη ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», ενώ μίλησε και για την αγάπη της για την Ελλάδα.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν