Τα Μωρά Θαύματα δίπλα σε όλα τα παιδιά του Μακάριου Νοσοκομείου

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μέσα σε μια ζεστή, συγκινητική ατμόσφαιρα, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη και το μέλος του Δ.Σ. Χριστίνα Μυλωνά ευχήθηκαν στο κάθε παιδί ξεχωριστά Χρόνια Πολλά, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια, το σχολείο και τους φίλους του. Στα παιδιά μοίρασαν βιβλία και μπαλόνια μαζί με τους αγαπημένους μασκότ χαρακτήρες Μίνι και Μίκυ Μάους και το γνωστό αρκουδάκι «Θαυματούλη».

4

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χρίστος Χριστού Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μακάριου Νοσοκομείου και μέλη του ΟΚΥπΥ και του προσωπικού της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

3

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ότι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) για την οποία η Γενική Διευθύντρια του Υπ. Υγείας εξήρε το εξαιρετικό έργο που επιτελεί το Προσωπικό και ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα για τη διαχρονική βοήθεια και στήριξη που παρέχει προς τη Μονάδα. Διαβεβαίωσε επίσης ότι στηρίζει την άμεση ανάγκη της κτηριακής αναβάθμισης της.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου με τη σειρά της ευχαρίστησε θερμά τη Γενική Διευθύντρια του Υπ. Υγείας και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε ότι τα Μωρά Θαύματα επίσης επιμένουν στην άμεση υλοποίηση του έργου στην οποία αναφέρθηκε η Γενική Διευθύντρια.

2

Δειτε Επισης

To Omega παρουσίασε το νέο πρόγραμα, εξερευνώντας το διάστημα, σε μία αξέχαστη εμπειρία στο Πλανητάριο Κύπρου
Η SHISEIDO Ginza Tokyo βάζει «Γκολ στη Ζωή»
Παρουσιάστηκε στη Δημοσιογραφική Εστία το πολυαναμενόμενο ΓΙΑΒΟΛ!
Η θεατρική ομάδα ΡΟΗ, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Βαλεντίνα Σοφοκλέους, κάνει πρεμιέρα στην Κωσταντινούπολη
Europa Donna Κύπρου: Στις 7 Οκτωβρίου, στην 19η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα διεκδικήσουμε δυναμικά, τη νομική κατοχύρωση του Δικαιώματος στη Λήθη
Η ΖENITH αποκαλύπτει το Defy Skyline Sapphire στην ολοκαίνουρια αποκλειστική μπουτίκ της στην Κύπρο
#MTVVMA 2023: Σάρωσε η Taylor Swift με 9 βραβεία! Η εκρηκτική on stage εμφάνιση της Shakira - Το κόκκινο χαλί
Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «Σχολικός Εκφοβισμός και Αποδοχή της Διαφορετικότητας»
Μοναδική εκδήλωση παγκόσμιας κλίμακας στην Λεμεσό, έσπασε ρεκόρ και σκόρπισε χαρά!
Συνελήφθη μια μέρα πριν του δοθεί βραβείο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Gabriel Guevara