Ο Al Pacino ζήτησε τεστ DNA αρνούμενος να δεχθεί ότι ήταν σε θέση να καταστήσει έγκυο οποιαδήποτε γυναίκα

Δημοσιεύματα θέλουν τον 82χρονο Al Pacino, να μην γνώριζε για 6 μήνες ότι η 29χρονη Noor Alfallah ήταν έγκυος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αίσθηση προκάλεσε πριν από μερικά 24ωρα η είδηση ότι ο Al Pacino θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του από την 29χρονη σύντροφό του, Noor Alfallah.

Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα γύρω από το ευχάριστο γεγονός καθώς ο Al Pacino φέρεται να ζήτησε τεστ DNA αρνούμενος να δεχθεί ότι ήταν σε θέση να καταστήσει έγκυο οποιαδήποτε γυναίκα.

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός έμαθε τα ευχάριστα μόλις πριν από δύο μήνες - η Noor Alfallah είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της - σε μια περίοδο που εμφανίζεται να πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει εδώ και καιρό.

Την ίδια ώρα, πάντως, άλλες πηγές που επικαλείται η #DailyMail, αναφέρουν ότι ο Al Pacino «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» για την εγκυμοσύνη της 29χρονης Noor Alfallah, ότι δεν τον είχαν κρατήσει στο σκοτάδι και ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ ερωτευμένο».

Οι ίδιες πηγές κατέρριπταν τους υπαινιγμούς οτι η Noor Alfallah, δεδομένου του παρελθόντος της, ήταν «γυναίκα-αράχνη» λέγοντας ότι ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί.

Ωστόσο η ιστοσελίδα #ΤΜΖ επιμένει ότι ο Al Pacino δεν πίστευε στην αρχή ότι το παιδί ήταν δικό του επικαλούμενος θέματα υγείας που, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «θα απέτρεπαν κάθε άνδρα να καταστήσει έγκυο μια γυναίκα».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 82χρονος ηθοποιός έμαθε για την εγκυμοσύνη όταν η Noor Alfallah είχε συμπληρώσει έξι μήνες κύησης και «σοκαρίστηκε» από την είδηση με την 29χρονη να εμφανίζεται να συμφώνησε σε τεστ DNA το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο Al Pacino είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η Noor Alfallah βρέθηκε κοντά στον Al Pacino αφού πρώτα έγινε φίλη με την 22χρονη κόρη του Οlivia, την οποία ο Αμερικανός ηθοποιός έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Beverly D'Angelo .

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Al Pacino με την Noor Alfallah κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν είχαν θεαθεί μαζί σε εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές έλεγαν στο #PageSix ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Al Pacino και η Noor Alfallah ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αl και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Pacino ο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο #PageSix.

Al-Pacino1200_625d54feb8d00 q.width-730 Al-Pacino-i-Noor-Alfallah.width-730 al-pacino-noor-alfallah-8-394a618383a548e58f35.width-730 1
Al-Pacino1200_625d54feb8d00 q.width-730 Al-Pacino-i-Noor-Alfallah.width-730 al-pacino-noor-alfallah-8-394a618383a548e58f35.width-730 1

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα