Nestlé - Βάσσος Ηλιάδη 110 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου, η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ., επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο, γιόρτασε τα 110 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας της με την μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ροφημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

3

Ο κ. Βάσσος Κ. Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, μιλώντας για τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο εταιριών επεσήμανε: «Είμαστε περήφανοι για αυτή την σχέση και είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η Nestlé εμπιστεύεται στην εταιρεία μας τη διαχείριση των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά, για περισσότερο από έναν αιώνα. Σας διαβεβαιώνω πως όλοι εμείς στην εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος και εξίσου σκληρά, όπως ο ιδρυτής της εταιρείας μας πριν από εκατό δέκα χρόνια, ώστε τα προϊόντα της Nestlé να βρίσκονται πάντα πρώτα στις καρδιές των Κυπρίων καταναλωτών».

Ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε: «Η παρουσία μου απόψε είναι ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της Κυπριακής Πολιτείας για τη διαχρονική προσφορά σας, όχι μόνο στην οικονομία του τόπου αλλά και σε κοινωνικά ζητήματα, μέσα από πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε τομείς όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ισότητα των φύλων. Αυτά είναι στοιχεία που σας καθιστούν ένα πρότυπο πετυχημένης εταιρείας».

Ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, δήλωσε: «Είναι λίγες οι επιχειρήσεις που μπορούν να επιδείξουν τόσο ισχυρούς δεσμούς και τόσο μεγάλη ιστορία όπως αυτή της Nestlé Ελλάς και της Βάσσος Ηλιάδης. Κοιτάζουμε το μέλλον με την ίδια οπτική και αυτό από μόνο του αποτελεί ισχυρό θεμέλιο για πολλά ακόμα χρόνια συνεργασίας».

1

Στην εκδήλωση επίσης παρουσιάστηκε έκθεση φωτογραφίας και ιστορικού υλικού, το οποίο αποτελεί ένα πολύτιμο αρχείο της συνεργασίας των δύο εταιριών τα τελευταία εκατό δέκα χρόνια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Λεβέντειο Πινακοθήκη και ακολούθησε δείπνο στην αίθουσα Κυπριακής Συλλογής.

6 4 5 2 Untitled 8 11 9 10
6 4 5 2 Untitled 8 11 9 10

Δειτε Επισης

To Omega παρουσίασε το νέο πρόγραμα, εξερευνώντας το διάστημα, σε μία αξέχαστη εμπειρία στο Πλανητάριο Κύπρου
Η SHISEIDO Ginza Tokyo βάζει «Γκολ στη Ζωή»
Παρουσιάστηκε στη Δημοσιογραφική Εστία το πολυαναμενόμενο ΓΙΑΒΟΛ!
Η θεατρική ομάδα ΡΟΗ, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Βαλεντίνα Σοφοκλέους, κάνει πρεμιέρα στην Κωσταντινούπολη
Europa Donna Κύπρου: Στις 7 Οκτωβρίου, στην 19η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα διεκδικήσουμε δυναμικά, τη νομική κατοχύρωση του Δικαιώματος στη Λήθη
Η ΖENITH αποκαλύπτει το Defy Skyline Sapphire στην ολοκαίνουρια αποκλειστική μπουτίκ της στην Κύπρο
#MTVVMA 2023: Σάρωσε η Taylor Swift με 9 βραβεία! Η εκρηκτική on stage εμφάνιση της Shakira - Το κόκκινο χαλί
Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «Σχολικός Εκφοβισμός και Αποδοχή της Διαφορετικότητας»
Μοναδική εκδήλωση παγκόσμιας κλίμακας στην Λεμεσό, έσπασε ρεκόρ και σκόρπισε χαρά!
Συνελήφθη μια μέρα πριν του δοθεί βραβείο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Gabriel Guevara