Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την Φαίη Σκορδά, την Δούκισσα Νομικού εξαφάνισε δια παντός... και την Μαρία Κορινθίου

H Μαρία Κορινθίου και επίσημα τέλος από #ToPrwino – Η ανακοίνωση των 21 λέξεων - To παρασκήνιο και ο ρόλος της Φωτεινής Πετρογιάννη - Γιώργος Λιάγκας: «Κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες, είναι αστείο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ANT1 ολοκληρώνει επισήμως της συνεργασία του με τη Μαρία Κορινθίου η οποία τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανακοίνωση του ANT1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τη Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε αρχικά: «Έβγαλε μία ανακοίνωση το πρωί ο ΑΝΤ1 που αφορά τη Μαρία Κορινθίου, μία λιτή ανακοίνωση. Αν εγώ τόσα χρόνια έχω χτίσει μία σχέση ειλικρίνειας, είναι επειδή σας κοιτάζω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια μου. Παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος. Είναι μία εκπομπή που η ζωή μας τα έφερε έτσι που είναι infotainment εκπομπή, που στο μεγαλύτερο μέρος της βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους. Σας έχω πει ότι του χρόνου αυτή η ομάδα θα αυξηθεί κατά ένα μέλος που θα κάθεται εδώ και δύο που θα βγαίνουν σε παράθυρα για να λένε την άποψή τους.

Αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με εμπορικά, θα σας απαντούσα πως όχι. Γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ. Όμως, η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση είναι μία ζώνη που φέρνει έσοδα στα κανάλια. Κι αν τα κανάλια δεν έχουν έσοδα, δεν θα έχω δουλειά εγώ και καμιά 40αριά άτομα που δουλεύουν στην εκπομπή. Οπότε εγώ αφού δεν μπορώ να κάνω εμπορικά, θα ήθελα μία εκπομπή μόνο με περιεχόμενο. Απλά τα πράγματα. Όμως δεν είναι δικός μου ο ΑΝΤ1».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το εμπορικό του κάθε καναλιού επιλέγει μία γυναίκα η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να προβάλλει τα εμπορικά θέματα του σταθμού. Αυτή ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κορινθίου, δεν ήταν μία επιλογή περιεχομένου. Ήταν η επιλογή μίας γυναίκας που μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα που συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις, δεν ήταν στη διαδικασία παραγωγής αυτής της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, ήταν δίπλα στη Λίτσα στα ζώδια και στην μαγειρική.

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία είχε πρόβλημα μαζί μου. Τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ, την αγαπώ και την εκτιμώ. Πιστέψτε με, όπως την αγαπούσα και την εκτιμούσα, το ίδιο θα την αγαπώ και αύριο. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα.

Θα μου το έλεγε. Είναι και άνθρωπος που τα λέει. Τα είπε και σε μία κάμερα την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία -που τονίζω ξανά ότι δεν την έκανα εγώ γιατί δεν με αφορούσε- δεν πήγε καλά, δεν θα πάρω μέρος επειδή είμαι στον ΑΝΤ1. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας και χωρίς να το συναρτώ με τη Μαρία, δεν είναι καλό όταν φεύγουμε να λέμε από ένα κανάλι να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα… Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες. Είναι αστείο».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο προηγήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου: «Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις.

Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στο #OpenWeekend λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ANT1.

Τα όσα δήλωσε η Μαρία Κορινθίου αμέσως μετά το τέλος του #ToPrwino στην κάμερα του #OpenWeekend περί… υπομονής σχολίασαν στο #HappyDay, το πρωί της Δευτέρας 19/6. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει η Μαρία Κορινθίου να δηλώνει τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Στη Μαρία Κορινθίου παιδιά, δεν ξέρω τι της κάνουν. Δεν αντέχει άλλο, το ότι δεν κρύβεται στις δηλώσεις… Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στην ηθοποιό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, και την οικοδέσποινα του #HappyDay να επισημαίνει ότι η Φωτεινή δεν πλασάρεται ως αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου.

«Συγγνώμη, αν εγώ είμαι στενοχωρημένος ή έχω τα νεύρα μου, φεύγω και λέω “φεύγω και βρείτε έναν να κάτσει;”. Επομένως, δεν το καταλαβαίνω…» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Για μένα ξέρεις τι δεν είναι ωραίο; Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται!» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι έχει μιλήσει με την Μαρία Κορινθίου, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη Φωτεινή Πετρογιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ηθοποιός έχει νεύρα με άλλα πρόσωπα.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Κορινθίου δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο #ToPrwino, ενώ αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα παρουσίας της στην εκπομπή.

Την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

«Κάτι είδα από δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και διαισθάνθηκα κι εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ μετά την επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για τη Μαρία Κορινθίου: «Να πω λίγο την προσωπική μου γνώμη, πού την πάτησε η Μαρία… Μπορεί να έχει χίλια δίκια και δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θα μάθουμε. Σε όλους μας έχει συμβεί και το έχουμε πει κι εδώ άπειρες φορές να πούμε, “φεύγω δεν μπορώ, δεν αντέχω”, αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του κόσμου. Η δήλωση όμως στις τηλεοπτικές κάμερες, έξω από το στούντιο της εκπομπής ήταν εν βρασμώ», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Εν βρασμώ μπορεί να πεις πράγματα που μετά σαν επαγγελματίας μπορεί να μετανιώσεις, ακόμη και εάν έχεις χίλια δίκια», ενώ σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα από τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Τα όσα έγιναν με τη Μαρία Κορινθίου σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Δευτέρας.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε αρχικά: «Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει».

«Αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς… Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία δύσκολη θέση» είπε στη συνέχεια.

Σε αυτή την περίπτωση η δική μου ταπεινή θέση είναι ότι δεν πρέπει να λες τίποτα και να κρατάς μία απόσταση από τα πράγματα»

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη
Η Άννα Βίσση έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη με special guest stars τους Νίκο Καρβέλα και Μελίνα Ασλανίδου
Η συγκίνησή του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Κατράκειου: «Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω»
#MyStyleRocksGR: Αυτές είναι οι 8... fashionistas που μπαίνουν στο reality μόδας