#J2US: Oι Live on stage εμφανισεις, ο Νικηφόρος, ο Νίνο και το ζευγάρι αποχώρησε Τι έγινε με Παπαμιχαήλ;

Ένα ακόμα Live του #J2us, είδαμε χθες, με τον Νίκο Κοκλώνη να προαναγγέλει από τώρα το νέο κύκλο του show, τον Φλεβάρη του 2024, πολλά τραγούδια, ένα ζευγάρι να αποχωρεί, και ένα περιστατικό που περιμένουμε να έχει συνέχεια από… Δευτέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποιο ζευγάρι, λοιπόν, αποχώρησε χθες 17/6 από το J2US και πως αντέδρασε; Πως το αντιμετώπισε ο Νίκος Κοκλώνης; Πότε έρχεται ο ημιτελικός και ποιος έκανε σε ποιον πρόταση γάμου στον αέρα του χθεσινού 15ου live;

Πλούσιο σε εξελίξεις το #J2us με τον Κοκλώνη να υποδέχεται δύο καλεσμένους, το Νίνο και το Νικηφόρο, να προαναγγέλλει νέο έκτο κύκλο του Just το Φεβρουάριο του 2024 και ν’ ανακοινώνει την ημερομηνία του ημιτελικού που σίγουρα δεν θα είναι εντός Ιουνίου.

Όπως ξεκαθαρίστηκε λόγω εκλογών δεν θα βγει το άλλο Σάββατο το #J2us με τους τηλεθεατές ν’ αναμένουν τον 16ο live με τον ημιτελικό, στον οποίο θα διαγωνιστούν έξι ζευγάρια. Επιπλέον, όπως αποκάλυψε ο Κοκλώνης στον ημιτελικό καλεσμένα θα είναι τα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη, η Αννούλα και ο Νίκος.

Η χθεσινή βραδιά όμως πέρα από την αποχώρηση σημαδεύτηκε και από μία ανατρεπτική πρόταση γάμου: «Πες μου πόσο έρωτα σου έχω για να στα λέω όλα αυτά. Μπας και την παντρευτώ; Θα με παντρευτείς Βίκυ” ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης τη Βίκυ Σταυροπούλου με την ίδια να απαντά: “Θα προκόψεις αγόρι μου, θα καταστραφείς».

Ο Νικηφόρος μας ξεσηκώνει τα τραγούδια του

Special guest star o Νίνο

Εκρηκτικές εμφανίσεις και 40άρια εις διπλούν χθες 17/6 για το γυναικείο ζευγάρι του σόου, την Καλομοίρα και τη Λουίζα Πυριόχου με τους κριτές να τις βρίσκουν ολόσωστες και με εξαιρετική χημεία μεταξύ τους. 

Άριστα δέκα πήραν και στις δύο εμφανίσεις τους χθες Ιάσονας Παπαματθαίου και Ηρώ. Αρχικά ερμήνευσαν Σάκη Ρουβά και «Όσο ζω» με το Φασουλή σχολιάζοντας το act τους να δηλώνει θαυμαστής του ζευγαριού.

Μοναδική όμως χαρακτήρισαν οι κριτές και τη δεύτερη εμφάνιση στο κομμάτι «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ».

Πολύ καλά τα πήγαν και ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου. Στην πρώτη εμφάνιση το «Όλα μοιάζουν» καλοκαίρι ο Φασουλής στάθηκε στο γεγονός ότι τους έλειπε λίγο αλάτι, λίγη λάμψη παραπάνω με τους κριτές να “μοιράζονται” δίνοντας δύο δεκάρια και δύο εννιάρια.

Στη δεύτερη εμφάνιση οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν πιο δυναμικοί και άφησαν καλύτερες εντυπώσεις στην επιτροπή που τους αντάμειψε με τέσσερα δεκάρια.

«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα», αναρωτήθηκαν στη συνέχεια η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος, λαμβάνοντας ένα δεκάρι από τη Βανδή και τρία εννιάρια. Ο Φασουλής σχολιάζοντας το act είπε ότι δεν υπήρχε λάμψη, δεν ήταν κακό και δεν ξεχώρισε. Από την πλευρά της η Γαρμπή πρόσθεσε: «Σε αυτό το τραγούδι οι δεύτερες φωνές ήταν δικές μας και φορτίζομαι συναισθηματικά. Ο Γιάννης τραγουδούσε με ήθος. Είναι πραγματικά δύσκολο τραγούδι, η Φελίσια έκανε την πολύ καλή της προσπάθεια και έχω βάλει ένα βαθμό παραπάνω», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Πολύ καλύτερα όμως πήγαν τα πράγματα για το ζευγάρι στο «Πες το με ένα φιλί», λαμβάνοντας τέσσερα δεκάρια.

Στην «Αυλή του παραδείσου», της Δέσποινας Βανδή βρέθηκαν ακολούθως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη, με τους κριτές να δίνουν δύο εννιάρια και δύο οκτάρια. «Ήταν πολύ δύσκολο το εγχείρημα, το καταλαβαίνω. Έπρεπε να βρείτε έναν τόνο που να αρμόζει και τους δύο. Έψαχνα να βρω λύσεις. Δεν ήταν καλό παιδιά. Έβλεπα την προσπάθεια και έβλεπα και το αποτέλεσμα και την αγωνία. Ήταν σχεδόν παράφωνο», σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μαζί με τη Γαρμπή τους έβαλαν οκτώ. Την άποψή της για την ερμηνεία του δικού της τραγουδιού κατέθεσε και η Βανδή, σχολιάζοντας ότι δεν έδωσαν ποτέ την αυλή του παραδείσου και δεν έδειξαν την άνοιξη που έχουν μέσα τους.

Λίγο καλύτερα τα πράγματα στο δεύτερο τραγούδι, το «Πάρτε τα όλα» της Άννας Βίσση με τους κριτές να χαρακτηρίζουν το act λίγο θαμπό δίνοντας τους όμως τέσσερα εννιάρια.

Τέλος, επιστροφή στη σκηνή του #J2us χθες και για τη Ναταλία Αργυράκη και το Γιώργο Βογιατζάκη. Στο πρώτο κομμάτι το «Λένε» η Γαρμπή ξεκαθάρισε προς τη διαγωνιζόμενη ότι τις προηγούμενες φορές τραγούδαγε σαν επαγγελματίας, ενώ χθες ήταν σαν άπειρη. Ανάλογη κριτική έκανε και η Βανδή, λέγοντας ότι οι καταλήξεις της ήταν λίγο έως αρκετά άτεχνες, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που ήταν καθηλωτική.

Για την πρώτη εμφάνιση έλαβαν δύο εννιάρια και δύο οκτάρια, ενώ για τη δεύτερη τα «Χαμένα» της Γαρμπή πήραν φουλ του εννιά.

Παπαμιχαήλ και Μερκούρη όπως και τα επτά ζευγάρια έκαναν χθες διπλές εμφανίσεις. Αρχικά τραγούδησαν το «Δεν θα με ξεχάσεις» με τους κριτές να μην ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα προς έκπληξη του Παπαμιχαήλ, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη.

«Γιάννη δεν ήταν καλό, με όλη τη διάθεση και την αγάπη που έχω. Εκτός του ότι έχασες δύο στίχους… Τι δεν το ακούσατε; Εγώ είμαι τρελός; Δεν μου άρεσε, να σου πω ψέματα;», σχολίασε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής με τη Γαρμπή να επισημαίνει πόσο διαφορετικός ήταν ο Παπαμιχαήλ σε σχέση με το προηγούμενο live. 

«Ήσουν τόσο λαμπερός την προηγούμενη φορά και τόσο διαφορετικός σήμερα. Βγαίνεις με μια συστολή και λες τώρα τι γίνεται; Λες φοβάται; Τι θα πούμε εμείς; Νιώθεις ότι δεν σου πήγαινε;», αναρωτήθηκε η Καίτη Γαρμπή. Και η Βανδή όμως «άστραψε και βρόντηξε» τονίζοντας με έντονο ύφος: «Δεν θέλω να μπούμε σε καμία αντιπαράθεση. Ήταν ξεκούρδιστο, δεν ήταν καλό. Είχε πολύ μεγάλη απόκλιση από την περασμένη εμφάνιση».

Λίγο καλύτερα ήταν τα πράγματα στο δεύτερο act με τον Παπαμιχάηλ και τη Μερκούρη να λένε το «She’s a maniac». «Το χαρήκατε περισσότερο. Ήσουν στη σκηνή με μεγαλύτερη χαρά» είπε η Σταυροπούλου απευθυνόμενη στον Παπαμιχαήλ. Γι’ αυτή την εμφάνιση έλαβαν 34 βαθμούς, έναντι 30 στο ελληνικό κομμάτι.

Σε μια πολύ ανταγωνιστική βραδιά, τα ζευγάρια βρέθηκαν ξανά χθες ενώπιον των κριτών αλλά και του κοινού! Στο τέλος του σόου, δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη για την ετυμηγορία των τηλεθεατών στάθηκαν ο Τριαντάφυλλος με την Φελίσια Λαπάτη, ο Άρης Σοιλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη, η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, και… μόνη της, χωρίς τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Ειρήνη Μερκούρη.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε λοιπόν ότι το ζευγάρι που αποχωρεί (χθες 17/6) είναι η Ειρήνη Μερκούρη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Μάλιστα, η απουσία του Γιάννη Παπαμιχαήλ, πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προκάλεσε ερωτήματα και αντιδράσεις, με το Νίκο Κοκλώνη να λέει: «Θέλω πολλά να πω, αλλά υπάρχει και η #SuperΚατερίνα (την Δευτέρα).»

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί