Η Κourtney Kardashian είναι έγκυος το τέταρτο της παιδί και πρώτο με τον Travis Barker

Η Κourtney Kardashian κράτησε μια πινακίδα που έγραφε «Τravis είμαι έγκυος» στην συναυλία του συγκροτήματος του άντρα της, #Blink182

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κourtney Kardashian περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της Travis Barker. Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράζεται επίσης τρία παιδιά με τον πρώην της Scott Disick.

Η ριάλιτι σταρ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυοςκατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος του άντρα της, #Blink-182, στο Λος Άντζελες στις 16 Ιουνίου. Η Κourtney Kardashian κράτησε μια πινακίδα που έγραφε «Τravis είμαι έγκυος» και αργότερα φίλησε τον ντράμερ.

Η εγκυμοσύνη της τηλεπερσόνας έρχεται ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον ροκ σταρ σε τελετή στην Ιταλία.

Ο γάμος στις 22 Μαΐου ήταν στην πραγματικότητα η τρίτη φορά που το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους, αφού για πρώτη φορά είπε το «ναι» κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή, ωστόσο, δεν είχαν άδεια γάμου. Εβδομάδες αργότερα, το ζευγάρι νομιμοποίησε την ένωσή του σε δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, με τη γιαγιά της Kourtney, Μary Jo και τον πατέρα του Travis, Randi, να χρησιμεύουν ως μάρτυρες.

Όπως έχουν δει οι θαυμαστές τους στην εκπομπή τους στο #Hulu #TheKardashians, η Κourtney και ο Travis προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.

Το νεογέννητο θα προστεθεί στα τρία παιδιά της Κourtney Kardashian από προηγούμενη σχέση με τον Scott Disick: Μason, 13 ετών, Penelope, 10 ετών και Rain, 8 ετών. Εντωμεταξύ, ο Travis είναι γονιός του Landon, 19 ετών, και της Αlabama, 17 ετών, με την πρώην σύζυγό του. Είναι επίσης πατριός της Atiana De La Hoya, 24 ετών.

Το ζευγάρι είχε στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού, αλλά έδωσε μια ενημέρωση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του ριάλιτι στις 25 Μαΐου.

«Τελειώσαμε επίσημα με την εξωσωματική γονιμοποίηση», είχε πει η Κourtney. «Θα θέλαμε ένα μωρό όσο τίποτα άλλο, αλλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό που μας επιφυλάσσει ο Θεός. Αν αυτό είναι ένα μωρό, τότε πιστεύω ότι θα συμβεί».

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της