Έπεσε η νύχτα στους #Prodotes με δυο απώλειες Πιστών - Οι #Prodotes έγιναν ξανά τρεις

#Prodotes: Τους «πάγωσε» ο Μαρκουλάκης με την απρόσμενη τροπή: «Πιστός έδωσε τέλος στην ζωή του» - Εξαιρετικός ο Κύπριος προδότης Κωνσταντίνος Μιραλλάης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η μάχη της επικράτησης στην Έπαυλη των Προδοτών συνεχίζεται. Από το παιχνίδι συνολικά έχουν αποχωρήσει η Μαριάννα Γιαλλούση και ο Verone που ψηφίστηκαν «κατά λάθος» ως Προδότες στη Στρογγυλή Τράπεζα. Oι Προδότες, από την άλλη έχουν «δολοφονήσει» τους Βασίλη Βασιλείου, Σία Καρβελά και Ιάσονα Τσουρουνάκη. Στο προχθεσινό επεισόδιο, όμως, οι Πιστοί κατάφεραν να διώξουν τον Προδότη, Γιώργου Κώτογλου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, 17 παίκτες κατέφθασαν και πάλι στην αίθουσα του πρωινού και ανακάλυψαν ότι το βράδυ δολοφονήθηκε ο Ιάσονας Τσουρουνάκης. Στη συνέχεια, ήρθαν αντιμέτωποι με 6 γρίφους με σκοπό να προσθέσουν στο Έπαθλό τους άλλα 6.000 ευρώ, αλλά τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόλις 5.000 ευρώ. Στην Αποστολή, όμως, υπήρχε και ένα άλλο Έπαθλο, η Ασπίδα Προστασίας. Κάποιοι από τους παίκτες κατέβηκαν, λοιπόν, για πρώτη φορά στο Οπλοστάσιο, εκεί όπου η Αναστασία Πασιά κατάφερε να βρει και να κερδίσει την πολυπόθητη Ασπίδα Προστασίας.

Λίγο αργότερα, οι παίκτες κάθισαν για άλλη μία φορά στην Στρογγυλή Τράπεζα για να ψηφίσουν. Εκεί, σχεδόν όλοι εντόπισαν τη νευρικότητα του Γιώργου Κώτογλου, ο οποίος συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους, αποχωρώντας από το παιχνίδι. Οι Πιστοί πανηγύρισαν ξέφρενα που κατάφεραν επιτέλους να εντοπίσουν έναν Προδότη. Οι δύο πλέον Προδότες, Κωνσταντίνος Μιραλλάης και Μαρίνα Καρατζόγλου, ήρθαν αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους στο παιχνίδι. Αν θα δολοφονήσουν κάποιον Πιστό ή αν θα προσπαθήσουν να δυναμώσουν την ομάδα τους στρατολογώντας έναν νέο Προδότη.

Τελικά, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να φέρουν στο στρατόπεδο των Προδοτών τον Γιώργο Ριζόπουλο. Του έστειλαν την πρόσκλησή τους και περιμένουν με αγωνία την θετική απάντησή του! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς Πιστός δεν δολοφονήθηκε το προηγούμενο βράδυ από τους Προδότες.

Οι παίκτες καταφθάνουν, λοιπόν, το πρωί στην Έπαυλη και οι Πιστοί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Αφού αναλύσουν τις σκέψεις και τις υποψίες τους, φτάνει η στιγμή της επόμενης Αποστολής. Αν τη φέρουν εις πέρας, θα προσθέσουν στο κοινό τους έπαθλο μέχρι και 6.000 ευρώ.

Μετά την Αποστολή, Πιστοί και Προδότες συγκεντρώνονται στην Στρογγυλή Τράπεζα για να συζητήσουν ανοικτά τις υποψίες τους. Η ψηφοφορία θα διώξει ακόμη έναν παίκτη από το παιχνίδι. Θα καταφέρουν οι Πιστοί να εντοπίσουν και πάλι έναν Προδότη; Ή θα δείξουν την πόρτα της εξόδου σε άλλον ένα Πιστό;

Οι υποψίες έπεσαν πάνω στον Κωνσταντίνο, τον Σπύρο και στη Μαρία Θ.

Τελικά, η Μαρία Θεοφανίδου ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

Όταν η ίδια αποκάλυψε πως δεν ήταν Προδότης, οι συμπαίκτες της σοκαρίστηκαν, καθώς έφυγε από το παιχνίδι ένας ακόμα Πιστός.

230531195514_maria_theofanidou.width-800

Στο πρωινό βρέθηκαν για μια ακόμη φορά, Προδότες και Πιστοί, στο νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί δηλαδή όπου τους συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για να τους ανακοινώσει πως δεν υπήρξε κάποια νέα δολοφονία τη νύχτα που προηγήθηκε.

Και αυτό μιας και η Προδότες πήραν με το… μέρος τους έναν πιστό με αποτέλεσμα να ενδυναμωθούν για την συνέχεια του παιχνιδιού. Όμως, ο παρουσιαστής των «Προδοτών» είχε να κάνει μια ακόμα ανακοίνωση η οποία και έμελλε να παγώσει όλους τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι της έπαυλης.

«Ωραία βραδιά η χθεσινή! Όπως ξέρετε, είμαι ο τελευταίος που μπαίνει από αυτή την πόρτα στο πρωινό οπότε κάποιος δεν έχει μπει. Ο Θάνος. Ο Θάνος δεν είναι πια μαζί μας αλλά στους Προδότες τίποτα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνεται. Ο Θάνος δεν δολοφονήθηκε. Ο Θάνος αποχώρησε για δικούς του προσωπικούς λόγους από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του παιχνιδιού στρατηγικής.

230531195717_thanos_kasoumis.width-800

Με εμφανή την έκπληξη των περισσοτέρων στο άκουσμα αυτό, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρόσθεσε με χιούμορ πως «θα μπορούσα να πω, με τους όρους πάντα του παιχνιδιού, ο Θάνος μας αυτοκτόνησε».

Δείτε ολόκληρο το συναρπαστικό επεισόδιο

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»