Ελένη Μενεγάκη – Σάββας Πούμπουρας σε τεντωμένο σχοινί - Τα unfollow μετά το «καρφί» της παρουσιάστριας

Παπανώτας, Τσιμτσιλή, Παπανώτας, Μεσσαροπούλου, Γκουντάρας, Μαγγίρα, Σκορδά για τον πόλεμο Μενεγακη & Πούμπουρα - Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ελένη Μενεγάκη με έχει κάνει μπλoκ, της είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν λύθηκε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα.

Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες θέλουν τη συνεργασία τους να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και να μην ανανεώνεται ενώ μια ατάκα της παρουσιάστριας για τον συνεργάτη της στη προχθεσινή εκπομπή (14/6) πυροδότησε τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους να μην είναι και η καλύτερη.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής της, με τον ίδιο να δίνει μια έμμεση απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Αρχικά, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο όπου λέει με ύφος «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε, «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον».

Η ενόχληση, όμως, του Σάββα Πούμπουρα φαίνεται πως ήταν αρκετά έντονη, γι’ αυτό δεν έμεινε εκεί και προχώρησε και σε ένα unfollow προς την παρουσιάστρια η οποία για λίγη ώρα συνέχισε να τον ακολουθεί. 

353869590_784472926641615_2170861396787653959_n-1152x2048

Η ενόχληση, όμως, του Σάββα Πούμπουρα φαίνεται πως ήταν αρκετά έντονη, γι’ αυτό δεν έμεινε εκεί και προχώρησε και σε ένα unfollow προς την παρουσιάστρια η οποία για λίγη ώρα συνέχισε να τον ακολουθεί

Λίγη ώρα μετά, όπως θα δεις, ο Σάββας Πούμπουρας αφαιρέθηκε και από τη δική της λίστα με τα πρόσωπα που ακολουθεί.

1

Την ατάκα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα σχολίασαν στο #HappyDay

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που η Ελένη δεν απαντάει, αλλά όταν απαντήσει, γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο που λες “πόνεσε αυτό!”. Εντάξει παιδιά… Από ό,τι έχω καταλάβει, ο Σάββας Πούμπουρας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι».

«Αφού όλοι ενοχλούνται από την εκπομπή της Ελένης, γιατί πηγαίνουν εκεί να δουλέψουν;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Σε αυτό δεν έχεις άδικο, γιατί από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες ή ονειρευόσουν ή πίστευες…» αποκρίθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει πως κατά τη γνώμη του δεν ήταν ατάκα με κακία, αλλά με… χαριτωμενιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει ότι το ύφος της Ελένης τα έλεγε όλα!

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Απλώς η Ελένη, από όσα γνωρίζω κι εγώ, το ότι επιλέγει μία ημέρα που όλες οι εκπομπές έχουν παίξει τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει, μιλούν για τις μπηχτές και τα υπονοούμενά του και για το αν θα συνεχίσει, το ότι λέει «δώστε του την κάμερα, τη ζητάει τρία χρόνια» είναι κάτι που μεταξύ αστείου και σοβαρού, είναι αιχμηρό.

Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται κάτι σε κάποιον προκαταβολικά από αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει, ξέρει ότι μπορεί μία δεδομένη περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη περίοδο –είτε αυτό λέγεται σκαλέτα, είτε διάθεση της Ελένης- να είναι έχει πιο περιορισμένο ρόλο. Όποιος πάει εκεί, θα έπρεπε να το ξέρει».

Το unfollow του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη μετά την ατάκα όλο νόημα της παρουσιάστριας στον «αέρα» της εκπομπής της σχολίασαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να παίρνει θέση υπέρ της Ελένης.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε αρχικά: «Η ατάκα που πυροδότησε τα πνεύματα ήταν «αφήστε την κάμερα πάνω του, 3 χρόνια τη ζητάει». Η ατάκα όμως του Σάββα που από ό,τι ξέρω ότι τη λέει συνέχεια είναι «κάμερα σε εμένα παρακαλώ», το λέει ως μότο. Μήπως λοιπόν η Ελένη το είπε λίγο χιουμοριστικά;».

«Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Όταν τη γνωρίσεις και την καταλάβεις, θα καταλάβεις από το ύφος και τον τόνο της φωνής της πότε έχει νεύρα. Αυτή η ατάκα ήταν μία μικρή μπηχτή. Χιουμοριστικά θα πω ότι όταν επέλεξε αυτούς τους συνεργάτες, μάλλον δεν κοίταξε τα άστρα» είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε και γράφει «αυτά που λες για κάποιον άλλον, δείχνουν πολλά περισσότερα για σένα». Αυτό είναι τρομερή μπηχτή. Αυτό αναιρεί το γεγονός που είπε «πολύ ντόρος για το τίποτα». Δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν βγαίνεις και λες αυτό στο Instagram. Όταν λες τέτοια ατάκα εσύ Ελένη για μένα, δείχνει πολλά περισσότερα για σένα παρά για μένα. Αυτό εννοεί, είναι ξεκάθαρο» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή τη ρήξη στη σχέση του Σάββα Πούμπουρα και της Ελένης Μενεγάκη και τα unfollow που έγιναν, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του Mega έχει κάνει μπλοκ στο instagram και την ίδια πριν από χρόνια, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που είχε παιχτεί στην εκπομπή της.

«Με έχει μπλοκ η Ελένη πολλά χρόνια, δε τη βλέπω. Τα βλέπω στα sites. Με έχει μπλοκάρει στο instagram. Τότε που ήμασταν στο “Epsilon” και το “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε πειράξει. Εγώ λίγο είχα στεναχωρηθεί, έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα βγει και είχα ζητήσει και συγγνώμη από την Ελένη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν η Ελένη Μενεγάκη είχε δίκιο που ενοχλήθηκε, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε ξέρω. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ίσχυε το ρεπορτάζ, η Ελένη επέμενε ότι δεν ίσχυε. Εγώ είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη. Δε λύθηκε. Δεν ήθελε να μιλήσουμε, εγώ προσπάθησα. Μετά όταν μεταφέρονται και λόγια και ακούς διάφορα από το περιβάλλον. Να είναι καλά η γυναίκα, εμένα μου είναι πολύ συμπαθής»

«Τα περιβάλλοντα μερικές φορές κάνουν μεγάλη ζημιά» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Να θυμίσουμε πως το ρεπορτάζ που είχε ενοχλήσει την Ελένη Μενεγάκη είχε παρουσιαστεί πριν από έξι χρόνια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την ήθελε να ετοιμάζεται να αγοράσει το άλλοτε σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε προβλήματα με την περιουσία του.

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία συνδεόταν με στενούς δεσμούς με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την οικογένειά του, είχε ενοχληθεί πολύ και είχε τοποθετηθεί για το θέμα αυτό μέσα από την εκπομπή της σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια, μάλιστα είχε κάνει μπλοκ την Κατερίνα Καινούργιου στο instagram, παρότι μέχρι τότε διατηρούσαν πολύ καλές επαφές.

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί