«Χείμαρρος» η Μελίνα Μεταξά κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου και… της Σταυρούλας Χρυσαειδή

#SurvivorGR: H Μελίνα στην πρώτη της συνέντευξη άδειασε τον Βασάλο και «έδωσε» την Σταυρούλα για τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο και «έστειλε» την Εύη Σαλταφερίδου - Λιανός: «Επιστρέφουμε τέλη Ιούνη από Άγιο Δομίνικο και γίνεται ο τελικός στις…»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μελίνα Μεταξά ήταν η παίκτρια που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου από το #SurvivorGR All Star και άφησε πίσω της να συνεχίσουν την «μάχη» για τον τελικό τους συνυποψήφιους και αντιπάλους της στο ριάλιτι επιβίωσης, Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλία Μπόγδανο και Νίκο Μπάρτζη.

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις της μέσω skype μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR all star:

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Ήμουν πάρα πολύ πιεσμένη, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με τον Βασάλο και τη Σταυρούλα, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία. Να ρωτήσετε τους ίδιους αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς. Εγώ αποκάλυψα ότι είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα με τον Βασάλο; Ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι γίνεται το σκηνικό. Το ήξεραν όλα τα παιδιά ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

Η Μελίνα Μεταξά είπε στη συνέχεια: «Ήμουν η τελευταία που έμαθα τι ακριβώς γινόταν. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλοι στην καλύβα. Αν κανένας δεν το είπε στις κάμερες, αυτό είναι άλλο. Ο Βασάλος έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα πράγματα. Έλεγε άλλο σε εσένα, άλλο σε εμένα και μετά εμείς οι δύο είχαμε κόντρα. Σίγουρα ήταν στρατηγική του Βασάλου. Καλύτερα να είναι στρατηγική, γιατί αν είναι έτσι στην έξω του ζωή…».

Και στη συνέχεια «άδειασε» τον συμπαίκτη της, τον Κωνσταντίνο: «Ο Βασάλος έλεγε άλλα πράγματα σε σένα, άλλο σε εμένα. Σίγουρα ήταν στρατηγική. Καλύτερα να είναι στρατηγική αυτό, γιατί αν είναι έτσι και στην έξω του ζωή; Μπορεί να ήταν αυτό το σχέδιό του.»!

Και ξεκαθάρισε η Μελίνα Μεταξά: «Δεν άφησα να εννοηθεί πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Βασάλο και τη Μαριαλένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Αισθανόμουν συνεχόμενη πίεση από τον Βασάλο, για αυτό δεν ήρθαμε και ποτέ κοντά και δεν του μιλούσα καν».

Κλείνοντας, η Μελίνα Μεταξά είπε: «Ο Κωνσταντίνος δημιουργεί συνέχεια ένα μπέρδεμα μεταξύ των παικτών. Μιλούσα κυπριακά και μου έλεγε ότι είναι το χειρότερό του. Αισθανόμουν μια συνεχόμενη πίεση και γι αυτό δεν ήρθαμε ποτέ κοντά, γι αυτό και δεν του μιλούσα καν».

Η Μελίνα Μεταξά απαντά σε πράγματα που ειπώθηκαν εναντίον της και τονίζει πως τραβούσε «Γολγοθά»

Στη συνέντευξη που έδωσε η Μελίνα Μεταξά απάντησε και για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είχε πει πως η Μελίνα δεν χώνευε καμία γυναίκα μέσα στο Survivor.

«Δεν θα πω τη γνώμη μου για τη Σταυρούλα, το αφήνω εδώ. Φόραγα μια φόρμα του Κωνσταντίνου την οποία είχε κόψει και δε τη χρησιμοποιούσε καθόλου. Δεν έχουμε ρούχα, οπότε τη χρησιμοποιούσα. Μήπως ήμουν ένα άτομο που δέχθηκα επίθεση από όλα τα υπόλοιπα άτομα; Πολλοί είχαν πρόβλημα επειδή η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της και τα αγαπάει πάρα πολύ. Φοβούνται ή το έχουν στο μυαλό τους», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε στη συνέχεια: «Είπε η Εύη ότι εγώ δεν χωνεύω τις γυναίκες; Συγχαρητήρια στην Εύη Σαλταφερίδου! Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία κοπέλα στο παιχνίδι. Η Σαλταφερίδου και η κολλητή της η Σταυρούλα έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα».

Κλείνοντας, η Μελίνα Μεταξά είπε: «Απίστευτη στιγμή η συνάντηση με τον πατέρα μου. Δεν πίστευα ότι τον αγκάλιαζα. Τραβούσα αυτό το Γολγοθά μόνη μου. Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που βίωνα γύρω μου, δεν πίστευα ότι το ζω»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή, για τον τελικό του Survivor All Star και την επιστροφή του αλλά και των παικτών στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ριάλιτι επιβίωσης που έχει μπει στην τελική ευθεία: «Τέλη Ιουνίου γυρνάμε και ο τελικός θα γίνει… 10 με 11 Ιουλίου στο Γαλάτσι»!

Να σας θυμίσουμε ότι από την Κυριακή, το παιχνίδι γίνεται ατομικό και ξεχνάμε τις ομάδες. Ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Κυριακής (18/6) θα δώσει το έναυσμα να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για 24 ώρες προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Και μπορεί το survivor all star να γίνεται ατομικό θα υπάρχει όμως η ανατροπή... αφού θα δημιουργηθούν νέες ομάδες για τα αγωνίσματα επάθλου!

Κάθε εβδομάδα οι ομάδες που δημιουργούνται θα αλλάζουν και θα δούμε ποιος θα είναι ο αρχηγός της καθεμιάς.

Σε δύο εβδομάδες οι παίκτες που θα έχουν απομείνει και ο παρουσιαστής επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»