Η Shannen Doherty ανάρτησε βίντεο με την διαδικασία πριν το χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλό

Η #Brenda της καρδιάς μας, ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Προσπαθώ να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Shannen Doherty μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει στον κόσμο «πώς μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», λίγο πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο αυτού του έτους.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του θρυλικού #BeverlyHills90210, η οποία βρίσκεται στη μέση της μάχης της για τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη δύσκολη μάχη που δίνει για την υγεία της.

b04_nop07901.width-730

«16 Ιανουαρίου. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου, τον οποίο ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη. Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα. Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε τη συνταρακτική ενημέρωση για την κατάστασή της, αποκαλύπτοντας στους 2 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram, ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε την περασμένη εβδομάδα. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά στη ζωή μου».

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η ηθοποιός του #Charmed είχε εγκεφαλικές μεταστάσεις - μια κατάσταση που συμβαίνει όταν τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται από την αρχική τους θέση στον εγκέφαλο, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

«Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ Amin Mirahdi και τους καταπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai», συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος.... Η αναταραχή..... η χρονική στιγμή όλων αυτών.... Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

https___hiddenremote.com_wp-content_uploads_getty-images_2017_07_908808

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι παλεύει με καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου.

Η ενημέρωση ήρθε τρία χρόνια αφότου μοιράστηκε ότι η πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο είχε περάσει σε ύφεση. Το 2021, η Doherty είπε στους θαυμαστές της ότι «παλεύει για να μείνει ζωντανή».

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργώ [σαν να πεθαίνω]», είχε πει τότε στο #GoodMorningAmerica. «Θέλω απλώς να λειτουργώ σαν να μην έχω πράγματα να τσεκάρω γιατί θα συνεχίσω να παλεύω για να μείνω ζωντανή», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»