Σοκ για τον τραγουδιστή των Rammstein, Till Lindemann - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις μετά από συναυλίες

Μια 24χρονη Ιρλανδή που βρέθηκε σε συναυλία των Rammstein, ανέφερε ότι ο 60χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος της επιτέθηκε σεξουαλικά - Η εισαγγελία του Βερολίνου ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος του τραγουδιστή των Rammstein, Till Lindemann, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις έπειτα από συναυλίες του δημοφιλούς γερμανικού συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Βερολίνου επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι οι καταγγελίες σχετίζονται με "σεξουαλικά αδικήματα και διακίνηση ναρκωτικών".

Οι Rammstein είναι ίσως το διασημότερο γερμανόφωνο συγκρότημα και ένα από τα πιο δημοφιλή στον χώρο της industrial metal μουσικής.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη Μαΐου, ύστερα από τη μαρτυρία μιας 24χρονης Ιρλανδής που βρέθηκε σε συναυλία των Rammstein στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η Shelby Lynn ανέφερε ότι προσκλήθηκε σε πάρτι, στο περιθώριο της συναυλίας, όπου ο 60χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος της επιτέθηκε σεξουαλικά, αλλά εκείνη τον απέφυγε. Υποστηρίζει ότι έριξαν ναρκωτικά στο ποτό της επειδή δεν θυμόταν τίποτα ύστερα από κάποιο χρονικό σημείο και ότι ξύπνησε το άλλο πρωί με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της.

e13bb81a072595722b8755ac2390b508

Τις επόμενες ημέρες κι άλλες κοπέλες περιέγραψαν λίγο πολύ το ίδιο σενάριο. Όλες τους είχαν βρεθεί κοντά στη σκηνή και φέρονται να προσκλήθηκαν από τον Λίντεμαν σε πάρτι στα παρασκήνια.

Ο Till Lindemann έχει διαψεύσει κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονται και οι δικηγόροι του προανήγγειλαν πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος των γυναικών που τον κατηγόρησαν για σεξουαλικές επιθέσεις.

Στις συναυλίες του συγκροτήματος κυριαρχεί το στοιχείο της υπερβολής, με πληθώρα πυροτεχνημάτων και εκκεντρικές εμφανίσεις των μελών του.

Οι Rammstein πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο περιοδεία ανά την Ευρώπη. Σε Ελβετία και Αυστρία υπάρχουν εκκλήσεις για μποϊκοτάζ των συναυλιών τους, με αφορμή τις καταγγελίες σε βάρος του τραγουδιστή του συγκροτήματος.

desktop-wallpaper-rammstein-band-till-lindemann-till-lindemann-paul-landers-richard-z-kruspe-richard-kruspe-paul-landers-oliver-riedel-oliver-lars-riedel-christian-flake-lorenz-flac-lorenz-christoph-doom-schneider

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη