Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπέη μετά την επική της νίκη στο #MasterChefGR απέναντι στον Νίκο Τράκα

Δημήτρης Μπέλλος: Απαντά αν σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Μπέη - Οι γονείς του Νίκου Τράκα δεν της έδωσαν συγχαρητήρια για την νίκη της - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Τράκα για την ήττα του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του MasterChef με την Μαρία Μπέη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. 

Aμέσως μετά τη νίκη της η Μαρία Μπέη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα.

«Το πήρα; Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή μας, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές, αυτό κατάφερα να κάνω εγώ σήμερα.

Στην πρώτη βαθμολογία που ήταν ο Νίκος μπροστά δεν αισθάνθηκα λύπη, χάρηκα. Μετά που ήρθαμε ισοπαλία με έπιασε η πρώτη αγωνία. Στο τέλος που κέρδισα για έναν βαθμό δεν μπορώ να σου εξηγήσω τα συναισθήματα. Είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι γίνεται. Χαίρομαι πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», είπε η Μαρία Μπέη.

Όταν η νικήτρια του MasterChef ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Νίκο Τράκα απάντησε: «Δεν θα στην απαντήσω αυτή την ερώτηση. Αν θα μπορούσε ο ίδιος να συνεργαστεί μαζί μου, γιατί εγώ έδειξα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Kαι ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #StarBreackfast και απάντησε αν σκέφτεται να της κάνει σύντομα πρόταση γάμου.

«Νομίζω πως χαίρομαι πιο πολύ από το να το έπαιρνα εγώ. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ και το κατάφερε και πέρασε και πολλά για να το καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει την τριάδα και όταν έφτασε εκεί λέει μπορώ να το κερδίσω και θέλω και τα έδωσε όλα.

Είναι αγχωμένη εδώ και ένα μήνα. Δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε μετά τη νίκη της! Δεν παίζει! Εγώ της είπα “μπράβο, συγχαρητήρια”. Μόνο αυτό. Εγώ θα της κάνω δώρο; Εκείνη θα μου κάνει! Κέρδισε έπαθλο, θα πάρει τα λεφτά! Εγώ θα της κάνω δώρο;

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κάποιο δώρο. Το έπαθλο να το κάνει ό,τι θέλει. Διακοπές, ταξίδια, ρούχα! Πραγματικά ό,τι θέλει και εγώ θα είμαι εκεί να την στηρίξω σε ό,τι κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε: «Ποιος Ηλίας; Τι είπε; Ρώτα τον Ηλία! Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Επειδή κέρδισε το MasterChef; Οπα, όπα! Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά, τούμπανο. Μέχρι εκεί! Έχουμε ακόμα».

Μετά την ήττα του, ο Νίκος Τράκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreackfast και τον Κωνσταντίνο Μίχο.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι είπε στην Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της.

«Δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Παραδόξως τα πρώτα μου συναισθήματα είναι χαρά. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Γούσταρα πολύ τη μαγειρική, οπότε ανυπομονώ για το έξω. Έχω πολλά και διάφορα στο μυαλό μου για τα επόμενά μου βήματα. Στη Μαρία είπα πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη της. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, όλα καλά. Είχαν λυθεί όλες οι παρεξηγήσεις και οι μικροτσακωμοί που είχαμε με τη Μαρία. Είναι όλα μέσα στη ζωή, είναι όπως ήμουν στον αθλητισμό δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια», είπε ο Νίκος Τράκας.

Μετά την επιστροφή της στο reality μαγειρικής, η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά, ενώ το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο #StarBreackfast για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το MasterChef.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι νίκησα. Δεν ξέρω ακόμη ότι πήρα το τρόπαιο σπίτι μου. Νομίζω ο Σταύρος Βαρθαλίτης ξέρει το συναίσθημα. Μαζί με τη νίκη, φέτος κέρδισα και την Μαρία. Κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου γιατί είχα διάφορα κόμπλεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Δεν είμαι η μόνη που το έχει. Όσον αφορά στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μου… Δεν νομίζω ότι θα σπάσω το ταμπού για τις γυναίκες στις κουζίνες αλλά θα βάλω το λιθαράκι μου για να γίνει η αρχή. Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και το κατάφερα. Πήγα στον τελικό και ήμουν πιο ήσυχη, ήθελα να το διασκεδάσω» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπέη.

Η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο: «Ο Δημήτρης ήταν από την πλευρά των παικτών, πίσω μας ήταν η οικογένεια. Πρώτα ήρθε ο αδερφός μου να με αγκαλιάσει. Ο Δημήτρης πίστευε ότι θα κερδίσω. Χάρηκε πολύ για μένα. Ένιωσε ότι το κέρδισε και ο ίδιος. Είναι λογικό αυτό, όταν είσαι με έναν άνθρωπο χαίρεσαι με την επιτυχία του».

Μεταξύ όσων αναφέρθηκαν ήταν ότι οι γονείς του του Νίκου Τράκα, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση, δεν της έδωσαν ποτέ συγχαρητήρια για την νίκη της.

«Όχι, αλλά νομίζω ότι ήταν επάνω στην αγωνία και στο άγχος. Ήθελαν να είναι δίπλα στον γιο τους κι εγώ έτρεχα από εδώ κι από εκεί. Ίσως να μην με πρόλαβαν για να μου δώσουν συγχαρητήρια. Νομίζω ότι ούτε στους γονείς μου, ήμασταν όλοι μαζεμένοι» είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Νομίζω έκανα κι εγώ το βήμα για να πιάσει κι ο ίδιος ο Νίκος το έπαθλο. Είναι λογικό (σ.σ. να υπάρχει μια δυσαρέσκεια). Ο Νίκος το είχε σίγουρο το έπαθλο και δεν θα το μοιραζόταν μαζί μου. Αχ τι μου κάνεις. Δεν νομίζω ότι υπολόγιζε πως θα το πάρω. Το κατάλαβα από όλη την συμπεριφορά» πρόσθεσε η Μαρία Μπέη.

Η Μαρία Μπέη ανέφερε πως θα εκμεταλλευτεί το έπαθλο των 50.000:

«Αν ήταν περισσότερα θα αγόραζα ένα διαμέρισμα, θα τα νοίκιαζα για να έχω κάτι. Για τον καιρό που ζούμε και βλέπω πως έχουν ανεβεί πάρα πολύ τα ενοίκια, θα πήγαινα κάπου αλλού.»!

Και συνέχισε λέγοντας στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου: «Τα λεφτά που θα έβγαζα από το σπίτι, θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου στην εστίαση. Θα περίμενα, θα μάζευα όσα ήθελα, γιατί θέλω περισσότερα λεφτά από αυτά του επάθλου. Οπότε θα περίμενα. Μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο. Θα έκανα ελληνική δημιουργική κουζίνα, αυτή είναι η ταυτότητα μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή #StarBreakfast με τις δηλώσεις της για το χρηματικό έπαθλο από το MasterChef και πως θα το αξιοποιήσει.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της