Game over για την Μελίνα στο #SurvivorGR - O τραυματισμός Μπάρτζη, ο «μωβ» Βασάλος & το... γύρισμα της μπιφτέκας

#SurvivorGR All Star: Οι αντιδράσεις για τον... υποχθόνιο Μπάρτζη, το παιχνίδι της Καραϊβικής και η «μάχη» για το parasailing στην Πούντα Κάνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μελίνα Μεταξά ήταν η παίκτρια που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου από το #SurvivorGR All Star και άφησε πίσω της να συνεχίσουν την «μάχη» για τον τελικό τους συνυποψήφιους και αντιπάλους της στο ριάλιτι επιβίωσης, Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλία Μπόγδανο και Νίκο Μπάρτζη.

Πάντως, φεύγει με γεμάτο τον τραπεζικό της λογαριασμό. Μπήκε από την αρχή, κατάφερε να μείνει 23 εβδομάδες και φεύγει με 115.000 ευρώ και θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/6) ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν το... γύρισμα της μπιφτέκας από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει την ψήφο του την τελευταία στιγμή και να «βγάλει» στον τάκο με ισοψηφία τη Στέλλα με τον Ηλία. Ο 28χρονος αγρότης απομονώθηκε από τους υπόλοιπους και βρήκε παρηγοριά στην χαμογελαστή καρύδα που του άφησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μπάρτζης βρέθηκε στο στόχαστρο της Στέλλας Ανδρεάδου, η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση του συμπαίκτη της να αλλάξει την ψήφο του με αποτέλεσμα να βρεθεί η ίδια στον τάκο.

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα. Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια» είπε αρχικά.

«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;» πρόσθεσε η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

«Σας τα έλεγα σε περίπτωση που χάσουμε ο βλάχος τα χτυπήσει» ήταν το σχόλιο του Μπάρτζη για τον χαμό που προκάλεσε στην ομάδα του και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των συμπαικτών του.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι η επόμενη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα» ανέφερε στη συνέχεια ο Μπάρτζης για τη Στέλλα.

«Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κ…ο σας» πρόσθεσε εκνευρισμένος ο Μπάρτζης.

Η απόφαση του 28χρονου αγρότη να αλλάξει τελευταία στιγμή την ψήφο του δεν έφερε αναταραχή μόνο στους Μπλε, αλλά προκάλεσε ένταση και στους Κόκκινους.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης άνοιξαν συζήτηση μιλώντας για την απόφαση του Μπάρτζη, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως γύρισε τη... μπιφτέκα. Ο Σάκης συγκεκριμένα είπε ότι ο Νίκος είναι ο πρώτος παίκτης που γύρισε την μπιφτέκα, παρ' όλο που γι' αυτό κατηγορεί όλους τους άλλους. Κάτι στο οποίο συμφώνησε και η σύντροφός του, η Μαριαλένα, μιλώντας για την ψήφο του Νίκου στη Στέλλα.

Όμως οι Βασάλος και Μελίνα δικαιολόγησαν τον Μπάρτζη και άφησαν άφωνο το ζευγάρι.


Μαριαλένα: «Χθες το βράδυ ανέβασα πυρετό, ο οργανισμός μου έχει χτυπήσει καμπανάκι»

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο, το οποίο ήταν parasailing στην Πούντα Κάνα και δείπνο με μενού κρεατικών.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 8-6, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε με κολάρο μετά από τραυματισμό του. Μάλιστα νωρίτερα είχε δεχθεί και αγκωνιά από τον Βασάλο.

Κωνσταντίνος Vs Νίκος: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ο Νίκος τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Σάκη

Στο δεύτερο σετ οι Μπλε απάντησαν με το ίδιο σκορ, 8-6.

Στα μπαράζ αυτή τη φορά δεν ήταν οι Κόκκινοι που έκανα το 3-0 αλλά οι Μπλε, με τον Ηλία να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του και να ξεσπάει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί τους αντιπάλους του.


Ο Σάκης αντιδρά με τους πανηγυρισμούς της Μπλε ομάδας - Ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες

Οι Μπλε μπορούσαν να πάρουν μαζί τους και έναν παίκτη από τους ηττημένους με επέλεξαν τον... μωβ Βασάλο.

Ο Ηλίας προσπαθεί να δικαιολογήσει τον έντονο πανηγυρισμό του - Κόντρα Σταυρούλας με Μελίνα

Μαριαλένα σε Βασάλο: «Πιάνουν τόπο οι δημόσιες σχέσεις»

Η Σταυρούλα μιλάει για τον τραυματισμό του Νίκου κατά τη διάρκεια του αγώνα

Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν εκ νέου για να παίξουν ένα από τα παιχνίδια της Καραιβικής, το «πες το αλλιώς». Ο νικητής θα έτρωγε ντόνατς με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 3-1.

Οι Μπλε εν έδειξαν να στεναχωριούνται που έχασαν τα ντόνατς γιατί είχαν βόλτα στους αιθέρες και φαγητό μέχρι σκασμού.

Στο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε πως θα μείνει εκτός δράσης για 5 ημέρες λόγω του τραυματισμού του.

Ο Βασάλος είχε μεγάλα κέφια «τρολάροντας» Μαριαλένα και Σάκη, αλλά και τον Λιανό του οποίου θέλει να... φάει τη θέση.

Οι Μπλε μαζί με τον Βασάλο απολαμβάνουν το parasailing και το νόστιμο φαγητό που ακολουθεί

Μελίνα: «Αν σήμερα αποχωρήσω δεν θα τα βάψω μαύρα αλλά σίγουρα θα στεναχωρηθώ»

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση όσο και να έδειχναν ότι απολαμβάνουν την συζήτηση στο Συμβούλιο περίμεναν να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι από τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει η Μελίνα Μεταξά, καθώς το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor All Star τους Νίκο Μπαρτζη, Ηλία Μπόγδανο και Στέλλα Ανδρεάδου.

Η αποχώρηση της Μελίνας ήταν ακόμα ένα πλήγμα για την κόκκινη ομάδα. «Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η 36χρονη χορεύτρια που το 2018 έφτασε στην τριάδα, όμως τώρα έμεινε εκτός 7άδας.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της