Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Η Μαρία Μπέη έγινε η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει τον τίτλο του #MasterChefGR

Οι κριτές αποφάσισαν αυτό που ήθελε σύσσωμο το τηλεοπτικό κοινό - Πρόκειται για την δεύτερη Ελληνίδα MasterChef, μετά τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που σήκωσε το τρόπαιο και εξασφάλισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ - Κοντιζάς για #MasterChefGR 8: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε έτοιμοι γι΄αυτά που έχουμε ετοιμάσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον τελικό ο εξώστης γέμισε με τους 34 παίκτες του φετινού κύκλου που συγκεντρώθηκαν για να εμψυχώσουν τους δύο φιναλίστ, την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα.

Οι δύο παίκτες τις τελευταίες ημέρες ολοκλήρωσαν έναν μεγάλο κύκλο μαγειρικών δοκιμασιών και για κάθε τους προσπάθεια αξιολογούνταν από τους εκάστοτε καλεσμένους chef και τους τρεις chef κριτές τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Λίγο πριν το live έλαβε χώρα η τελευταία και πιο κρίσιμη δοκιμασία που καθόρισε τον νικητή. Συγκεκριμένα, στο MasterChef φιλοξενήθηκε ο Ισπανός chef Quique Dacosta, ένας ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας γαστρονομίας, που όχι μόνο μετρά δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin συνολικά αλλά η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες.

Ως δημιουργός του πιάτου αντιγραφής, θα είναι εκείνος που θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα.

Οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν όταν δοκίμασαν το πιάτο του όμως οι τεχνικές του για να φτιαχτεί ήταν αρκετά δύσκολες και κάποια πράγματα δεν τα είχαν ξανακάνει με αποτέλεσμα το άγχος τους να χτυπήσει κόκκινο.

Το πιάτο αντιγραφής δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες που όμως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν, να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα και να αναδειχτούν νικητές.

Αφού δοκίμασαν λοιπόν το πιάτο, κλήθηκαν να το αντιγράψουν και ρίχτηκαν στην μάχη της μαγειρικής με έναν και μόνο στόχο... να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να πάρουν τη νίκη.

Αφού είδαμε την μαγνητοσκοπημένη τελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής λίγο μετά τις 23:15, ξεκίνησε το live.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι δύο φιναλίστ ήταν στο στούντιο Καραμάνος και περίμεναν με αγωνία να ανακοινωθούν live τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η τραγωδία με το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες και κατά την έναρξη του live αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια που ακούσαμε.

«Καλησπέρα, ζωντανά από την κουζίνα του MasterChef. Η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να είναι όπως ακριβώς την είχαμε σχεδιάσει.

Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα για πολύ κόσμο δεν είναι. Μια μικρή ανάσα και επιστρέφουμε με τη συνέχεια του φετινού τελικού», είπε μεταξύ άλλων, συγκλονισμένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στο τέλος της διαδικασίας αποκαλύφθηκαν όλες οι βαθμολογίες που έλαβαν οι δύο παίκτες στις δοκιμασίες των τελικών και το αποτέλεσμα έδειξε ότι την καλύτερη επίδοση είχε η Μαρία Μπέη. H διαφορά των δύο παικτών ήταν μόλις ένα βαθμός, αφού η Μαρία Μπέη έλαβε 41 βαθμούς και ο Νίκος Τράκας 40.

Η παίκτρια κέρδισε τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef, σήκωσε το τρόπαιο και εξασφάλισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπέη κατάφερε να επικρατήσει έναντι του Νίκου Τράκα και για έναν μόλις βαθμό πήρε τη νίκη και κέρδισε τον τίτλο της Ελληνίδας MasterChef, το τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

«Πάμε να κλείσουμε περίπου όπως ανοίξαμε. Ελλάδα είσαι έτοιμη. Κάπου εδώ τελειώνει το MasterChef για φέτος και έρχεται το MasterChef 8 και δεν υπάρχει περίπτωση να είστε έτοιμοι γι΄αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σχεδιάσει. Οι συμμετοχές άνοιξαν! Σας ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά όλους σας», είπε λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το φετινό MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακόμα δεν τελείωσε καλά - καλά το MasterChef 7 και ο Σωτήρης Κοντιζάς μας προετοίμασε για όλα όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο.

Οι συμμετοχές για το MasterChef 8 έχουν ήδη ανοίξει και οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους γι΄αυτό.

Οι καλύτερες στιγμές της Μαρίας Μπέη στον διαγωνισμό!

Τρία χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή στο MasterChef, η Μαρία Μπέη επέστρεψε στο reality μαγειρικής, κατακτώντας την πρωτιά! Φυσικά στο πλευρό της, κατά τη διάρκεια του τελικού ήταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για την αγαπημένη του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατάει αγκαλιά την Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της!

«Το σήκωσε!» έγραψε ο Δημήτρης Μπέλλος για τη νίκη της Μαρίας Μπέη στο MasterChef.

354048785_282641240879730_3297307981737759794_n

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της