Η αντίδραση Αναστασοπούλου, Τσιμτσιλή, Παπανώτα, Μεσσαροπούλου, Μελέτη στα σχόλια Λιάγκα για το #AthensPride

Η on camera αντίδραση για το ξέσπασμα Λιάγκα και την ατάκα: «Το #AthensPride μία παρέλαση καρικατούρα για κλόουν» - «Λάθη, λάθη, λάθη. Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό είναι μία ανόητη άποψη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τις κόρες της, ενώ ρωτήθηκε και για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το #AthensPride.

«Έχω ετοιμάσει το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα για τον Αύγουστο, γεμάτος παιδιά, θάλασσα και οικογένεια. Τα παιδιά θέλουν να είναι με τον μπαμπά και την μαμά τους και όλα είναι μια χαρά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Σχετικά με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το #AthensPride, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Δεν θα σχολιάσω γιατί δεν θα είναι ωραίο αυτό που θα πω και δεν θέλω. Δεν θέλω όχι».

Με τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride και τους ομοφυλόφιλους ασχολήθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του #HappyDay.

«Ο Γιώργος, που την έχει πατήσει, πώς τις κάνει αυτές τις δηλώσεις;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την άρνηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου να σχολιάσει με τη σειρά της τις θέσεις του παρουσιαστή.

«Νομίζω ότι δεν τον πειράζει. Τον Γιώργο τον θρέφουν αυτές οι δηλώσεις στην πραγματικότητα», τόνισε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα, στα οποία και να έχεις μία άποψη, πρέπει να προσέχεις πώς τη διατυπώνεις. Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε γενίκευσε και δεν προσέβαλε τους πάντες. Ίσως ήθελε να εστιάσει στην εικόνα των ανθρώπων που έχουν μία πιο εκκεντρική εμφάνιση», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λάθη, λάθη, λάθη. Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό είναι μία ανόητη άποψη. Εκκεντρικούς, ανεύθυνους, γελοίους βρίσκεις παντού, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες, γκέι, στρέιτ», παρατηρεί από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις και να γενικεύεις μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και εκδήλωση, επειδή κάποιοι ήταν υπερβολικά εκκεντρικοί και υπερβολικά βαμμένοι», καταλήγει κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με αφορμή όσα είπε τηλεοπτικά ο Γιώργος Λιάγκας για το Athens Pride, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί μαζί με την πρωινή της παρέα στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα την Τετάρτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μάλιστα, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα με σημαντικό μήνυμα.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συμφωνώ με πολλά από αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τον όρο «κλόουν» σε καμία περίπτωση, δεν χρειαζόταν, το καταλαβαίνω αλλά  παρόλα αυτά από τον Γιώργο. Αν βρίσκω ένα λάθος σε αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι το ότι γίνεται μια προσπάθεια αποδοχής του διαφορετικού. Δεν είναι διαφορετικοί άνθρωποι, είναι άνθρωποι και δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς προσπάθεια να αποδεχτεί κανέναν. Γιατί κανένας δεν είναι διαφορετικός. Εγώ θεωρώ λοιπόν ότι το αφήγημα έχει κάποια λάθη και πρέπει να ξαναπάει από την αρχή. Δεν υπάρχει διαφορετικός και για να γίνουμε αποδεκτοί όλοι θα πρέπει να τους φερόμαστε σαν να μην είναι διαφορετικοί.

«Δηλαδή όταν το παιδί μου θα με ρωτήσει «γιατί αυτός είναι ντυμένος έτσι;», η απάντηση δεν είναι «γιατί αγάπη μου είναι διαφορετικός και πρέπει να αγαπάμε την διαφορετικότητα». «Γιατί έτσι θέλει, μωρό μου και έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει» θα είναι η απάντηση».

«Αυτό είναι το πρόβλημα και ο Γιώργος έχει δίκιο σε ένα σημείο. Θα πρέπει να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους αυτούς σαν να είναι κάτι διαφορετικό που προσπαθούν να ενταχθούν σε μια κοινωνία. Το πρόβλημα δεν το έχουν αυτοί οι άνθρωποι, το πρόβλημα το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται στην αποδοχή της πραγματικότητας. Και αν θα πρέπει να γίνει κάτι, θα πρέπει να υπάρξει παιδεία από το μηδέν μέχρι το τέλος έτσι ώστε η κοινωνία να βρει έναν τρόπο να αποδεχτεί. Αποδέχεται αυτός που έχει το πρόβλημα και το πρόβλημα το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται. Δεν το έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Θα πρέπει να πάψουμε να τους θεωρούμε και να τους αποκαλούμε «διαφορετικούς» και «διαφορετικότητα». Δεν υπάρχει καμία διαφορετικότητα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα