Χαλασμός στον αέρα με Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Μη μου λέτε από πάνω να μην τον αφήσω να μιλήσει»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει για την επόμενη σεζόν – Οι τρεις προσθήκες και το θέμα «συμπαρουσιάστρια» - Κλειδώνει» στον ANT1 η Μπέττυ Μαγγίρα; - Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στο πάνελ της #SuperΚατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο μουσικοσυνθέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από το αυριανό κάλεσμα του Alpha προς τους δημοσιογράφους.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παίρνοντας για λίγο τον λόγο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», απάντησε αμέσως ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου στις υποδείξεις των συνεργατών της από το κοντρόλ.

«Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ τότε. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι «μην τον αφήσετε να μιλήσει». Ειλικρινά», συμπλήρωσε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

«Δύο κουβέντες μόνο, δεν πρόκειται να θίξω κανέναν. Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», παρενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα σε δύσκολη θέση.

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η Κατερίνα Καινούργιου.

Στα όσα ακούγονται και γράφονται για το #ToPrwino και τις αλλαγές που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Τελικά θα υπάρξει γυναίκα συμπαρουσιάστρια δίπλα του;

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίσει ότι τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες είναι 2-3.

«Για να μην γράφετε διάφορα, να το λήξουμε κι αυτό. Να τα πω μόνος μου να τελειώνουμε. Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρχει του χρόνου συμπαρουσιάστρια. Το λέω ξεκάθαρα και παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να το σεβαστούν. Δεν θα υπάρχει καμία συμπαρουσιάστρια του χρόνου σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Η ζωή πολλές φορές μας δείχνει το δρόμο, να ξέρετε. Ξεκινάς κάπως, και ο κόσμος σου λέει ότι σε θέλω κάπως αλλιώς».

«Έδειξε λοιπόν η ιστορία, ότι ο κόσμος αποδέχτηκε αυτήν την ομάδα όπως είναι. Εγώ θεωρώ ότι εδώ είμαστε μία ισότιμη ομάδα μπροστά από τις κάμερες κι απλώς εγώ κρατάω τη μπαγκέτα. Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια. Θα υπάρχουν τρεις προσθήκες στην ομάδα των ανθρώπων που βλέπετε μπροστά από τις κάμερες. Αισθάνομαι ότι θα είναι σημαντικές. Αθροιστικά θα βοηθήσουν αυτή την εκπομπή. Εδώ το βασικό μας κομμάτι είναι το ρεπορτάζ και το άλλο η άποψη» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Το ότι προφανώς ότι αυτή είναι μία πρωινή εκπομπή που υπάρχουν και τα περιβόητα γυναικεία εμπορικά θέματα. Τα περισσότερα εμπορικά αφορούν στις κυρίες. Οι σερβιέτες δεν αφορούν τους άνδρες, οι βαφές μαλλιών δεν αφορούν τους άνδρες. Εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω τα θέματα αυτά, το αντιλαμβάνεστε. Δεν μπορώ να παρουσιάσω βαφές μαλλιών. Άρα προφανώς θα υπάρχει μία γυναικεία παρουσία που θα αναλάβει κυρίως το κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι έδωσε απαντήσεις».

Σύμφωνα με όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, η Ελένη Βουλγαράκη, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Περρής είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «Πρωινό» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνάντηση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στελέχη του ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν πολλά και το ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας.

Στη συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με υψηλόβαθμος στέλεχος του ΣΚΑΙ την περασμένη Παρασκευή, της προτάθηκε η μετακίνηση του #PrwinoMas στη ζώνη 12:00 – 14:00, με το σκεπτικό ότι αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα για την εκπομπή. Έτσι, η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση και η εκπομπή τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αλλάξει ώρα.

Η Φαίη Σκορδά θα μας καλησπερίζει στις 12.00 και η εκπομπή θα διαρκεί μέχρι τις 14.00 με ό,τι αλλαγές συνεπάγεται από εκεί και πέρα, ακόμα και στον τίτλο της εκπομπής. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες αλλαγές θα υπάρξουν εκτός από το περιεχόμενο και στους συνεργάτες της εκπομπής.

Το φλερτ του ANT1 με την Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως είναι κοντά στο να έχει αίσια κατάληξη, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται λίγα ακόμη βήματα πριν υπογράψει με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών όχι απλά επιβεβαιώνεται αλλά βρίσκεται ένα στάδιο παρακάτω αφού, όπως όλα δείχνουν, η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στον ANT1 από την την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η πρόταση του καναλιού είναι για να αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι με το οποίο φαίνεται να είναι θετική η παρουσιάστρια. Όσον αφορά το OPEN, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, αναμένεται αντιπρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς δεν θέλουν να την αφήσουν να φύγει, παρά την αλλαγή στις παραγωγές ψυχαγωγίας του καναλιού.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων