H Μέγκι Ντρίο έκραξε την Ραμόνα Βλαντή, Αφροδίτη Γραμμέλη, Έλενα Χριστοπούλου & Φαίη Σκορδά - Οι απαντήσεις τους

Μαλλιά Κουβάρια: Πληρωμένη απέντηση πήρε από όλες τις κυρίες η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο φινάλε της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Δευτέρας 12/6 για να παρακολουθήσει τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μεταξύ άλλων αποκάλυψε σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε ξανά καλεσμένη, ενώ αναφέρθηκε και στην Ραμόνα Βλαντή, όταν ο δημοσιογράφος μπερδεύτηκε και την αποκάλεσε Ραμόνα.

«Αυτό παίξτε το αν θέλετε. Με μπερδέψατε με την Ραμόνα Βλαντή που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη μου, πάμε παρακάτω λοιπόν», είπε η Μέγκι Ντρίο, εμφανώς εκνευρισμένη. 

«Υπάρχει εκπομπή που δεν θα πήγαινα καλεσμένη γιατί έχω δώσει συνέντευξη και μετά με σχολίασαν άσχημα με τον χειρότερο τρόπο. Αυτή η εκπομπή είναι της Φαίης Σκορδά. Δεν γίνεται να μου παίρνουν συνέντευξη και η Έλενα Χριστοπούλου να λέει “τι μας νοιάζει η δήλωσή της”. Ας μη μου πάρουν δήλωση, αν δεν τους νοιάζει», αποκάλυψε στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο. 

Την απάντησή της στα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο έδωσε σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το #PrwinomAS. Η Μέγκι, βέβαια, ανέφερε το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου, την οποία προφανώς μπέρδεψε με την Αφροδίτη.

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα για τη Μέγκι; Εγώ Μέγκι μου, αγάπη μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Εγώ το έχω πει κι έχω πει και χειρότερα».

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Της είπε ότι είναι πιο μεγάλη, τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, εμείς που είμαστε πιο μεγάλες από σένα Μέγκι μου, τι πειράζει; Τα σχόλια υπάρχουν, εμείς σε περιμένουμε στην εκπομπή».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: «Εγώ δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει. Αυτά που έχω πει θα μείνουν εκεί. Και η υποκουλτούρα θα μείνει εκεί και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Και είμαι και 30 χρόνια μεγαλύτερή της.

Έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη. Μη μας ξανακάνει δήλωση. Εγώ προσωπικά θα ζήσω μια χαρά αν δεν μου ξαναμιλήσει η Μέγκι Ντρίο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο. Σέβομαι την άποψή της, αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω. Δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα έχω πει».

Το #MegaΚαλημέρα επικοινώνησε με την Ραμόνα Βλαντή προκειμένου να κάνει ένα σχόλιο σε όσα δήλωσε το μοντέλο, ωστόσο η απάντηση της Ραμόνας ήταν λιτή και αφοπλιστική.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά τα άτομα και με όσα είπαν. Δεν τους βλέπω», δήλωσε.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της