#MasterChefGR: Μπέη Vs. Τράκας; Ποιος κέρδισε την 3η δοκιμασία των Tελικών;

#MasterChefGR: Tο Twitter «δίκασε» την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τράκα - Σάστισε ο Γιώργος Πορφύρης με όσα είδε εκτός παιχνιδιού: «Δεν περίμενα ποτέ τέτοιες βρισιές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι φετινές δοκιμασίες του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023 ξεκίνησαν από την πανέμορφη Κρήτη με δύο απαιτητικές δοκιμασίες, από τις οποίες οι δύο φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας, συγκέντρωσαν τους πρώτους βαθμούς τους.

Οι δύο βαθμολογίες είναι σφραγισμένες και θα ανακοινωθούν την ημέρα της ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Oι δύο φιναλίστ επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef 2023 για τη συνέχεια των φετινών τελικών, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνοι. Τέσσερις από τους συνοδοιπόρους τους στο φετινό, συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και εξέλιξης του MasterChef επιστρέφουν για μια τελευταία μαγειρική δοκιμασία.

Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Λαζαρίδου, Αλέξανδρος Αντωνελάκης και Άγγελος Τσιγκάκος, «παίρνουν» και πάλι θέση στους μαγειρικούς πάγκους του MasterChef, δίπλα στη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, για να τους βοηθήσουν και να είναι οι sous-chefs τους για την ημέρα.

Μετά από τόσες ομαδικές δοκιμασίες, οι διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν πια καλά πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της ομάδας, που θα τους πλαισιώσει, ειδικά σε αυτό το κρίσιμο σημείο του διαγωνισμού, ώστε να βγει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σε αυτή τη δοκιμασία κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων, με συγκεκριμένα βασικά υλικά, τα οποία θα σερβίρουν άμεσα στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο τέλος χρόνου κάθε σταδίου.

Τα υλικά, που θα πρωταγωνιστούν σε αυτά τα τρία στάδια του μενού, θα τα επιλέξουν με κοινή απόφαση οι δύο φιναλίστ και αρχηγοί των ομάδων. Θα μπορέσουν, όμως, να συμφωνήσουν;

Στόχος όλων είναι να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ να φτάσουν στη νίκη αλλά και να ευχαριστηθούν αυτήν την τελευταία Ομαδική Δοκιμασία. Για τους βοηθούς, ωστόσο, υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο, αφού οι sous-chefs της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν από 5.000 ευρώ ο καθένας.

Ποιοι θα φύγουν κατά 5.000 ευρώ πλουσιότεροι και ποιος ή ποια θα έχει βαθμολογικό προβάδισμα, στο τέλος αυτής της δοκιμασίας;

Ο Γιώργος Πορφύρης, ο πρώτος «εισβολέας» του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής από το 1o MasterChef, ήταν κάπως… ξενερωμένος με όσα του «έσουραν» οι συμπαίκτες του όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι.

«Νιώθω λίγο αμήχανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα, είδα πολλές άσχημες εκφράσεις, πολύ ακραίες συμπεριφορές που μου φαίνονται τελείως unfair play. Ήξερα προφανώς ότι αρκετά άτομα δε με συμπαθούν… δεν περίμενα ποτέ τέτοιες εκφράσεις, βρισιές, συμπεριφορές. Αν τον χρόνο που κατανάλωσαν να με βρίζουν τον είχαν χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό, θα κέρδιζαν σίγουρα!», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαρία Μπέη είπε στον Γιώργο το πόσο της έλειψε. «Από τότε που έφυγες τα περνάω χάλια, έφυγε το άλλο μου μισό!», του είπε. «Γιατί περνάγαμε ποτέ καλά», της απάντησε γελώντας. «Όταν θα βγεις θα καταλάβεις», είπε στην Μπέη όλο νόημα.

«Προκάλεσα τόσο πολύ με τη συμπεριφορά μου;», πρόσθεσε στην κάμερα για τα όσα άκουσε από τους συμπαίκτες του. «Με τον Μότο έπεσα από τα σύννεφα που έβγαζε τόση κακία. Δεν το πίστευα ότι ένα παιδί μπορεί τόσο πολύ να μιλήσει άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει… Και για την Πωλίνα, καλά τη Στέλλα, τον Άγγελο… ο Θοδωρής γιατί με έκραζε;», είπε γελώντας ο Πορφύρης στο MasterChef.

Με γενική βαθμολογία 9 στα 10, η Μαρία και η ομάδα της, που αποτελούνταν από τον Άγγελο και τον Πορφύρη κέρδισε τη δοκιμασία και μαζί, 5.000 ευρώ ο καθένας.

Η Μαρία συγκινήθηκε και ευχαρίστησε την ομάδα της, ενώ ο Νίκος Τράκας, ακάθεκτος, συνεχίζει να στοχεύει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου του ΜasterChef και του μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Backstage δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την 3η δοκιμασία του μεγάλου τελικού

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Τράκας στην κάμερα αλλά και το αλαζονικό ύφος που έβγαλε, εξόργισε τους τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής, με το twitter να παίρνει «φωτιά»...

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Κατά πόσο τις 100% πιστεύετε έχει πτώση η τηλεθέαση των τελικών στο <a href="https://twitter.com/hashtag/MasterChefGR?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MasterChefGR</a> λόγο του «δύσπεπτου» Τράκα ??? <a href="https://t.co/GSko0Ffep6">pic.twitter.com/GSko0Ffep6</a></p>&mdash; Elena Karousou (@elenakarousou) <a href="https://twitter.com/elenakarousou/status/1666161241277046786?ref_src=twsrc%5Etfw">June 6, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»