#J2US: To ζευγάρι που αποχώρησε, ο Πέτρος Ιακωβίδης και το συγκινητικό αφιέρωμα στο Γιάννη Φλωρινιώτη

Ανατροπή στο παρά πέντε, στο #J2US, καθώς αν και όπως είχε ανακοινωθεί δύο ζευγάρια θα βρισκόντουσαν στην έξοδο, τελικά λόγω ισοψηφίας ένα μόνο αποχώρησε. Ποιο ήταν αυτό και ποια επτά ζευγάρια συνεχίζουν στο μουσικό σόου στο δρόμο για τον ημιτελικό;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Φουλ της μουσικής και χθες 10/6 στο J2US με το Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τα οκτώ διαγωνιζόμενα ζευγάρια, τους αγαπημένους του κριτές και τον καλεσμένο της βραδιάς, τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεσηκώνει με τις μεγάλες του επιτυχίες

Την παράσταση χθες πάντως έκλεψε η Ηρώ, η οποία μέσα από ένα πάντρεμα τραγουδιών, ελληνικών ξένων, παρουσίασε ένα medley που σχολιάστηκε κατά κόρον στο twitter.

Στα highlights της βραδιάς ήταν και το συγκινητικό αφιέρωμα στο Γιάννη Φλωρινιώτη με τον Κοκλώνη ν’ αποκαλύπτει ότι υπήρξε γείτονας με τη μεγάλη φίρμα του ελληνικού τραγουδιού καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Τρία εννιάρια και ένα δεκάρι απέσπασαν χθες η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος με το «Μπαμ και κάτω». Η Βίκυ Σταυροπούλου τους χαρακτήρισε πολύ χαριτωμένους, η Βανδή βρήκε τη διαγωνιζόμενη λίγο φωνακλού, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής εντόπισε παραφωνία.

«Παραδόθηκα σε σένα» τραγούδησαν στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου, παίρνοντας τέσσερα εννιάρια.

«Μας κακόμαθες πολύ, στο κουπλέ υπήρχε μία αστοχία, στο ρεφρέν ήσουν καλός» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής με τον Κοψιδά να δικαιολογείται λέγοντας πως αυτά τα κομμάτι είναι κόντρα στα δικά του ακούσματα.

Επόμενο ζευγάρι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη που είπαν το «Γεια σου» των Πέτρου Ιακωβίδη και Josephine και πήραν φουλ του εννιά. «Ο Άρης είναι από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη εξέλιξη. Στο συγκεκριμένο τραγούδι μου φάνηκε αμήχανος στην αρχή» σχολίασε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα ανέβηκαν στη σκηνή ακολούθως σαρώνοντας τα δεκάρια ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ. Το «Όνειρο απατηλό» συγκίνησε κοινό και επιτροπή. «Η διφωνία ήταν μαγική, σε ταξίδευε. Στη διφωνία το τραγούδι απογειώθηκε, ενθουσιάστηκα, είστε μαγικοί» είπε ο Σταμάτης Φασουλής με τη Γαρμπή ν’ αποκαλύπτει ότι πήγε να βάλει τα κλάματα παρακολουθώντας το act τους.

Εξαιρετικά τα πήγαν χθες και η Ναταλία Αργυράκη με το Γιώργο Βογιατζάκης που ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Θα κάνω ότι μου αρέσει», παίρνοντας τέσσερα δεκάρια. Ο Σταμάτης Φασουλής βρήκε αποστομωτική τη διαγωνιζόμενη, ενώ η Γαρμπή πρόσθεσε ότι η Αργυράκη ποτέ δεν τραγουδά διεκπεραιωτικά.

Φουλ του δέκα και για το Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη. Τα «Δακτυλικά αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη ενθουσίασαν τους κριτές με τη Σταυροπούλου να βρίσκει το διαγωνιζόμενο εξαιρετικό και το Σταμάτη Φασουλή να τον βρίσκει πολύ καλό με στέρεη φωνή.

Τέλος εντυπωσιακές και σέξι βρήκαν τη Λουίζα Πυριόχου και την Καλομοίρα οι κριτές, δίνοντας τους τρία εννιάρια και ένα δεκάρι. Μάλιστα η Γαρμπή που έβαλε το 10 σχολίασε ότι ήταν χάρμα οφθαλμών. Η Βανδή από την άλλη βρήκε το act λίγο ξεκούρδιστο όπως είπε.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες 10/6 από το Just the Two of Us

Ο Παντελής Τουτουνtζής και η Κατερίνα Στανίση αποχώρησαν τελικά χθες 10/6 από το Just, έχοντας λάβει τέσσερα εννιάρια για την εμφάνισή τους στο «Καμπριολέ» του Γιώργου Βασιλείου.

Μάλιστα κρατώντας τη σημαία του Pride κατά τη διάρκεια του act ο διαγωνιζόμενος και γνωστός make up artist έστειλε και το δικό του μήνυμα με αφορμή την Ημέρα της Υπερηφάνειας για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Κατά τη Γαρμπή το τραγούδι δεν τον ευνόησε πολύ, ενώ κατά τη Βανδή η διάθεση του Τουτουντζή ήταν για 1.000.

Ωστόσο, χθες ο παρουσιαστής λίγο πριν το φινάλε άφησε με το στόμα ανοιχτό κοινό και τηλεθεατές, καθώς τα δύο ζευγάρια προς αποχώρηση έγιναν τελικά ένα. Επιπλέον όπως αποκάλυψε από το επόμενο live οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάζουν δύο τραγούδια.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»