Άβα Γαλανοπούλου: «Νοσηλεύτηκα, κατέρρευσα. Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου την ιστορία αυτή που με τσάκισε»

Άβα Γαλανοπούλου μιλάει για τότε που έπεσε θύμα υπεξαίρεσης από πρώην της - Γιατί δεν έγινε ο τέταρτος κύκλος του Πενήντα - Πενήντα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άβα Γαλανοπούλου στην εκπομπή #ToPrwino και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Άβα Γαλανοπούλου αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε όλη της την περιουσία εξαιτίας του πρώην συντρόφου της που την εξαπάτησε λέγοντας πως πλέον, έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της.

«Προσπαθώ να την αφήσω πίσω αυτή την περιπέτεια. Μην ακούτε και διαβάζετε τι λέγεται και τι γράφετε. Υπάρχουν ακόμα κάποια πραγματάκια. Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει. Μη σταθούμε σε αυτό. Αυτή η ιστορία με τσάκισε. Προσπαθώ να το ξεπεράσω. Μίλησα γι’ αυτό τον Απρίλιο του 2015, είχε ξεκινήσει από το 2013 αυτή η ιστορία. Το θυμάμαι ότι μίλησα το 2015 γιατί αμέσως μετά νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσα… Με την υγεία μου τώρα είμαι καλά, και ψυχολογικά είμαι καλά. 

«Δε μπορώ να πω ότι κάνουν ουρές για να μου προτείνουν δουλειές. Δε ξέρω γιατί δεν έχω προτάσεις. Ίσως λόγω αυτής της περιπέτειας θεώρησαν ότι έχω αποσυρθεί. Είμαι διαθέσιμη και πρόθυμη να γυρίσω. Θέλω να κάνω θέατρο. Έχω κάνει τηλεόραση στις καλές της εποχές… Μου λένε ότι τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ, έχω να κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση…» εξομολογήθηκε η Άβα Γαλανοπούλου.

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη περιγράφοντας τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία τους στο 50-50%.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχω μιλήσει. Με στεναχώρησε αφάνταστα όλη αυτή η ιστορία με όλα αυτά που ακούστηκαν για τους πάντες. Από όπου και να το δεις είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Πάρα πολύ άγριο. Έχουν συμβεί, δεν έχουν συμβεί, όπως και να το δεις, είναι κάτι που σου φέρνει μαυρίλα. Αυτό που έχω να πω για τον Πέτρο είναι, ότι όπως τον γνώρισα εγώ σε αυτό το σήριαλ, ήταν πάντοτε διαβασμένος, στην ώρα του, με πολλά κιλά ταλέντο.

Δεν έχω βρεθεί με τον Πέτρο στο θέατρο, παρά μόνο σε αυτό το σήριαλ. Μπορεί να είχε λίγα νεύρα παραπάνω αλλά στα γυρίσματα γενικά υπάρχουν νεύρα… Δεν είχα ιδέα για τίποτα από αυτά που έχουν ακουστεί. Ξαναλέω, μιλάω ούσα μια ηθοποιός που έχω βρεθεί μαζί τους σε γύρισμα με 40 ανθρώπους στο σετ… Είναι πολύ στενάχωρα όλα αυτά. Δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί. Κανείς δε μπορεί να ξέρει πέρα από τις δυο πλευρές…» είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με το πως είναι αυτή τη περίοδο στην προσωπική της ζωή, η Άβα Γαλανοπούλου είπε,  «Προς το παρόν δε μου είναι καθόλου εύκολο να ερωτευτώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο μετά από αυτό που μου συνέβη… Φοβάμαι ότι δεν είμαι ακόμα ανοιχτή στο να γνωρίσω έναν νέο άνθρωπο».

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια