Ο Damiano David αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τον χωρισμό του μετά το βίντεο στο οποίο φιλάει άγνωστη

Giorgia Soleri για Damiano David: «Η σχέση μας δεν ήταν μονογαμική, θα ανακοινώναμε σήμερα τον χωρισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Damiano David των Maneskin και η επί χρόνια σύντροφός του, Giorgia Soleri, δεν είναι πια ζευγάρι!

giorgiasoleri__341162152_748452776721565_241696347291875599_n

Τα τελευταία 24ωρα είχε γίνει viral στο Τik Tok ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Ιταλός καλλιτέχνης να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με μια άγνωστη σε κλαμπ, με συνέπεια να αναγκαστεί να επιβεβαιώσει ο ίδιος τον χωρισμό του από την Ιταλίδα καλλονή.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η κοπέλα που εμφανίζεται μαζί του στο βίντεο είναι η Martina Taglienti και είναι 22 ετών. Είναι μοντέλο και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το συγκρότημα, αφού είναι κολλητή με τη Victoria De Angelis και τον Thomas Rays.

Μετά τη κυκλοφορία του εν λόγω video, ο Damiano μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, ζητά συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του για τον τρόπο με τον οποίο έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, παραδέχεται πως δεν της φέρθηκε σωστά, μετανιώνει γι’ αυτό που έκανε και ζητά από τα Μέσα να σεβαστούν την ανακοίνωση αυτής της στιγμής.

Στην ανακοίνωσή του ωστόσο ο Damiano David ξεκαθαρίσει ότι ο χωρισμός του με την Georgia Soleri είχε συμβεί λίγες ημέρες πριν το συμβάν στο κλάμπ.

«Λυπάμαι πολύ που κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο. Δεν ήθελα να χειριστώ έτσι την κατάσταση. Ήταν λάθος μου. Δεν υπήρξαν προδοσίες κανενός είδους. Ελπίζω αυτό που συνέβη να μην επηρεάσει την εικόνα της Giorgia Soleri. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα αυτής της στιγμής», γράφει.

damiano

Λίγες ώρες μετά, η Giorgia Soleri έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ μονογαμική.

«Θεωρώ ότι το να μπορεί κανείς να ζει τη σεξουαλικότητά του ελεύθερα, συναινετικά και ολοκληρωμένα είναι όμορφο και εποικοδομητικό για τον εαυτό του και για όλους τους ανθρώπους που, με διαφορετικούς τρόπους, σχετίζονται μαζί μας. Δεν θεωρώ την αποκλειστικότητα αξία (αντίθετα, είναι η συμμετοχικότητα), γι’ αυτό και η σχέση μεταξύ του Damiano και εμού ήταν, με αμοιβαία συμφωνία και εντελώς συναινετικά, μη μονογαμική.

Aντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι περίπλοκο να το καταλάβουν, αλλά το γεγονός ότι υπήρχε οποιουδήποτε είδους αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους δεν είναι ο πυρήνας του προβλήματος. Δεν ήταν πριν, για κανέναν από τους δυο μας, και δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι τώρα», έγραψε αρχικά η Giorgia Soleri.

350132820_279179881251649_661913-869x1536

Untitled

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση