Η κόρη του Bruce Willis μιλά για την καθημερινότητά του με την άνοια: «Ακόμα θυμάται ποια είμαι»

Φως στην καθημερινότητα του Bruce Willis, ο οποίος έχει διαγνωστεί με άνοια, έριξε η κόρη του Tallulah Willis μιλώντας στη #Vogue για το πώς ζει ο 68χρονος ηθοποιός με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως είπε στη Vogue η 29χρονη Tallulah, ο Bruce Willis περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή σύζυγό του, την 44χρονη Emma Heming, η οποία έχει, επίσης, μίλησε για το πώς είναι να ζεις με κάποιον άνθρωπο που πάσχει από άνοια.

Σύμφωνα με την κόρη του Αμερικανού ηθοποιού η άνοια από την οποία πάσχει δεν τον έχει επηρεάσει ως προς την κινητικότητά του. Τις περισσοτερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του» είπε η Tallulah Willis

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Patsy Cline μέχρι τη Νina Simone» συνέχισε στην περιγραφή της καθημερινότητας του Bruce Willis.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη διάγνωσή του με άνοια, η κόρη του Bruce Willis είπε στη #Vogue ότι ακόμα την αναγνωρίζει με την ίδια, ωστόσο, να τραβάει φωτογραφίες και να σώζει τα φωνητικά του μηνύματα «για την ημέρα που δεν είναι εδώ για να μου θυμίζει τον εαυτό του».

«Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Bruce: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» κατέληξε η κόρη του Bruce Willis .

Η μετωποκροταφική άνοια 

Η αρχική διάγνωση για τον Bruce Willis ήταν η αφασία εξαιτίας της οποίας είχε ανακοινωθεί ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Νεώτερες εξετάσεις έδειξαν, όμως, ότι ο Αμερικανός ηθοποίος υποφέρει από μετωποκροταφική άνοια (FTD, ασθένεια, η οποία, σύμφωνα με την #DailyMail, επηρεάζει την ομιλία και την επικοινωνία του με τους γύρω του.

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό.

Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»