Η Kim Cattrall επιστρέφει ως Samantha Jones στο #AndJustLikeThat και κάνει την έκπληξη

Η Kim Cattrall θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τον εμβληματικό ρόλο της Samantha Jones στο φινάλε της 2ης σεζόν του #AndJustLikeThat - Ο παγκόσμιος superstar της μουσικής Sam Smith δημοσίευσε μια κλεφτή φωτογραφία από τα γυρίσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το #Variety, η ηθοποιός γύρισε τη σκηνή της χωρίς να μιλήσει ή να δει το υπόλοιπο καστ. Η Κατράλ είχε μιλήσει για ένταση μεταξύ της ίδιας και της Sarah Jessica Parker και δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη σεζόν της νέας σειράς.

Στην πρώτη σεζόν του #AndJustLikeThat, στην οποία συμμετείχαν η SJP και οι άλλες δυο πρωταγωνίστριες, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, ο χαρακτήρας της Kim Cattrall σύμφωνα με το σενάριο είχε μετακομίσει στο Λονδίνο. Στη μια και μοναδική σκηνή που έχει γυρίσει θα τη δούμε να έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με την Sarah Jessica Parker.

nZ4Nv6Nc5DX3RasLEgN9fA-1200-80

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το ντύσιμο της Kim Cattrall επιμελήθηκε η σχεδιάστρια του #Sexandthe City, guru της μόδας, Patricia Field, η οποία δεν συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του #AndJustLikeThat καθώς είχε συμβόλαιο με τη σειρά του #Netflix #EmilyinParis.

Η Patricia Field μιλώντας στον #Guardian είχε πει πως είχε στεναχωρηθεί που η Κim δεν συμμετείχε στη σειρά αλλά πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει ότι «αυτό ήταν προσωπικό της θέμα».

2007_02

Αρνήθηκε να γυρίσει τρίτη ταινία

Μετά από έξι σεζόν της επιτυχημένης σειράς του #HBO και δύο ταινίες μεγάλου μήκους, η Kim Cattrall αρνήθηκε να συμμετέχει σε μια τρίτη ταινία, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

«Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε είναι πια αρκετά. Επίσης δεν ήθελα να συμβιβάσω αυτό που σήμαινε για μένα η σειρά. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχω στην επανεκκίνηση της σειράς. Ξεκαθάρισα τα συναισθήματά μου μετά την πιθανή τρίτη ταινία, οπότε το έμαθα όπως όλοι οι άλλοι - στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Πρόσθεσε δε, ότι μετά τη δεύτερη ταινία του #SexandtheCity, μέσα της η υπόθεση και ο ρόλος είχαν τελειώσει.

09gt0tvw5jfsj5st

Το 2017, μίλησε επίσης για τετατεμένη σχέση μεταξύ της ίδιας και της Sarah Jessica Parker. «Νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική», είχε πει στον Piers Morgan. «Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά της». Την επόμενη χρονιά, η SJP δήλωσε ότι ήταν «συντετριμμένη» από τα σχόλιά της.

Όταν ανακοινώθηκε το spin-off, η Sarah Jessica Parker είπε για την απουσία της Kim Cattrall: «Δεν της ζητήσαμε να συμμετάσχει σε αυτό, επειδή κατέστησε σαφές ότι δεν ήταν κάτι που ήθελε να ακολουθήσει, και δεν αισθανόμασταν πλέον άνετα με εμάς, και έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό».

Το #AndJustLikeThat έγινε μεγάλη επιτυχία στο #HBOMax όταν έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021. Παρόλο που οι κριτικές ήταν ανάμικτες, η πρεμιέρα της σειράς σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στη νέα σεζόν επιστρέφει επίσης ο John Corbett για να υποδυθεί τον Aidan Shaw ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Sara Ramirez, and Karen Pittman

GettyImages-1203874936-1580793754-600x900

Στις επιστροφές και η Candice Bergen η οποία είχε υποδυθεί την αρχισυντάκτρια της Carrie Bradshaw στη #Vogue.

wenn35832529-1546844975-626x900

Ο παγκόσμιος superstar της μουσικής Sam Smith δημοσίευσε μια κλεφτή φωτογραφία του στο Instagram στα γυρίσματα του #AndJustLikeThat… στη Νέα Υόρκη

.

Η 2η σεζόν του #AndJustLikeThat κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στο #HBOMax στις 22 Ιουνίου.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!