H Αλεξία Μουστάκα για τα 16 χρόνια από την απώλεια των γονιών της, Σωτήρη και Μαρίας Μπονέλου

Η Αλεξία Μουστάκα έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα της: «Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σαν να ζει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κόρη των αείμνηστων Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου μίλησε στην εκπομπή #Ελένη κι αρχικά, δήλωσε για την απώλεια του πατέρα της: «Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ημέρα που να μην έχω καλέσει στο μυαλό μου τον πατέρα μου αυτά τα 16 χρόνια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλά γίνεται πιο γλυκός».

«Το καλοκαίρι που αρρώστησε, όταν γυρνούσα σπίτι μετά τις πρόβες έβαζα τα κλάματα στο κρεβάτι μου. Δεν μου μιλούσε για την αρρώστιά του, με κράτησε πολύ απ' έξω, γιατί νόμιζε ότι μου κάνει καλό, ενώ δεν μου έκανε. Μετά από τρεις μήνες από τον θάνατο του πατέρα μου, έφυγε και η μητέρα μου, δεν άντεξε την απουσία του. Η μητέρα μου δεν καταλάβαινε πολλά λόγω της ασθένειάς της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τις ταινίες του πατέρα της, οι οποίες παίζονται μέχρι σήμερα. «Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα, να βλέπω τον πατέρα μου στις ελληνικές ταινίες. Έχουν υπάρξει άπειρες στιγμές που λέω στον πατέρα μου να ήσουν εδώ. Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σαν να ζει. Είχα περισσότερη αδυναμία στη μητέρα μου, με τον πατέρα μου ήρθαμε κοντά τα τελευταία χρόνια», εξηγεί.

«Όση περηφάνεια κι αν αισθανόμουν για τον πατέρα μου, δεν έλεγα ποτέ ότι ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας. Όταν ασχολήθηκα με την υποκριτική, του άρεσε, δεν έφερε καμία αντίρρηση», προσθέτει.

Οι συμβουλές που της έδωσαν πριν φύγουν ήταν: «Ο πατέρας μου πάντα έλεγε να είμαι αληθινή και στη σκηνή και στη ζωή μου. Από τη μαμά μου κρατάω την πολλή αγάπη, είχαμε πολλή όμορφη σχέση. Δεν είμαι σίγουρη αν αναγνωρίστηκε η αξία του πάτερα μου στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου ήταν τεράστιο ταλέντο και θα μπορούσε να κάνει και καριέρα στο εξωτερικό».

<iframe src="https://www.megatv.com/embed/?p=20201076090" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen scrolling="no" width="560" height="315"></iframe>

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»