#SurvivorGR: Στον τάκο η μισή Μπλε ομάδα - Κοκορομαχίες, συμφέροντα και καπρίτσια Μπάρτζη - Μαρτίκα

#SurvivorGR: Το σχέδιο εξόντωσης που βλέπει ο Νίκος, τα… πυρά της Μαριαλένας στη Σταυρούλα, η «άτυπη  μονομαχία», η «κούφια» ψήφος και η μάχη για τη 2η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star οδήγησε στον τάκο την μισή ομάδα των Μπλε μετά και τη 2η ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης - εκτός από τον 45χρονο φαρμακοποιό, ο οποίος αν παραμείνει θα πάρει από τον Γιώργο Λιανό δώρο τη φανέλα του Μαίκλ Τζόρνταν με το νούμερο «23» αφού θα έχει... επιζήσει από τη διαδικασία 23 φορές - είναι και οι Νίκος Μπάρτζης, Ρία Κολοβού και από «κούφια» ψήφο ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) ξεκίνησε με τους Ασημακόπουλο και Μπάρτζη να συζητούν για την ψηφοφορία που έφερε στον τάκο για 11η φορά φέτος τον Σπύρο Μαρτίκα, με τους δύο να συμφωνούν πως ο 45χρονος φαρμακοποιός είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της Μπλε ομάδας και φουλ χειριστικός και σωστά βρίσκεται στον τάκο.

Την ίδια ώρα ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να τσακωθεί με τη Ρία Κολοβού όταν αναφέρθηκε σε «δορυφόρους» μιας ιδιωτικής συζήτησης.

Την... επίθεση του προς τον Σπύρο Μαρτίκα συνέχισε και την επόμενη ημέρα ο Νίκος Μπάρτζης τονίζοντας πως ο συμπαίκτη του τον θέλει στην απομόνωση και πως προσπάθησε στη ψηφοφορία να κατευθύνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να υπάρξει ισοψηφία. Με τον Μπάρτζη συμφώνησε και η Στέλλα Ανδρεάδου χαρακτηρίζοντας και αυτή τον Σπύρο χειριστικό, ότι «μαγειρεύει» τις ψήφους και έχει πάρει με το μέρος του τη Σταυρούλα και τον Ηλία.

Την ώρα που η κόντρα Μπάρτζη-Μαρτίκα όλο και φούντωνε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έριχνε τα... πυρά της στην Σταυρούλα Χρυσαειδή, για τα καρφιά που έριξε η δεύτερη λέγοντας στην αντίπαλη ομάδα «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε».

«Λίγο πριν φύγουμε για το συμβούλιο, έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν όλοι στην καλύβα και Μπλε και Κόκκινοι κι αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να πάνε στο συμβούλιο γιατί περάσαμε μία δύσκολη μέρα κι αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και μπήκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά σε ένωση έγινε αυτή η ωραία συζητησούλα και πείραζε ο ένας τον άλλον. Πετάγεται η Σταυρούλα και λέει «μια χαρά δεν ήσασταν από εκεί; Τώρα εδώ ήρθατε να τα πείτε;» Το προσπερνώ. Πάμε για το δεύτερο και συνεχίζει ότι «ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάζει τον κ…ο του», επειδή συνέχιζαν να μιλούν τα παιδιά. Το προσπερνώ» είπε αρχικά η Μαριαλένα για την Σταυρούλα στο Survivor.

«Πάμε στο τρίτο. Είπε «τι ωραία που ήταν όταν δεν μιλούσατε και χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα». Κοιτάω τον Σάκη και λέω δεν μπορεί να το είπε. Δεν γίνεται… Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Αν την ενοχλούσε, μπορούσε να πει παιδιά είμαι κουρασμένη. Για εμένα δείχνει κακία κι ευχαριστιέται με την στενοχώρια του αλλουνού. Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετά σποντίτσες» πρόσθεσε στο Survivor για τα λεγόμενα της Σταυρούλας.

Ο Νίκος Μπάρτζης που βλέπει σχέδιο εξόντωσης του από τον Μαρτίκα, συνέχισε τις βολές του κατά του πρώην φίλου του και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για την 2η ασυλία ανέβασε την ένταση στην κόντρα τους.

«Βγαίνοντας χθες από το συμβούλιο ο Σπύρος έπιασε ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Στρατηγικά μπορούν να βγάλουν εμένα υποψήφιο» είπε ο αγρότης της Μπλε ομάδας, με τον φαρμακοποιό να βγαίνει στην αντεπίθεση.

«Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι, ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό. Όπως έκανε με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι ο Βασάλος είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα. Παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε την συζήτησή μου με την Ρία για να μας εκθέσει. Είχα πει στον Ασημακόπουλο πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει και το έκανε σήμερα. Του είπα πρόσεχε τον Μπάρτζη θα σε εκθέσει. Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, θα τον εκθέσει. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος γιατί είσαι αγαπητός. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα το παίζεις θύμα» απάντησε ο Μαρτίκας.

«Παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ξέρουν ποιος είσαι και πως προσπαθείς να προχωρήσεις στο Survivor» κατέληξε ο Μπάρτζης, ο οποίος έκανε πρόταση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να βγουν στον τάκο οι δύο τους να δοκιμάσει την επικοινωνία με τον κόσμο, κάτι σαν άτυπη μονομαχία, ενώ το όνομα της στην κάλπη ζήτησε να δει και η Ρία Κολοβού.

Η διάθεση των Μπλε για «ξεσκαρτάρισμα», όπως είχε πει ο Μπάρτζης μετά την ήττα της ομάδας του στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας φάνηκε ξανά στο στίβο μάχης. Οι Κόκκινοι δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σκέλος με 8-3 με τον Μάρτίκα να χάνει αυτή τη φορά από τον Τάκη στο el clasico του Άγιου Δομίνικου και τους Μάριο, Μπόγδανο και Ασημακόπουλο να είναι οι τρεις που κατάφεραν να πάρουν από μια νίκη για την ομάδα τους.

Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σκέλος με τους Κόκκινους να προηγούνται με 6-0 πριν ο Μάριος κάνει σεφτέ για τους Μπλε, ο Σπύρος πάρει τη 2η νίκη για την ομάδα του και η Στέλλα μειώσει σε 6-3.

Το τελικό 8-3 όπως και στο πρώτο σκέλος το έγραψε η Μελίνα Μεταξά, η οποία έγραψε συνολικά 4 νίκες στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία.

Ο Κόρο πειράχτηκε με όσα έλεγαν οι αντίπαλοι την ώρα του αγώνα

Τάκης: «Αντικείμενο εκμετάλλευσης του Μπάρτζη ο Γιώργος» – Ο Νίκος να ζητήσει να τον ψηφίσουν

Το αποτέλεσμα στα δυο σκέλη του αγώνα σχολιάστηκε και στο Συμβούλιο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να το χαρακτηρίζει «περίεργο», όμως ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι το ματς ήταν στημένο.

Οι Κόκκινοι σχολίασαν την κατάσταση που επικρατεί στους Μπλε, με τον Σάκη να μην μπορεί να κατανοήσει πως είναι δυνατόν κάποιο να εύχονται να χάσουν για να φύγουν συμπαίκτες τους και απόρησε τι άλλαξε και ενώ όλοι μαζί διασκέδαζαν στο Λονδίνο το μεγάλο έπαθλο που κατέκτησαν ξαφνικά έχουν βγει τα... μαχαίρια.

Την ώρα της κάλπης η Ρία Κολοβού με 6 ψήφους ήταν η επόμενη που ακολούθησε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα, όμως από μια ψήφο πήραν και οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η ψηφοφορία που έβγαλε τη μισή ομάδα των Μπλε στον τάκο άφησε έκπληκτους τους Κόκκινους, με τη Ρία Κολοβού να παραδέχεται πως εκείνη έριξε την «κούφια» ψήφο στον Ασημακόπουλο γιατί δεν ήθελε τον Μπάρτζη στον τάκο και δεν εκτίμησε σωστά τα... κουκιά.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του δεν άντεξε την πίεση και δάκρυσε την ώρα που απευθυνόταν στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ ζήτησε να στηρίξει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι ο μόνος με τον οποίο έχει έρθει κοντά.

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»