Η μεγάλη συναυλία προς τιμήν της στέψης του Βασιλιά Κάρολου - William: «Η μητέρα σου θα ήταν περήφανη»

Το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα, όπως η Nicole Scherzinger, η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Νick Cave, οι Take That, οι Olly Murs, η Paloma Faith, και ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αndrea Bocelli - Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte χόρεψαν στις θέσεις τους - Charles και Camilla χαιρέτησαν προηγουμένως τα πλήθη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τρεις ημέρες εορτασμού, από το Σάββατο ως και τη Δευτέρα, προβλέπονταν για τη στέψη του Καρόλου Γ’, με τη δεύτερη ημέρα να είναι αφιερωμένη σε μια μεγάλη συναυλία.

Ψες πραγματοποιήθηκε το πάρτι-συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τη μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα μάλιστα, με τη #Sun, στη συναυλία πήγαν περίπου 20.000 άτομα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Camilla, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποθεώθηκαν όταν εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν τη συναυλία προς τιμήν της στέψης του.

Ο πρίγκιπας William απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του και τα επιτεύγματα της ζωής του, «από την παθιασμένη εκστρατεία για το περιβάλλον» έως «την αλλαγή της ζωής ενός εκατομμυρίου νέων», δημιουργώντας τα Prince's Trust Awards.

«Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα» δήλωσε, ευχαριστώντας τα 20.000 άτομα που πήγαν στη συναυλία.

«Θέλω να πω λίγα λόγια για τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τόσο σημαντικό. Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, η στέψη είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη. Θα ήταν μια περήφανη μητέρα» δήλωσε.

Όσο ο William μιλούσε, κάποιοι τηλεθεατές του #BBC παρατήρησαν ότι ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά δεν φορούσε τη βέρα του και άρχισαν να κάνουν σχόλια μέσα από το Twitter.

«Μόλις παρατήρησα ότι ο πρίγκιπας William δεν φοράει βέρα», σχολίασε κάποιος.

«Γιατί ο πρίγκιπας William δεν φοράει βέρα;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, ένας άλλος σχολίασε: «Είναι πολύ συνηθισμένο για τους άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μην φορούν βέρα».

Γιατί ο William δεν φοράει βέρα

Eίναι μια κοινή απόφαση στη βασιλική οικογένεια με τον παππού του William, τον πρίγκιπα Phillip, ο οποίος δεν φορούσε ποτέ τη βέρα του.

Από την άλλη ο πρίγκιπας Harry έχει σπάσει τη βασιλική παράδοση φορώντας μία απλή πλατινένια βέρα στο αριστερό του χέρι.

To κόκκινο κοστούμι της Kate Middleton

Όλες οι εμφανίσεις της Kate Middleton είναι προσεγμένες και έχουν πάρει μια άλλη μορφή τον τελευταίο ένα χρόνο, δίνοντας μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα αλλά και στους συμβολισμούς των συνόλων που επιλέγει. Εχθές, λοιπόν, πήγε το power dressing σε άλλο επίπεδο, επιλέγοντας ένα κοστούμι του master στο tailoring Alexander McQueen σε έντονο κόκκινο χρώμα. Το wide leg παντελόνι της πριγκίπισσας Katherine συνδυάστηκε με ένα σακάκι με ασύμμετρο τελείωμα, που κουμπώνει στο πλάι, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και bold ώμους. Ένα από τα signature στοιχεία στα blazer του οίκου.

Φυσικά, το όλο look συνδυάστηκε και με ασορτί, ψηλοτάκουνες, pointy γόβες από καστόρι σε έντονο κόκκινο Gianvito Rossi, ενώ η Kate Middleton κράτησε και ένα Miu Miu matching clutch τσαντάκι. Τα κοσμήματα που επέλεξε για τη βραδιά ήταν επίσης minimal, με χρυσές αλυσίδες και λευκές πολύτιμες πέτρες από τον οίκο Van Cleef & Arpels. Αν και τα κοσμήματα ήταν μεγάλης αξίας φυσικά, ακολούθησαν την οπτική που ήθελε να δώσει ο νέος βασιλιάς στη στέψη του και δεν είχαν το κλασικό, royal attitude.

Το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα όπως η Nicole Scherzinger, η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Νick Cave, οι Take That, οι Olly Murs, η Paloma Faith, και ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αndrea Bocelli, ερμηνεύοντας το «You’ll Never Walk Alone».

Η σκηνή ήταν διαμορφωμένη όπως η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Flag), ενώ οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν επί σκηνής ήταν οι: η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That.

Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης έπαιξε μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Στο πρόγραμμα ήταν και μια κοινή παράσταση από το Βασιλικό Μπαλέτο, τη Βασιλική Όπερα, τη Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.

charles-4-large FvjblI2X0AoxcdZ nicole-5 richie-54-large nicole-54 000_33EM3G8 000_33EL9XG 000_33EL932 000_33EM2VG synayilia4 synaulia-4 (1)
charles-4-large FvjblI2X0AoxcdZ nicole-5 richie-54-large nicole-54 000_33EM3G8 000_33EL9XG 000_33EL932 000_33EM2VG synayilia4 synaulia-4 (1)

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!