Λιανός: «Σταυρούλα ο Βασάλος αναγνώρισε την καρδούλα σου» - Ο Μαρτίκας & η φανέλα του Jordan με το 23

#SurvivorGR: Η θέση δίπλα στον Βασάλο, το «ξεσκαρτάρισμα» του Μπάρτζη, οι αλλαγές ενόψει εκλογών και #Eurovision και η μάχη για την 1η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 19η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους Κόκκινους να κατακτούν την πρώτη ασυλία, τους Μπλε να βγάζουν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτικα για 11η φορά φέτος και 23η συνολικά στο ριάλιτι επιβίωσης και τις δύο ομάδες να πρέπει να πορευθούν για τη συνέχεια στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τον Στέλιο Χανταμπάκη που αποχώρησε οικειοθελώς και τον Νικόλα Αγόρου που δεν συγκέντρωσε από το τηλεοπτικό κοινό περισσότερες ψήφους από τους συνυποψήφιους τους Γιώργο Κόρομι, Τάκη Καραγκούνια και φυσικά τον... εξολοθρευτή φαρμακοποιό, ο οποίος δεν ξεχνάει ποτέ να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του.

Όμως εκτός από τον Μαρτίκα ιδιαίτερες συμπάθειες φαίνεται πως έχει και ο Κωνσταντινος Βασάλος με τις Σταυρούλα Χρυσαείδή και Μελίνα Μεταξά να συνεχίζουν να διεκδικούν το στασίδι δίπλα στον 33χρονο γυμναστή.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του η Σταυρούλα Χρυσαειδή θέλησε να… δώσει την Κύπρια συμπαίκτρια της τονίζοντας πως «ξαφνικά φεύγει ο Στέλιος και μαθαίνω ότι η Μελίνα έχει πάρει τα σκεπάσματα του Κωνσταντίνου, τα έχει πάει στη θέση του Στέλιου και έχει πάρει τα δικά της και τα έχει βάλει ανάμεσά μας. Δηλαδή, αλήθεια, γιατί; Mου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό και νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό».

«Δεν έχω λόγια! Δεν ξέρω, δεν με αφορά. Αφήστε με παιδιά κάπου να κοιμηθώ όμως. Βάλτε μου μια θεσούλα, πείτε μου «Κωνσταντίνε σήμερα θα κοιμηθείς εδώ και δίπλα σου θα υπάρχουν αυτά τα άτομα». Θα πω ένα ευχαριστώ και θα κοιμηθώ ήσυχος. Εντάξει παιδάκια; Μην τσακώνεστε, όλα καλά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με την αποχώρηση του Στέλιο δημιουργήθηκε και άλλος χώρος στην πλευρά της κόκκινης καλύβας οπότε κάποια στιγμή μου είπε ο Σάκης να αλλάξουμε τις κουβέρτες και με βοήθησε να πάμε στο πάνω διάζωμα τις δικές μου. Επειδή όμως είχαν κάνει μια συζήτηση με τον Βασάλο, ήθελαν στη μέση να περάσει ο Κωνσταντίνος και εγώ να πάω στην άκρη. Οπότε δημιουργήσαμε ένα Π αφήνοντας στην άκρη της καλύβας τον Τάκη όπως ήταν, από πάνω κοιμάται ο Σάκης με την Μαριαλένα, δίπλα βάλαμε τον Κωνσταντίνο, στην πάνω άκρη είμαι εγώ και κάτω από μένα είναι ο Κόρο. Στη μέση λοιπόν έχουμε πάρα πολύ χώρο να πηγαινο-ερχόμαστε, να αφήνουμε τα παπούτσια το βράδυ και να βάζουμε τις τσάντες μας χωρίς να ενοχλεί κανένας κανέναν», είπε με τη σειρά της η Μελίνα Μεταξά.

Οι Κόκκινοι δεν θα είχαν στο στίβο μάχης τη βοήθεια του Τάκη Καραγκούνια, λόγω του τραυματισμού του την προηγούμενη εβδομάδα που του έδωσε... ενθύμιο μερικά ράμματα, ενώ ο Γιώργος Λιανός έδωσε συγχαρητήρια σε όσους έμειναν και ιδιαίτερα στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει φανέλα με το νούμερο «23».

Πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων τις αλλαγές της τρέχουσας εβδομάδας, τόσο λόγω του διαγωνισμού της Eurovision όσο και του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει».

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ριάλιτι επιβίωσης την τρέχουσα εβδομάδα θα σταματήσει την προβολή των επεισοδίων την Τρίτη. Δηλαδή ούτε την Τετάρτη που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023 ούτε και την Πέμπτη που διαγωνίζεται η Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό της Eurvision 2023.

Στον αγώνα ο Μπόγδανός έκανε το 1-0 για τους Μπλε, όμως ο Σάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τους Κόκκινους.

Οι δυο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι και το 6-6 με τους Κόκκινους να κυνηγούν το σκορ, όμως η Μαριαλένα και η Μελίνα ήταν αυτές που χάρισαν την πρώτη νίκη με 8-7 στην ομάδα τους.

Στο δεύτερο σκέλος πάλι οι Μπλε μπήκαν καλύτερα με Μπάρτζη αυτή τη φορά, όμως πάλι ο Σάκης δεν τους επέτρεψε να ξεφύγουν.

Η Μελίνα έκανε το 2-1, ο Κόρο το 3-1, η Μαριαλένα το 4-1 και ο Βασάλος το 5-1 πριν ο Μπόγδανος τους βάλει ένα μικρό εμπόδιο προς την κατάκτηση και του δεύτερου σετ.

Μαριαλένα και Σάκης έφτασαν τη μάχη σε ματς πόιντ με τη Ρία και τον Μπόγσανο να μειώνουν σε 7-4 και τη Μαριαλένα με ακόμα μια νίκη να τελειώνει την υπόθεση ασυλία για τους Κόκκινους κάνοντας το 8-4 και το 2-0.

Μετά την ήττα των Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε κατα κάποιον τρόπο με τον Σπύρο Μαρτίκα

λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να «ξεσκαρτάρει» για να μπορέσει να διεκδικήσει τα μεγάλα έπαθλα.
Η άποψη του Μπάρτζη δεν βρήκε σύμφωνο τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος δεν πίστευε ότι ο συμπαίκτης του χάρηκε που έχασε η ομάδα τους.

Η θέση του αγρότη της Μπλε ομάδας σχολιάστηκε και στο συμβούλιο πριν οδηγηθούν στην κάλπη.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία είδηση θα ήταν να μην βγει στον τάκο ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έλαβε 5 ψήφους και για 11η φορά φέτος και 23η συνολικά στο ριάλιτι επιβίωσης θα χρειαστεί την στήριξη του κοινού για να συνεχίσει να δίνει τη μάχη του στον Άγιο Δομίνικο και γιατί όχι να φορέσει τη φανέλα με το «23» στην πλάτη που φορούσε θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, όταν αγωνιζόταν στους Σικάγο Μπουλς.

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι και παίκτης των Μπλε.

Μέγάλη ατάκα Λιανού: Σταυρούλα ο Βασάλος αναγνώρισε την καρδούλα σου

Δειτε Επισης

#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!
#Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο
#J2US: Grande ανατροπές - Xωρίς αποχώρηση, με έντονη αμηχανία και ανακάτεμα της τράπουλας
Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς #ΤοΣόιΣου μετά από 10 χρόνια