#J2us: Πρόωρη αυλαία για ζευγάρι – φαβορί - Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ & η Ειρήνη Μερκούρη είναι το νέο ζευγάρι

#J2us: O Μάκης Χριστοδολόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Χριστίνα Μαραγκόζη, αλλά και Αναστάσιος Ράμμος με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα guest stars της βραδιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία αποχώρηση και μία είσοδος-έκπληξη σημάδεψαν χθες το 10ο live του #J2us.

Εννιά ζευγάρια χθες 6/5 στη σκηνή του #2US ανέβηκαν προκαλώντας μουσικές αναταράξεις στο σαββατόβραδο. Για ένα απ’ αυτά το ταξίδι ολοκληρώθηκε, ενώ για ένα νέο μόλις ξεκίνησε.

Μουσική ταραχή όμως προκάλεσαν και οι καλεσμένοι, Μάκης Χριστοδολόπουλος, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον εγγονό του, η Καίτη Γαρμπή, η Χριστίνα Μαραγκόζη, αλλά και Αναστάσιος Ράμμος με τον Στέφανος Πιτσίνιαγκα.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την αλλαγή στη μέρα προβολής του σόου, καθώς λόγω της μετάδοσης του Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 13/5/ το Just the 2 of Us θα βγει στον αέρα εκτάκτως την Παρασκευή 12/5 στις 9 το βράδυ με άρωμα #Eurovision.

Το secret ζευγάρι

Εννιά ζευγάρια επί σκηνής ήταν προγραμματισμένο να δούμε χθες ωστόσο ο Κοκλώνης έκανε την ανατροπή και καλωσόρισε επί σκηνής το πρώτο secret ζευγάρι του σόου, το Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη.

«Καρδιά μου λιώνω» τραγούδησαν οι δυο τους εκτός διαγωνιστικού όπως είπε ο Κοκλώνης για το χθεσινό live αφήνοντας καλές εντυπώσεις αν και στην αρχή ο Παπαμιχαήλ έκανε κάποια λάθη.

«Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά” είπε αρχικά ο Γιάννης Παμαμιχαήλ και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο οπότε εντάξει. Σέβομαι όλα τα παιδιά που είναι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο» συμπλήρωσε ο νέος διαγωνιζόμενος.

Ποιοι πήραν 40άρια και ποιοι προβλημάτισαν τους κριτές

Νωρίτερα και συγκεκριμένα με το δεξί ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή του J2US στέλνοντας «Χαιρετίσματα στην εξουσία» ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση, κατακτώντας την κορυφή με τέσσερα δεκάρια.

«Θα πω τα καλύτερα! Με ενθουσιάσατε. Παντελή, ήσουν έκπληξη. Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσες να το πεις τόσο ωραία. Σωστός φωνητικά, ωραίος και κινητικά. Ό,τι είδα με ενθουσίασε! Και πόσο διαφορετικό από όσα έχεις πει. Μπράβο!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Άριστα 40 έλαβαν αμέσως μετά με την «Ιεροσυλία» και ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη.

«Άρη ήσουν πολύ καλός! Να σου δώσουμε ένα 10αρι να δούμε πώς θα πορευθείς στη συνέχεια; Ήταν μια όμορφη εμφάνιση. Το πήρες, το έκανες δικό σου με τον δικό σου τρόπο. Για έναν άντρα να το πάρει, αναρωτιόμουν πώς θα σταθείς; Τραγουδούσες ψηλά, δύσκολη η περιοχή αλλά μπράβο σου. Η καλύτερή σου φορά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Άριστα 40 έλαβαν για άλλη μια φορά και η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast ανεβάζοντας τη διάθεση των τηλεθεατών με τα «Τα Καγκέλια».

«Το κάθε τραγούδι το αντιμετωπίζεται με το συναίσθημα που του αναλογεί. Είναι ωραίο που σας είδαμε σε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα!», επεσήμανε Δέσποινα Βανδή.

Εξίσου καλά τα πήγαν και η Χριστίνα Μαραγκόζη με το Φοίβο Παπαδάκη που επίσης πήραν τέσσερα δεκάρια. Καταπληκτικούς τους βρήκε η Σταυροπούλου, ενώ ενθουσιασμένοι ήταν και οι υπόλοιπες τρεις κριτές.

Την καλύτερη κριτική από την έναρξη του σόου άκουσαν χθες και η Φελίσια Τσαλαπάτη  με τον Τριαντάφυλλο. «Ήσουν η καλύτερη που ήσουν ποτέ! Έπρεπε να πέσεις τόσο χαμηλά για να ανέβεις; Ήσουν πολύ καλή!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής με τη Γαρμπή να προσθέτει: «Είσαι εκρηκτική! Σου έβαλα το πρώτο σου 10αρι. Συγκριτικά με την προηγούμενη φορά είσαι τόσο καλή που δεν μπορούσα να μην σου βάλω 10».

Η Σοφία Παυλίδου και ο Ζερόμ Καλούτα με το «Κάνε ό,τι θες» έλαβε 32 βαθμούς με τους κριτές να βρίσκουν αστάθειες: «Σοφία, ένιωσα ότι είναι ένα τραγούδι που έχει μια λαϊκότητα που δεν μπόρεσες να την βγάλεις», ανέφερε η Βανδή, ενώ ο Φασουλής στάθηκε στο γεγονός ότι η διαγωνιζόμενη είναι πολύ ευγενική για αυτό το τραγούδι.

Κάτι παραπάνω περίμεναν στη συνέχεια οι κριτές από τη Ναταλία Αργυράκη και το Γιώργο Βογιατζάκη που τραγούδησαν το «Μυστικό» της Αναστασίας, λαμβάνοντας τέσσερα οκτάρια.

«Το τραγούδι δεν ήταν τόσο καλό, το περίμενα καλύτερο! Ακούστηκε λίγο μονότονα. Περιμένουμε να το στολίσετε με τη δική σας προσωπικότητα το τραγούδι. Μου έλειψε η προσωπικότητά σας», σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής με τη Γαρμπή να επισημαίνει ότι η Ναταλία κοιτούσε να είναι στο μέτρο και τον τόνο και έχασε το συναίσθημα.

Αστάθειες όμως βρήκε η Γαρμπή και στην εμφάνιση του Γιώργου Κοψιδά και της Στεφανίας Ρίζου με το «Απαγορεύεται να σε αγαπάω». Κατά το Φασουλή υπήρχε στονάρισμα, ενώ η Γαρμπή έκανε το εξής σχόλιο: «Είχε μερικές αστάθειες και στοναρίσματα. Μας έχεις κακομάθει Γιώργο και κάθε φορά είσαι καλύτερος και καλύτερος. Για αυτό είμαστε απαιτητικοί γιατί μπορεί!»

Θέμη Αδαμαντίδη και «Στην καρδιά» είπαν ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ, με τους κριτές να τους δίνουν 36 βαθμούς.

«Είχες συνεχώς τα μάτια σου κλειστά σαν να ήθελες να απομονωθείς! Δύσκολα γυρίσματα που…Μακάρι να σου πω καλύτερα γιατί μας έχεις δώσει ωραία πράγματα. Στην ερμηνεία η τόση απομόνωση δεν μου άρεσε. Δεν κοίταξες ούτε μια φορά την Ηρώ και τα γυρίσματα ήταν άτεχνα ενώ οι χαμηλές σου ήταν υπέροχες», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή με τη Σταυροπούλου να προσθέτει ότι αισθάνθηκε το άγχος του διαγωνιζόμενου.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες 6/5 από το J2US

Η Σοφία Παυλίδου και ο Ζερόμ Καλούτα αποχαιρέτησαν χθες το #J2US καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι έπρεπε ν’ αποχωρήσουν. Οι διαγωνιζόμενοι αφού ευχαρίστησαν την παραγωγή, δήλωσαν χαρούμενοι και ευγνώμονες που βρέθηκαν στο σόου και έζησαν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοκλώνης δεν έκρυψε την έκπληξή του με την απόφαση του κοινού, καθώς περίμενε ν’ ακούσει κι άλλα τραγούδια από τους δύο διαγωνιζόμενους. 

https://youtu.be/5zza2POrDj8

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!