Αθώος ο Γιώργος Κατσαούνης στην καταγγελία για ασέλγεια σε 16χρονη στα Φάρσαλα

Αθώος είναι ο 29χρονος Τσακατσούκας του #SurvivorGR - Σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταγγελία κακοποίησης που είχε κάνει μία 16χρονη πριν μπει στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ηυπόθεση παρενόχλησης μίας ανήλικης από έναν 29χρονο γνωστό παίκτη του ριάλιτι Survivor εκδικάστηκε σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, με το δικαστήριο να αποφασίζει την αθώωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία σε βάρος του 29χρονου από τα Φάρσαλα έγινε πριν μπει στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, όταν και μία 16χρονη είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του.

Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του 2021 η 16χρονη είχε καταγγείλει τον 29χρονο ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι στην πλατεία των Φαρσάλων, όπου ο ίδιος ξάπλωσε και την ανάγκασε να πατήσει πάνω του. Όπως σημειώνει το larissanet, ο 29χρονος στη συνέχεια ώθησε το πόδι της κοπέλας στη γενετήσια περιοχή του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η ανήλικη είπε ότι νωρίτερα της πρότεινε να του κάνει μασάζ και αυτή αρνήθηκε. Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν αντέδρασε, η κοπέλα είπε πως «είχε παγώσει», ενώ όταν την επέστρεψε στην παρέα της στην κεντρική πλατεία, είπε στα παιδιά που ήταν εκεί «είναι πολύ καλή σας τη συνιστώ».

Μάλιστα όταν την ρώτησε η πρόεδρος γιατί δεν είπαν τίποτα τα παιδιά, η κοπέλα απάντησε ότι αυτό έγινε λόγω φόβου. 

Τι είπε ο 29χρονος Γιώργος Κατσαούνης

Πάντως ο πρώην παίκτης του Survivor, υποστηρίζει ότι τίποτε από όσα κατήγγειλε η κοπέλα, δεν έγιναν εκείνο το βράδυ στα Φάρσαλα.

Όπως κατέθεσε, έκανε την προπόνησή του στην πλατεία και επειδή το κινητό του ήταν κλειστό, ζήτησε από τα παιδιά στην πλατεία να του κρατάνε χρόνο. Κατέθεσε πως με την κοπέλα γνωρίζονταν μέσω του αγοριού της και πως εκείνη την ημέρα επειδή έχει πρόβλημα στην πλάτη του λόγω της δουλειάς του, ζήτησε από την κοπέλα να του κάνει «κρακ» στην περιοχή επειδή φαίνονταν η «ελαφρύτερη» στην παρέα.

Στη συνέχεια της ζήτησε να του κάνει «κρακ» και στο λαιμό αλλά η κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να το κάνει με τα πόδια και τότε σηκώθηκε και την πήγε στην παρέα της.

Μάλιστα όπως κατέθεσε, όταν σηκώθηκε η κοπέλα τον αγκάλιασε. Σε ερώτηση της προέδρου για ποιο λόγο να προβεί στην καταγγελία η ανήλικη, ο 29χρονος απάντησε πως ίσως να το έκανε για την δημοσιότητα.

Την εκδοχή του 29χρονου επιβεβαίωσε και ένα από τα παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία εκείνο το επίμαχο βράδυ και το οποίο σήμερα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

giorgos-katsaoynis-i-anartisi-tis-aderfis-toy-meta-tin-apovoli-toy-apo-to-survivor

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»