Τράκας Vs. Μπέη: «23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι & δούλευα»

#MasterChefGR: Επική τηλεοπτική στιγμή - Πουλί κουτσούλησε τη Μαρία την ώρα της ομαδικής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην προηγούμενη Δοκιμασία Αντιγραφής, ο Στέφανος Χίλας ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από τον φετινό διαγωνισμό. H χρυσή δεκάδα του MasterChef 2023 είναι πλέον γεγονός, μετά από πολλούς μήνες γεμάτους απαιτητικές δοκιμασίες, ένταση, αδρεναλίνη και κυρίως δημιουργική μαγειρική!

Η ώρα για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας έφτασε και αυτή τη φορά η κουζίνα του MasterChef 2023 ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο ελαιώνα στην καρδιά της Λακωνίας, στο χώρο παραγωγής του ελαιόλαδου «Μολών Λαβέ», με τη Γενική Διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής, κα Αγγελική Αρβανίτη, να υποδέχεται θερμά τους διαγωνιζόμενους.

Σε μια ακόμα ομαδική δοκιμασία κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι παίκτες του MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σε αυτήν έμελλε να έχει τον πρώτο λόγο η Μαρία Μπέη.

Η γοητευτική διαγωνιζόμενη του MasterChef είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει πρώτη το χρώμα της ομάδας της καθώς και να επιλέξει τόσο τον αντίπαλο αρχηγό όσο και τους παίκτες που θα την συνοδεύσουν στη νέα αυτ΄μαγειρική αναμέτρηση. Δεν δίστασε, όμως, να ρίξει τα αιχμηρά της βέλη προς τον Νίκο Τράκα προδίδοντας μάλιστα πολλά παρασκηνιακά στοιχεία.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπέη επέλεξε τον Νίκο για αρχηγό της κόκκινης ομάδας και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να τον βάλω αρχηγό γιατί στην προηγούμενη ομαδική με τον τοίχο είχε πάρα πολύ καλά πλεονεκτήματα. Δηλαδή σε περίπτωση που κέρδιζε η ομάδα του, πήγαινε κατευθείαν τελικό όπως και πήγε. Ξενέρωσα που πέρασε έτσι κατευθείαν στον τελικό και ο λόγος είναι ότι εμείς τον κουβαλήσαμε. Εγώ, ο Άγγελος, ο Ηλίας και ο Αλέξανδρος τον κουβαλήσαμε και αυτό φάνηκε γιατί τα πρωτότυπα πιάτα ήταν πολύ χαμηλότερα σε βαθμολογία».

«Επίσης, μετά τα 10.000 ευρώ που κέρδισε, έχει ανεβάσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Με ενόχλησε και κάτι που είπε, ότι «κέρδισα τώρα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου δεν μπόρεσε να έρθει». Μου έσπασε πάρα πολύ τα νεύρα και πίσω από τις κάμερες, όταν το άκουσα αυτό, πάω και του λέω » ρε συ Τράκα, πιστεύεις ότι όλα τα πιάτα που έχεις βγάλει εδώ πέρα στον διαγωνισμό, θα μπορούσες να τα κάνεις έξω και κάποιος να τα πληρώσει;». Με ενόχλησε πάρα πολύ».

«Γενικά να πω και κάτι; Επειδή βλέπω ότι οι πιο πολύ εδώ πέρα φοβούνται να κοντραριστούν με τον Τράκα και εγώ πραγματικά εδώ μέσα δεν βλέπω κανέναν, βλέπω μόνο τον εαυτό μου, γιατί να μην κοντραριστώ μαζί του; Δεν κατάλαβα; Αν είναι να χάσουμε, θα χάσουμε. Αν είναι να κερδίσουμε, θα κερδίσουμε» συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη στην κάμερα του MasterChef.

«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόφαση της γοητευτικής διαγωνιζόμενης να τον θέσει με μιας αρχηγό της Kόκκινης ομάδας απέναντι της.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο παίκτης του MasterChef ξεσπάθωσε για την αρχηγό της Mπλε ομάδας. «Να ‘ταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Αυτήν είναι η αιτιολόγηση. Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν πως έχω φτάσει εδώ κατά τύχη. Νομίζουν ότι δεν μαγειρεύω για τα δικά τους δεδομένα και νομίζω πως, ειδικά μετά το Silver, πολλά κεφάλια σκέφτονται ότι με κουβάλησαν για να πάρω το Silver».

«Η φίλη μου, η Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών έσκυβα το κεφάλι και δούλευα! Τι να κάνεις, δεύτερη φορά που το έχασε. Πονάει» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο Νίκος Τράκας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος σχολίασε στην κάμερα του MasterChef πως «η αλήθεια είναι ΄τοι πριν τον βάλει αρχηγό, του έκανε μια συζήτηση παράξενη και ήμουν μπροστά. Είδα εκεί τον Τράκα πως άρχιζε να κοκκινίζει και του είπε ότι «στην τελευταία ομαδική σε κουβαλήσαμε και σε στείλαμε στο Silver». Πω πω, είχε τρελαθεί αυτός. Τρελάθηκε. Από ότι φαίνεται πάντως έχει ανοίξει μια κόντρα γιατί από ότι είδα και ο Τράκας είχε ψιλοσαλτάρει. Ήταν έτοιμος να μπει στις Θερμοπύλες και δεν χαρίζει.

Επική τηλεοπτική στιγμή - Πουλί κουτσούλησε τη Μαρία την ώρα της ομαδικής!

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τις δύο ομάδες να ετοιμάσουν ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας, αποτελούμενο από πέντε στάδια. Τα μενού, όμως, θα πρέπει να έχουν πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο στην αρχή και στο τέλος τους, δηλαδή στο amuse bouche και στο γλυκό.

Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες αντιλαμβάνονται ότι πια ο διαγωνισμός έχει μπει στην τελική ευθεία και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χάσει την ευκαιρία για  να διεκδικήσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι δύο ομάδες παίρνουν θέση «μάχης» και ρίχνονται με ζήλο στη μαγειρική με στόχο μόνο τη νίκη, αφού η ήττα θα οδηγήσει ένα μέλος της στην έξοδο από το διαγωνισμό.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να συνεργαστεί και να συντονιστεί καλύτερα, ώστε να καταφέρει να στεφθεί νικήτρια και να «βγει λάδι» από αυτή την απαιτητική δοκιμασία;

To trailer 67ου επεισοδίου - Παρασκευή 5.5.2023

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν