#SurvivorGR: Το φάντασμα του Χάντα & η αποχώρηση Αγόρου - Φεύγοντας αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την οικειοθελή αποχώρηση του Χανταμπάκη, ο τραυματισμός του Τάκη, η απορία του Μπάρτζη για τον Βασάλο και η «μάχη» για το έπαθλο επικοινωνίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης τους συνυποψήφιους του Σπύρο Μαρτίκα, Γιώργο Κόρομι και Τάκη Καραγκούνια, ενώ νωρίτερα οι Κόκκινοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και μετά από καιρό να απολαύσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ωστόσο το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) ήταν η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη το βράδυ της Τετάρτης λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία στην οποία και ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Σταυρούλα & Ηλίας δικαιολογούν την απόφαση του Στέλιου

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Χανταμπάκης αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο πριν από την ετυμηγορία του κοινού, ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε ότι ήταν από την αρχή έτσι και δεν άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά επειδή ψηφίστηκε, ενώ η Μελίνα Μεταξά έκανε λόγο για «λιποταξία» και «φόβο».

Αν και υπήρχαν παίκτες που δικαιολόγησαν την απόφαση του Χανταμπάκη, όπως η Σταυρούλα και ο Μπόγδανος, υπήρχαν και άλλοι που πίστεψαν πως η συμπεριφορά του άλλαξε αμέσως μόλις ψηφίστηκε παρά το γεγονός ότι είχε πει πως το είχε αποδεχτεί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος ήταν μαζί του και στο Survivor του 2017, εξέφρασε τη δυσπιστία για τα κίνητρα που είχε ο Χανταμπάκης πίσω από την απόφαση του.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που ήταν προτεινόμενος ή ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω και το πρόλαβε στο Συμβούλιο; Δεν ξέρω. Έχεις κάνει τέσσερις μήνες εδώ, έχεις βγει προτεινόμενος και ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει; Και φεύγεις 5 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλο το story», είπε ο 33χρονος γυμναστής.

Στον κόσμο του ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος δεν ασχολήθηκε τόσο με την περίπτωση Χανταμπάκη αλλά με το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν βγήκε στον τάκο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ακόμα μια φορά, με βάση τα στατιστικά και αγωνιστικά, τη γλίτωσε ο Βασάλος, μάλλον μέλι έχει, αλλά μπορεί και τα παιδιά να έχουν ψηφίσει βάση της παρέας. Με βάση την τελευταία ψηφοφορία που είχαν οι Κόκκινοι πίστευα ότι θα δω το όνομα του Βασάλου γιατί στην τελευταία ψηφοφορία είχαν δύο ψήφους. Είδα τον Σάκη πριν το συμβούλιο με τη Μαριαλένα να μιλάνε. Μήπως ο Σάκης άλλαξε την ψήφο για να τον προστατέψει; Παρόλα αυτά ας είναι μέσα το παιδί να μας βοηθάει κιόλας γιατί εμείς σαν αντίπαλη ομάδα, πήγαμε τα ταξιδάκια μας, πήραμε και τα έπαθλα, καλό είναι...», είπε μεταξύ άλλων ο αγρότης της Μπλε ομάδας για τον παίκτη της Κόκκινης.

Κόρο: «Μαριαλένα & Σάκης δεν ψηφίζονται, Τάκης & Βασάλος δεν ψηφίζονται, ψηφίζομαι εγώ»

Το θέμα Χανταμπάκη σχολιάστηκε και ενώπιων του Γιώργου Λιανού με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία είχε έρθει κοντά με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας και του είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτά της με τον Βασάλο, να γίνεται έξαλλη από κάποιες τοποθετήσεις.

«Ξεκάθαρα δεν δείλιασε ο Στέλιος, αυτά που ακούω από εκεί είναι λόγια ντροπής. Είναι ένας πραγματικά άξιος άνθρωπος και απέδειξε ότι εδώ μέσα μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δεν τον πείραξε ποτέ ότι βγήκε υποψήφιος. Ένιωσε μια ανακούφιση ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά του», είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέχασαν σε χρόνο dt την αποχώρηση Χανταμπάκη, όταν ο παρουσιαστής του Survivor του ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας με αρκετούς να μην συγκρατούν τα δάκρυα από τα μάτια τους.


Η επιθυμία να ακούσουν τους δικούς τους φάνηκε να είναι μεγαλύτερη για τους Κόκκινους, οι οποίοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο στίβο μάχης και αν δεν τους σταματούσε η Ρία θα είχαν πάρει το πρώτο σετ χωρίς να σταυρώσουν νίκη οι Μπλε, όμως και το 8-1 δεν τους χάλασε καθόλου, αν και δεν πανηγυρίστηκε όπως θα ήθελαν εξαιτίας του τραυματισμού τους Τάκη Καραγκούνια.

Ο 49χρονος μισθοφόρος στην προσπάθεια του να νικήσει τον Ηλία Μπόγδανο χτύπησε το κεφάλι του και σωριάστηκε στο έδαφος.

«Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του» περιέγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης. «Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» φώναζε ο τραυματισμένος Τάκης, τον οποίο και πλησίασε αμέσως γιατρός φορώντας του κολάρο και στη συνέχεια τον πήρε ασθενοφόρο.

Τελικά τη νίκη την έφερε ο Σάκης κόντρα στον Μπόγδανο και έκανε το 1-0 για τους Κόκκινους.

Στο 2ο σετ οι Μπλε προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και τα κατάφεραν μέχρι το 3-0.

Οι Κόκκινοι όχι μόνο ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά πέρασαν μπροστά με 6-5 με τον Κόρο να τους οδηγεί στο πρώτο ματς πόιντ.

Η Σταυρούλα καθυστέρησε τη νίκη των Κόκκινων με τη Μελίνα να τη σφραγίζει και το τελικό 8-6 να στέλνει τους «Διάσημους» στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Το έπαθλο επικοινωνίας απόλαυσε με φραπέ και πανκέικς και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό.

Στο Συμβούλιο οι νικητές περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό πως απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας, με τον παρουσιαστή να ρωτάει πρώτα τους survivors ποιον παίκτη από τους τέσσερις υποψήφιους θα ήθελαν να δουν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια οι Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Νικόλας Αγόρου και Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκαν στις υποψηφιότητες τους πριν τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Στη συνέχεια οι Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Νικόλας Αγόρου και Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκαν στις υποψηφιότητες τους πριν τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που θα έπρεπε να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος όπως είπε το περίμενε.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης  ενώ λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες δήλωσε ότι θα ήθελε νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του