#Eurovision 2023: Εκτός Τελικού η Ελλάδα στα στοιχήματα - Θρίαμβος για την Κύπρο

Οι στοιχηματικές εταιρείες έθεσαν για πρώτη φορά χθες τη συμμετοχή του Victor Vernicos εκτός της 10άδας πρόκρισης - Στην 3άδα η Κύπρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκτός Τελικού για τρίτη φορά βλέπουν την Ελλάδα στον 67ο διαγωνισμό της #Eurovision τα μέχρι στιγμής προγνωστικά. Οι στοιχηματικές εταιρείες έθεσαν για πρώτη φορά χθες τη συμμετοχή του Victor Vernicos εκτός της 10άδας πρόκρισης, μία εβδομάδα πριν από τον Β’ Ημιτελικό.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Eλλάδας έκανε το μεσημέρι της Τρίτης την πρώτη του πρόβα στη σκηνή της M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ, με τον ίδιο να δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ωστόσο, στα προγνωστικά η απόδοση της Ελλάδας δεν έδειξε να βελτιώνεται, παραμένοντας στην 9η θέση του Β’ Ημιτελικού και στην 30η για τον Μεγάλο Τελικό.

Χθες το απόγευμα, μετά το τέλος των προβών για όλες τις χώρες του Β’ Ημιτελικού, η Πολωνία και η Δανία παρουσίασαν ανοδικές τάσεις, προσπερνώντας την Ελλάδα και αφήνοντάς την εκτός πρόκρισης στην 11η θέση.

Για την συμμετοχή της Κύπρου και τον Andrew Lambrou τα πράγματα είναι σαφώς πάρα πολύ καλύτερα, έως και θριαμβευτικά, αφού μετά την πρώτη πρόβα, βρίσκεται σε σταθερά ανοδική κατεύθυνση και καταλαμβάνει σύμφωνα με τα προγνωστικά, την τρίτη θέση και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό!

esc-1

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη

Μια ανάσα πριν τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού και η Loreen, πραγματοποίησε ήδη τη δεύτερη πρόβα της.

Αφού λύθηκε το τεχνικό ζήτημα αναφορικά με την κατασκευή της επί σκηνής, η εκπρόσωπος της Σουηδίας τα έδωσε όλα σε ένα άρτιο και γεμάτο λάμψη σκηνικό.

Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στη σκηνή του M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ και η δεύτερη πρόβα της ήταν φαντασμαγορική με την εμφάνισή της να κλέβει τις εντυπώσεις ενώ συνεπήρε άπαντες η ερμηνεία της.

Η Loreen on stage, φοράει μία ολόσωμη φόρμα σε nude χρωματισμούς και στην εμφάνισή της κυριαρχούν τα πολύ μακριά νύχια της.

Σχετικά με την κατασκευή το light box είναι πια σε μια μικρότερη εκδοχή από αυτή που είδαμε στο Melodifestivalen.

Είναι ανυψωμένο από το έδαφος, έτσι ώστε το κάτω τμήμα να μπορεί να μετακινηθεί με τροχούς. Η σκηνή και η οθόνη LED είναι σαν μια θάλασσα από καπνό που γυρίζει και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός. Όταν ήταν μικρή, μετακόμισε στο Βέστερας, όπου και μεγάλωσε.

Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της, στο σουηδικό Idol το 2004 όπου προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, “The Snake”, με το συγκρότημα Rob’n’Raz. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση. Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ της “My Heart Is Refusing Me”, το οποίο σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.

Το 2012, εκπροσώπησε τη Σουηδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι “Euphoria”, και κέρδισε το διαγωνισμό με 372 βαθμούς.

@eurovision Loreen ✅ Lightbox ✅ Liverpool ✅ #Eurovision2023 #Eurovision @Loreen ♬ original sound - Eurovision

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων