Το Γλέντι του Γιώργου, εις μνήμη του Γιώργου Γιώρκα

Συναυλία από το Ίδρυμα Κοινωνικής Φροντίδας ‘ΑΡΗΣ’, στο πλαίσιο της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών φροντίδας ασθενών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Το Γλέντι του Γιώργου», είναι ο τίτλος της συναυλίας που αφιερώνεται στον δραστήριο νέο, μουσικό, αθλητή, ιεροψάλτη και καθηγητή φωνητική, Γεώργιο Γιώρκα, που έφυγε από τη ζωή, τον περασμένο χειμώνα.

Όταν το 2021, και ενώ ο Γιώργος λάμβανε θεραπευτική αγωγή στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, του είχε ζητηθεί να γράψει ένα τραγούδι με βάση αυτό που βιώνει στη μάχη του με τον καρκίνο ώστε να ενισχυθούν και άλλοι ασθενείς.

Ο Γιώργος έγραψε όχι ένα αλλά οκτώ τραγούδια.

Μέσα από αυτά τα οκτώ τραγούδια ο Γιώργος, θέλησε να δούμε στα μάτια τον καρκίνο, να καταλάβουμε πώς οι ασθενείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, το ιατρικό προσωπικό βιώνουν αυτή τη μάχη, αλλά και πως όλοι μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας, στην οποία θα ερμηνευτούν τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του Γιώργου Γιώρκα με τίτλο ‘Το Γλέντι του Γιώργου’ υπογράφει ο Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Εκκλησιαστική Χορωδία Ρωμανός ο Μελωδός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, το ΣΤ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΄Πολύκαρπος Βλάχος’, η χορωδία της σχολής Μαρίας Διαμαντίδου και το Κατηχητικό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβολικού. Θα συμμετέχουν επίσης με χορό, οι Χρίστος Σιακαλλής και Μαριλένα Χαραλαμπίδου.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Κοινωνικής Φροντίδας ‘ΑΡΗΣ’, που ιδρύθηκε από τον Καθηγητή Νικόλαο Ζαμπόγλου με την στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας ‘ΑΡΗΣ ’ για να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης στους ασθενείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30 στο Κηποθέατρο Λεμεσού. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια

Από την είσοδο του Κηποθεάτρου Λεμεσού Διαδικτυακά από το Tickethour Cyprus στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3BUxvfs Από το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.25208000. Εισιτήρια προς 10 ευρώ.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου