Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle® παρουσίασαν επιστημονική διάλεξη με θέμα «Femarelle® Restoring Hormonal Balance Through Menopause & Beyond»!

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle® πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Lemon park, επιστημονική διάλεξη για φαρμακοποιούς με θέμα την αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας πριν, κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά από αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η σειρά Femarelle® είναι μια φυσική, μη-ορμονική λύση, που προσφέρει μια επιστημονική θεραπεία 1ης γραμμής για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυση στα διάφορα στάδιά της, από το στάδιο της προεμμηνόπαυσης εώς την μετεμμηνόπαση.

Το Femarelle® προσφέρει στις γυναίκες την απαραίτητη αποτελεσματικότητα στοχεύοντας τους υποδοχείς οιστρογόνων με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

Οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζονται την εμμηνόπαυση, καθώς μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση μετεμμηνοπαυσιακών παθήσεων και να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Esti Grunbaum, Vice President της εταιρίας Secure Pharmaceuticals Ltd.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με μία εισαγωγή, από την κ.Ιασωνία Τσιελεπή Senior Product Manager, που αφορούσε τις δράσεις του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑ για την ενημέρωση των γυναικών γύρω από την εμμηνόπαυση και ότι αυτό συνδέεται με την αποστολή του Ομίλου να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπου να ζουν και να νιώθουν καλύτερα!

Ακολούθως, η κ.Grunbaum παρουσίασε αρκετά επιστημονικά δεδομένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Femarelle® που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του προϊόντος.

Παρουσιάστηκε η επίδραση της μείωσης των οιστρογόνων στα διάφορα σημεία του σώματος (εγκέφαλο, στήθος, δέρμα, καρδιά, οστά, αναπαραγωγικό και νευρικό σύστημα) και τα συμπτώματα που προκύπτουν σε κάθε ηλικιακή φάση ως επακόλουθο αυτής της μείωσης.

Επίσης, παρουσιάστηκαν διάφορες εργαστηριακές και κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε κάθε ηλικιακή φάση.

Η σειρά προϊόντων Femarelle® αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης. Το Femarelle®Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle®Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle®Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών. Femarelle® : Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

9 3 2 1 4 8 5 7 6 11
9 3 2 1 4 8 5 7 6 11

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»