H απάντηση της Ελίνας Παπίλα στο σχόλιο «είναι μία ανύπαρκτη που δεν κάνει τίποτα» του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Χείμαρρος» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 - H απάντηση της - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη: «Οι χορτασμένοι δεν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωροι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, με αφορμή τις δηλώσεις της ίδιας στην κάμερα του #SuperΚατερίνα, εξέφρασε την άποψή του για την πορεία του #ΕίμαστεΜαζί και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

«Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: «θα το μετρήσουμε εκεί», «φταίνε οι εκλογές», «φταίει η Τουρκοκρατία», «φταίει ο πατήρ Κοράκιος». Να έχεις τα κότσια και να πεις: ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας «δε λέω τίποτα» δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση», συμπληρώνει.

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον βουν εκ των κεράτων, δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα… και πάει εκεί που της αξίζει: στα μονοψήφια κάτω του 5%», τονίζει ο παρουσιαστής για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Προτιμότερο για την προσωπική μου σοβαρότητα, τη σοβαρότητα της εκπομπής και του καναλιού είναι να βγω και να πω: δεν έχω να σας πω κάτι, να είστε καλά, φιλάκια», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο στο 01:05' EΔΩ

Η κάμερα του #MegaΚαλημέρα συνάντησε την Ελίνα Παπίλα, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί με τον τρόπο της απέναντι στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Δεν έχω να πω κάτι στον Ανδρέα Μικρούτσικο», είπε αναφερόμενη στα σχόλια του παρουσιαστή, ενώ για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως εκείνη και οι συνεργάτες της περνούν ωραία στον αέρα.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθούμε. Δεν με «χτυπάνε» τα αρνητικά σχόλια, είναι στα πλαίσια της δουλειάς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως εάν ο ΑΝΤ1 της ζητήσει να μείνει παραπάνω απ’ όσο προβλέπει το συμβόλαιό της θα μείνει, ενώ τόνισε πως δεν έχει ακούσε ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη χρονιά. Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αυτή της άφησε ωραία γεύση, ενώ ανέφερε πως συνεργάστηκε με ωραίους ανθρώπους.

Τα παραπάνω σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη που εκφράζει στον τηλεοπτικό αέρα το παράπονό της για τις διαμάχες μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων.

Αναφορικά με τα παραπάνω, είπε: «Αυτό που παρατηρώ τελευταία και με θλίβει και το συζήτησα με αρκετές συναδέλφους, όπως την Ελένη Τσολάκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ότι με στενοχωρεί πάρα πολύ που το σινάφι μας δεν αγαπιέται μεταξύ του».
Γίνονται αναφορές από πρόσωπα σε πρόσωπα όπως αυτό».

«Οι χορτασμένοι όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωροι;» τη ρώτησε συνάδελφός της με την ίδια να απαντά: «Άκου ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωρος, θα ήταν για όλα αυτά τα οποία περιέγραψε. Για το ότι δεν ξέραμε τον τίτλο της εκπομπής, το ότι δεν ξέραμε πότε βγαίνει και όλα τα σχετικά. Όταν υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρεάζουν την πορεία μιας εκπομπής θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός με τους συντελεστές της και λιγότερο επιθετικός».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»