Νίκος Ζωιδάκης: «Στα 13 μου σε ένα πανηγύρι ήρθε ένας μεθυσμένος και μου έβγαλε πιστόλι»

Ο Νίκος Ζωιδάκης για τα παιδικά του χρόνια και την Άννα Βίσση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Ζωιδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open TV και μεταξύ άλλων, ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό που του συνέβη σε πανηγύρι.

«Στα 13 μου σε ένα πανηγύρι ήρθε ένας μεθυσμένος και μου έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να του παίξω το τραγούδι που ήθελε. Ήταν η εποχή που ζητούσαν παραγγελιές, ερχόσουν με την οικογένειά σου και παράγγελνες στον λυράρη το τραγούδι που ήθελες να χορέψεις. Ήταν πολλές οι παραγγελιές εκείνη την ώρα και έρχεται ένας μου το ζητάει και του λέω έχω πολλές.

Μου λέει όχι τώρα θα το παίξεις. Βγάζει πιστόλι και λέει ή θα το παίξεις ή θα σου παίξω. Απάντησα αν μου παίξεις, δεν θα σου παίξω», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Νίκος Ζωιδάκης για τα παιδικά του χρόνια και την Άννα Βίση

«Μεγάλωσα ακούγοντας λύρα και κρητική μουσική», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης και συνέχισε λέγοντας «όταν ήμουν μικρός δούλευα βοηθός σερβιτόρου σε ένα κρητικό μαγαζί και μου έδωσαν να δοκιμάσω να παίξω λύρα». Ακόμα, αποκάλυψε πως ο πατέρας του δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική, ενώ τέλος μίλησε για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την κορυφαία ερμηνεύτρια για μία σεζόν το 2012 στο νυχτερινό κέντρο LAV (Κέντρο Αθηνών).

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση. Την ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή για αυτό», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

«Ήμουν σε μία συναυλία στην Κρήτη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου ήρθε η Άννα, της άρεσε και μου πρότεινε να είμαστε τον χειμώνα μαζί. Ποιος θα ‘λεγε όχι; Βέβαια είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο σαν την Άννα Βίσση», περιγράφει ο Κρητικός τραγουδιστής.

«Αυτές οι πίστες είναι τεράστιες, μπορούν να σε «καταπιούν». Εκεί πρέπει να βάλεις το στοίχημα: ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί», τονίζει ο Νίκος Ζωιδάκης.

Δέχθηκε ποτέ αρνητικά σχόλια για την επιλογή του να συνεργαστεί με πιο mainstream καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση;

«Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιμάμαι ήσυχος. Σε όποιον αρέσει αυτό που κάνω ας το ακολουθήσει. Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω αυτό το καταπληκτικό όργανο και αυτό το καταπληκτικό είδος μουσικής στα μεγάλα μαγαζιά, να τα ακούσει κόσμος που μέχρι πρότινος δεν θα τα άκουγε, δεν έχω δεύτερες σκέψεις», απαντά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια